چهارشنبه 19 شهریور 1404

اجتماعی وب‌گاه الف

اجتماعی وب‌گاه الف

استاندار تهران با تأکید بر اینکه طرح شناورسازی ساعت کاری ادارات در حال حاضر اجرا می شود و تداوم خواهد داشت، گفت: مدارس طبق برنامه گذشته با همین ساعت‌ها تنظیم می شود.

کارشناس مرکز مدیریت راه‌های کشور از ممنوعیت تردد در محور کرج - چالوس و آزادراه تهران - شمال خبر داد و گفت: محورهای چالوس و هراز دارای ترافیک سنگین است.

کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در مازندران، گلستان و خراسان شمالی خبر داد و گفت: برای روز دوشنبه رگبار باران و کاهش دما در سواحل خزر پیش‌بینی می‌شود.

پیشگیری از مصرف مواد یکی از عوامل مرتبط با سلامت است و باید در راهبردهای محیط کار سالم در نظر گرفته شود. از همین رو کارفرمایان می‌توانند اطلاعات مرتبط با پیشگیری از مصرف مواد از جمله زندگی توام با فعالیت، تغذیه سالم، مقابله با چالش‌های تغییر موقعیت کاری، سازگاری با تغییرات عمده در زندگی، کاهش استرس و افزایش سلامت روان را در برنامه‌های سبک زندگی سالم لحاظ کنند.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از اعلام زمان نتایج هفتادمین دوره آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی و سی و هفتمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی پزشکی در اواسط هفته آتی خبر داد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان خراسان جنوبی گفت: ساعتی پیش 2 تن از ماموران پلیس در عملیات مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی و یک نفر از کارکنان مجروح شد.

روابط عمومی ستاد نماز جمعه کمالشهر کرج روز جمعه از کشف یک ساک حاوی مواد منفجره دست ساز در مصلای نماز جمعه این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی استان از دستگیری 24 نفر از گردانندگان صفحات مجازی برای سازماندهی اغتشاشات در گیلان خبر داد و گفت: گردانندگان این صفحات فضای مجازی در حال برنامه‌ریزی برای تجمع، اغتشاش‌آفرینی و تحریک افکار عمومی برای ایجاد ناامنی بودند

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از بازداشت عامل حمله به یک روحانی در منطقه میدان هروی خبر داد.

سازمان هواشناسی امروز جمعه با پیش بینی وزش باد و گردوخاک، برای 4 استان هشدار زرد بارندگی و برای 12 استان هشدار زرد وزش باد و گردوخاک صادر کرده است.

سازمان زندان‌ها درباره انتشار بیانیه‌ها، مصاحبه‌ها و یا نقل‌قول برخی زندانیان توضیحاتی ارائه کرد.

رسانه‌های معاند از روز گذشته تلاش می‌کنند تا فرد مهاجم قمه به دست را که پس از حمله به ماموران در کرج کشته شد به عنوان فردی معترض معرفی کنند.

رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا از ادامه صدور گذرنامه زیارتی با همان قیمت 50 هزار تومان و اعتبار 5 ساله در مراکز پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا در سراسر کشور خبر داد.

طبق داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوا، وضعیت سه شهر اسلامشهر، ملارد و شهریار در حالت خطرناک و 14 ایستگاه شهر تهران در وضعیت قرمز یعنی ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارند.

اداره کل هواشناسی استان تهران وضعیت جوی این استان طی پنج روز آینده را آسمانی صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد، گاهی با افزایش باد پیش‌بینی کرده است.

زمان برگزاری "سومین آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش" اعلام شد؛ در این مرحله یک هزار کاردمانگر و گفتار درمانگر برای مدارس استثنایی این وزارتخانه استخدام می‌شوند.