امام سجاد
امام سجاد
بندرعباس - ایرنا - رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کراچی پاکستان گفت: در حوزه پاکستان کارهای خوبی در رابطه با شناخت اهل بیت (ع) در حوزه نهج البلاغه و صحیفه سجادیه صورت گرفته و ظرفیتهای بسیاری نیز در حوزهها وجود دارد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به اینکه صحیفه سجادیه گنجینه ارزشمندی در رفع خلاءهای معنوی امروز است، اظهار کرد: کنگره بینالمللی امام سجاد (ع) با هدف نشر معارف و سیره آن حضرت از 12 تا 25 محرم برگزار می شود.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آفریقای جنوبی گفت: با وجود همه اقدامات انجام شده امروز فقر معنویت در جهان بسیار محسوس است. شما وقتی در غرب کلامی از معصومان علیهم السلام را بیان میکنید برای مردم تازگی دارد و آنها را به وجد می آورد. افریقای جنوبی بهترین بستر برای نشر معارف اهل بیت است.
«خامه یار» گفت: شرایط و فضای امروز و چالشهای فکری و فرهنگی موجود، مردم را به سمت و سوی معنویت می برد و آنها را از مادیگرایی دور میکند. بنابراین با استفاده از معنویت موجود در فرازهای صحیفه سجادیه که بسیار عمیق و قوی است، می توان این مفاهیم را به روزرسانی کرد.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان گفت: امروز عطش جامعه بشری به این معارف را بیش از پیش شاهد هستیم. در حوزه پاکستان کارهای بسیار خوبی در رابطه با شناخت اهل بیت علیهم السلام و معارف آنها صورت گرفته و ظرفیت های بسیاری نیز وجود دارد.
با اشاره به اهمیت معرفی سیره ائمه اطهار (ع) و به ویژه امام سجاد (ع) گفت: برای انسان معاصر صحیفه سجادیه الگویی جامع برای زیست مومنانه و خدامحور است.
تهران - ایرنا - رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: زندگی امام سجاد (ع) بهترین الگوی برای زندگی امروز بشری است که به دنبال یک دوست ایدهآل و دستیافتنی میگردد.
هماندیشی مجازی پیرامون ویژهبرنامههای بینالمللی کنگره امام سجاد (ع)، صبح امروز سه شنبه 7 مرداد با حضور نماینده ولی فقیه در هرمزگان و رئیس شورای سیاستگذاری کنگره، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد فهمای کشور، دبیر کنگره و رایزنان فرهنگی کشورهایی نظیر الجزایر، لبنان، ژاپن، عراق، ترکمنستان، سوریه، تایلند، هند و عمان برگزار شد.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بمبئی با اشاره به اهمیت گسترش فعالیتهای کنگره بین المللی امام سجاد (ع)، گفت: این کنگره میتواند بستری مناسب برای ارایه تغذیه فکری به مسلمانان شبه قاره هند باشد.
دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: دو دولت که بعد از جنگ تحمیلی روی کار آمدند توجه به جنابت سازمان منافقین را کنار گذاشتند و موجب شدند نسلهای بعدی چیزی از آن دوران و جنایات منافقین ندانند.
یاسوج - ایرنا - کهگیلویه و بویراحمد به مرکزیت شهر یاسوج تنها استانی است که محروم از سیستم پایش تصویری بوده و به گفته رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان، فقیر ترین استان در حوزه زیرساخت های ترافیکی است.
تهران - ایرنا - بهرهگیری از سیره علمی و عملی امام محمد باقر (ع)، بهترین فرصت برای شیعیان و محبان آن حضرت است تا با رجوع به این آموزهها به اهمیت مجاهدت علمی و فکری و تلاش برای از میان بردن تفکرات انحرافی و الحادی در دنیای اسلام نگاهی دقیقتر و عمیقتر داشته باشند.
مبارزه علمی امام محمدباقر (ع) را باید همانند قیام عاشورا در جهت زنده نگه داشتن سنت نبوی بود. اگر نهضت امام حسین (ع) قیام با شمشیر بود، نهضت امام محمدباقر نیز قیام با کتاب و علم نبوی بود.
در سرگذشت امام از هنگام تولد تا به دست گرفتن زعامت شیعیان، خلیفگانی آمدند و درگذشتند و حضرت (ع)، امامت را در سال پایانی حکومت ولید بر عهده گرفتند...
حضرت امام محمد باقر (ع) در روز اول رجب سال 57 هجری قمری در مدینه منوره چشم به جهان گشود و هفتم ذیالحجه سال 114 هجری قمری، در سن 57 سالگی در این شهر مسموم شد و به شهادت رسید.