شنبه 29 دی 1403

ال‌جی قصد دارد ربات‌های انسان‌نما را با استفاده از فناوری عامل هوش مصنوعی Q9 توسعه دهد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ال‌جی قصد دارد ربات‌های انسان‌نما را با استفاده از فناوری عامل هوش مصنوعی Q9 توسعه دهد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ال‌جی الکترونیکس مدتی است که در زمینه رباتیک فعالیت می‌کند و ربات‌های خدماتی مانند LG CLOi ServeBot و GuideBot را ارائه می‌کند که عمدتاً ربات‌های چرخدار با تحرک و مهارت محدود هستند. این غول کره جنوبی با آخرین معرفی خود در نمایشگاه CES 25، آماده رقابت با رقبای بین شهری مانند گروه هیوندای موتور و سامسونگ الکترونیک است که هر دو سرمایه گذاری قابل توجهی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ال‌جی الکترونیکس مدتی است که در زمینه رباتیک فعالیت می‌کند و ربات‌های خدماتی مانند LG CLOi ServeBot و GuideBot را ارائه می‌کند که عمدتاً ربات‌های چرخدار با تحرک و مهارت محدود هستند.

این غول کره جنوبی با آخرین معرفی خود در نمایشگاه CES 25، آماده رقابت با رقبای بین شهری مانند گروه هیوندای موتور و سامسونگ الکترونیک است که هر دو سرمایه گذاری قابل توجهی در توسعه ربات‌های انسان نما انجام داده‌اند. این شرکت اعلام کرد این ربات‌های هوش مصنوعی دوپا که به شکل انسان طراحی شده‌اند، با هدف کار در کنار انسان‌ها برای افزایش بهره‌وری طراحی شده‌اند.

ربات‌های هوش مصنوعی دوپا با هدف افزایش بهره‌وری انسان

چو جووان، مدیر اجرایی ال‌جی الکترونیکس، طی یک رویداد مطبوعاتی در CES 2025 در لاس وگاس تاکید کرد که ربات‌ها آینده بشریت هستند. او تاکید کرد که این شرکت بر روی توسعه ربات‌های انسان‌نما برای خانه تمرکز دارد و خود را در قلب مسابقه ربات‌ها قرار می‌دهد.

کره اکونومیک دیلی گزارش داد که این شرکت قصد دارد عامل هوش مصنوعی خود را با اسم رمز Q9 در اواخر سال جاری پس از آزمایش بتا در ماه‌های فوریه و مارس راه اندازی کند و Q9 به عنوان مدل پایه ربات انسان نمای خود عمل کند.

کیم بیونگ هون، معاون و مدیر ارشد فناوری LG Electronics، توضیح داد که این شرکت در حال تحقیق در مورد فناوری‌های ضروری برای توسعه ربات‌های انسان‌نما، مانند حرکات دست و راه رفتن، بر اساس فناوری‌های شناختی و بیانی مورد استفاده در Q9 است.

در اوایل این هفته، ال‌جی الکترونیکس از همکاری استراتژیک با مایکروسافت برای ترکیب فناوری‌هایشان و هدایت نوآوری‌های هوش مصنوعی خبر داد. این دو شرکت در توسعه عوامل هوش مصنوعی، از جمله Q9، برای استفاده در خانه‌ها، وسایل نقلیه، هتل‌ها و دفاتر همکاری خواهند کرد.

مسابقه ربات‌های انسان نما داغ می‌شود

این شرکت در نظر دارد عامل هوش مصنوعی Q9 را به عنوان یک سرویس اشتراک ارائه دهد یا آن را با پلتفرم خانه هوشمند هوش مصنوعی خود، LG ThinQ ادغام کند، زمانی که در ماه سپتامبر در کره راه اندازی شود تا کاربران را در دسترس‌تر کند.

رقابت در مسابقه جهانی ربات‌های انسان نما تشدید شده است و غول‌های فناوری مانند تسلا وارد میدان شده‌اند. سال گذشته، تسلا نسل دوم ربات انسان‌نمای خود، Optimus را با برنامه‌هایی برای استقرار تجاری در سال جاری معرفی کرد. شرکت‌های دیگر، از جمله هوندا موتور و بوستون داینامیکس، متعلق به هیوندای موتور، نیز فعالانه در حال توسعه ربات‌های انسان‌نما خود هستند.

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا فاش کرد که متعهد به توسعه برنامه ربات Optimus است و آینده‌ای را متصور است که در آن این ماشین‌های انسان‌نما صنایع مختلف را متحول خواهند کرد. با وجود بیش از 1000 ربات که انتظار می‌رود تا سال 2025 در تولید تسلا ادغام شوند، ماسک پیش بینی می‌کند که Optimus می‌تواند به این شرکت کمک کند تا به ارزش 25 تریلیون دلاری دست یابد.

تسلا با هزینه‌های تولید 10000 دلار و قیمت حدود 20000 دلار برای هر دستگاه انتظار سود قابل توجهی دارد. ماسک بازار جهانی را برای یک میلیارد ربات در سال پیش‌بینی می‌کند که تسلا 10 درصد از این بازار را در اختیار دارد. Optimus قبلاً توانایی انجام عملیات مستقل و کار‌های ماهرانه را با نرم افزار کامل تا سال 2026 نشان داده است.