امام سجاد
امام سجاد
برشی از کتاب نعمت جان، روایت زندگی صغری بستاک امدادگر بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک در دوران دفاع مقدس را بخوانید.
زهرا جانجانی گفت: حضرت عباس از ولایت پذیرترین و تسلیم پذیرترین افراد در صحنه عاشورا بودند و امام سجاد (ع) هم در این رابطه فرمودند روز قیامت همه عالم به شهدا غبطه می خورند و همه شهدا به حضرت ابوالفضل غبطه خواهند خورد.
ویژهبرنامه «روشنا» به مناسبت اعیاد شعبانیه از کربلا در بستر روبیکا، آیگپ و ذرهبین پخش میشود.
ویژه برنامههای بنیاد بینالمللی صحیفه سجادیه در روز ولادت امام سجاد (ع) اعلام شد.
غلامرضا منتظری درباره جایگاه جانبازان گفت: جانبازان اسناد گویا و زنده انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هستند.
حضرت عباس (ع) فرزند امام علی (ع) و ام البنین، در روز چهارم شعبان سال 26 هجری قمری در مدینه چشم به جهان گشود. مادرش فاطمه، دختر حزام بن خالد بود که نیاکانش همه از دلیر مردان عرب بوده و در شجاعت و دلیری در دنیای عرب مشهور بوده اند.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: وفاداری حضرت «ابوالفضل العباس (ع)» و ایستادگی در برابر ظلم و حمایت از امام زمان خود از ویژگی و سیره رفتاری ایشان است.
دانایی و معرفت، ایمان و اخلاق او چون «ماه تمام»، در میان هاشمیان می درخشید.
وفا و نُصح در وجود حضرت عباس بن علی (ع) بود که وی را از سایر شهداء ممتاز می کند و به مقامی می رساند که به فرموده امام سجاد (ع): «اِنَ لِلعَبَاسِ عِندَ اللَهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَنزِلَهً یَغبِطُهُ بِهَا جَمِیعُ الشُهَدَاءِ یَومَ القِیَامَهِ برای عباس (ع)، نزد خداوند تبارک و تعالی، منزلتی است که همه شهدا در روز قیامت، به آن مقام غبطه می خورند».
تهران - ایرنا - نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هیچ بهانهای برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم پذیرفته نیست.
نایب رئیس مجلس در مراسم گرامیداشت روز پاسدار گفت: سپاه پاسداران شجره طیبه ای است که امام خمینی (ره) کاشته اند و هر چه جلوتر می رویم، اقتدار در عرصه نظامی، علمی، جهادی، اجرای عدالت، توسعه در سپاه پاسداران ظهور و بروز می یابد.
امام جمعه بهمئی گفت: برای تمدن سازی مهدوی به جهاد تببین نیاز داریم و اگر دشمن را در جنگ رسانهای، ادراکی و ترکیبی بتوانیم شکست دهیم قطعا در همه حوزه ها پیروز خواهیم بود.
نام حضرت عباس را که میشنویم، بیش از هر چیز به یاد وفاداری و بصیرت او نسبت به امامش میافتیم.
یک کارشناس علوم قرآنی گفت: عشق حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» به پرودگار بود که ایشان را نامدار و جاودانه کرد، کسانی که دوست دارند همانند حضرت «ابوالفضل عباس (ع)» از خود نامی جاودانه داشته باشند باید بنده و عبد خدا باشند این شرط بندگی است.