امام حسن
امام حسن
در دوران قاجاریه نماز جمعه مجددا رسمیت پیدا کرد و برای اولین بار امامت جمعه پایتخت موروثی و به عنوان یک منصب دولتی در میان مردم شناخته شد و از این جهت نیز مردم چندان اقبالی به برگزاری آن نداشتند چرا که امامان جمعه به نوعی توجیهگر دولتهای قاجار به شمار میرفتند.
همشهری آنلاین نوشت: نماز جمعه یکی از فرایض مهم و مظهر وحدت مسلمانان است. این فریضه دینی که در قرآن بر آن تاکید شده و آنطور که در احادیث از پیامبر نقل کرده اند حج فقرا و مساکین به شمار می رود، بعد از عصر نبوی دچار فراز و فرودهای فراوانی شده است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در همایش پیامبر رحمت و خاندان عترت؛ طلایهداران فضیلت و وحدت گفت: راز ماندگاری امت اسلامی «وحدت» و «پیروی از سیره اهل بیت» است.
مهمانی 10 کیلومتری غدیر از دقایقی پیش در تهران آغاز شد.
محقق اسلامی گفت: عیدی دادن در روز عید غدیر از سنتهای پسندیده در اسلام است که باید در میان مردم رواج پیدا کند.
پرچمی که بالای گنبدهای مطهر ائمه اطهار علیهم السلام نصب شده، نشانه خونخواهی است و چون تقاص خون امام علی (ع) توسط فرزند بزرگوار ایشان، امام حسن (علیهالسلام) از ابن ملجم ملعون گرفته شد، گنبد نورانی حرم آن حضرت پرچم ندارد.
محقق اسلامی گفت: عیدی دادن در روز عید غدیر از سنتهای پسندیده در اسلام است که باید در میان مردم رواج پیدا کند.
عصر ایران نوشت: آقای فاضل میبدی بر این باور است که حوزههای علمیه از شعارزدگی رنج میبرد و این که در برابر مفاهیم جدید یا سرستیز دارد یا میخواهد بیطرف باشد رو به همین خاطر تاکنون به شکل علمی و فیلسوفانه وارد این میدان نشده است.
مبلغ نوشت: امیرالمؤمنین میفرماید: احترام مؤمن از کعبه و جبرئیل و فضیلتش از حاملان عرش الهی بالاتر است و توهین به او به منزله جنگ با خداست
حسن صلواتی چند سالی است که با همراهی دوستان عکاس و هنرمندش یک حرکت جذاب را شروع کرده است؛ فروش عکسها به نفع بچههای محروم! امسال هم سفره پیتزای آنها به عشق غدیر پهن شده است.
جماران نوشت: لاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در نشست «امام خمینی و حکمرانی بر محور نهج البلاغه» که توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی در حرم امام برگزار شد، با اشاره به پیام حضرت امام به کنگره «هزاره ی نهج البلاغه» در دهه 60، گفت: ماحصل آن پیام چهار نکته است؛ اولین نکته این است که گرچه ما تا آنجایی که بخواهیم شبیه علی (ع) شویم بسیار فاصله داریم.
در ادامه سلسله گفتوگوهای عصر ایران با موضوع «تأثیر مدرنیته بر دروس حوزوی و حوزویان» این بار دیدگاههای محمد تقی محمدتقی فاضل میبدی چهره نام آشنای حوزه و دانشگاه را جویا شده ایم....
همزمان با فرارسیدن عید سعید غدیرخم، اماکن متبرکه، هیأتهای مذهبی و مساجد کشور، مجالس جشن و شادی برپا میکنند.