امام جمعه میاندوآب: موازی کاری موجب بروز آسیبهای اجتماعی میشود
مهاباد - ایرنا - امام جمعه میاندوآب گفت: علت اصلی بروز برخی آسیبهای اجتماعی در جامعه موازی کاری توسط برخی مسوولان است که چند سال پیش این روند مورد نقد مقام معظم رهبری قرار گرفت.
حجتالاسلام حمید حسنزاده روز سهشنبه در آیین معارفه رابط جدید نمایندگی آستان قدس رضوی در شهرستان میاندوآب با بیان اینکه افزایش طلاق در جامعه افزود: همه این موارد نتیجه موازی کاری ها و عدم احساس مسوولیت از سوی مسوولان نهادهای متولی و مسامحه کاری است.
وی اظهار داشت: اکنون نیز آستان قدس رضوی در شهرستان میاندوآب باید کارهایی که تاکنون به آنها توجه نشده را انجام دهد و فعالیت مشترک هیچ نهادی نباید به نام نهاد دیگری ثبت شود.
امام جمعه میاندوآب عدم وابستگی به جناحها را از اولویت های رابط جدید آستان قدس رضوی در میاندوآب دانست و گفت: باید رسیدگی و خدمت به محرومان مهمترین اولویت آستان قدس رضوی در این شهرستان باشد.
حجتالاسلام حسنزاده اضافه کرد: طی سالهای گذشته آستان قدس رضوی با پیروی از رفتار و منش ائمه اطهار (ع) از جمله حضرت علی (ع)، امام حسن مجتبی (ع) که براساس روایت ها سه بار زندگی خود را برای رسیدگی به محرومان بخشش کرد و یا امام حسین (ع) که عمر خود را برای رسیدگی به نیازمندان صرف کرد، در رسیدگی به نیازمندان جامعه گام برداشته است.
امام جمعه میاندوآب اظهار داشت: امام خمینی (ره) پس از تشکیل انقلاب اسلامی ایران مبنای انقلاب را نبوی و علوی قرار داد و در این راستا فرمان تشکیل کمیته امداد را صادر کردند تا مستضعفان شناسایی و رسیدگی شوند.
رویکرد جدید آستان قدس رضوی همکاری با موسسه های فرهنگی و خیریه با نام و یاد امام رضا (ع) است
مسوول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی نیز در این آیین افزود: در رویکرد جدید آستان قدس رضوی هدف بر این است که فعالیت تمامی موسسههای فرهنگی، خیریه، حسینیه ها و مساجد در تحت لوای آستان با نام امام رضا (ع) باشد.
حجتالاسلام اکبر نوروزنژاد گفت: نام، یاد و پرچم امام رضا (ع) خصوصیات ویژهای دارد که در دل مردم و خادمیاران انگیزه ایجاد میکند به طوری که افراد با سابقه مدیریتی در ادارههای مختلف که در گذشته داشتند به عنوان خادمیار در تشکیلات امام رضا (ع) فعالیت میکنند.
وی اظهار داشت: در گذشته دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مراکز استانها با هدف خدمت به محرومان و مستضعفان تاسیس شد و سپس راهاندازی نمایندگیها با تعیین یک نفر رابط در شهرستانها در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه رابطان با هماهنگی ائمه جمعه شهرستانها معرفی میشوند، افزود: با تغییر تولیت آستان قدس رضوی ساختار و فعالیتهای آن نیز نسبت به گذشته تفاوت کرد و باید شهرستانها نیز متفاوت تر و مردمی فعالیت کنند.
توسعه و ایجاد شبکه خادمیاری دستور کار جدید آستان قدس رضوی در شهرستانهاست
مسوول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی اظهار داشت: در مدیریت تولیت جدید آستان توسعه و ایجاد شبکه خادمیاری با نیرو و مشارکتهای مردمی در دستور کار قرار گرفته و دفاتر نمایندگی به کانونهای خادمیاری محله محور به صورت تخصصی تغییر رویه دادهاست.
حجتالاسلام نوروز نژاد با بیان اینکه با نام و یاد امام رضا (ع) میزان مشارکتهای مردمی افزایش مییابد، گفت: در روزهای گذشته 14 سری جهیزیه از سوی نمایندگی آستان به نوعروسان نیازمند اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه همه اینها ناشی از ظرفیت حامیان امام رضا (ع) است، اظهار داشت: در سیاست کاری جدید آستان قدس رضوی با تعامل کمیته امداد امام خمینی (ره) مراکز نیکوکاری به کانونهای خدمت رضوی تبدیل میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه رابطان آستان قدس رضوی در شهرستانها نیروهای کارآمد و فعالیت آنان رضایت بخش است، افزود: طبق ارزیابی صورت گرفته در رویه جدید، به اجبار باید 80 درصد رابطان شهرها تغییر یابند، چرا که در رویکرد قبلی بیشتر نیروها عملیاتی بودند و در ساختار جدید انتظارات آستان توسط آنان برآورد نمیشود، زیرا نیروهای بکار گیری شده نیروهای ستادی نیستند.
به گزارش ایرنا، در این آیین "محمد محمودی" به عنوان رابط جدید آستان قدس رضوی در شهرستان میاندوآب معرفی و از خدمات "حمیدرضا قنبری" تقدیر شد.
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در میاندوآب در سال 1386 تاسیس شده است.
*س_برچسبها_س*