امام صادق
امام صادق
داستان فطرس از شهرت زیادی برخوردار است و کتابهای دعا مانند مفاتیح الجنان در دعای روز سوم شعبان از وی یاد کرده اند.
یکی از احادیث مربوط به فطرس ملک در کتاب کامل الزیارات ابن قولِویه آمده است. وی از برجستهترین چهرههای راویان شیعه در قرن چهارم هجری و یکی از بهترین شاگردان شیخ کلینی صاحب کتاب «الکافی» و نیز از برجستهترین مشایخ شیخ مفید است.
مناجات شعبانیه مهم ترین اعمال ماه شعبان است و شاید بتوان گفت غفلت از آن غفلت از همه خوبی های این ماه است.
فرهنگ صلوات در میان مردم ایران از قرنها پیش رواج داشته و دارد و هر زمانی به شکل و روشی بیان میشود و حالا با ورود به ماه شعبان فرصتی دست داد تا با بیان این فرهنگ، چند صلوات ذخیره آخرت کنیم.
امام جعفر صادق (ع) در حدیثی از منتظران امام زمان (عج) به عنوان دوستان پروردگار یاد کرده اند.
نویسنده کتاب «تاریخ تمدن و مُلک مهدوی» معتقد است طبق آیات سوره اسراء، یهودیان اسرائیل در دو مرحله سرکوب میشوند و جریان مقاومت است که صهیونیستها را به سمت فروپاشی درونی میکشاند.
فرزند شهید قربانی گفت: مهرماه سال 94 یک فضایی ایجاد شد که برای جنگ راهی سوریه شوند. خیلی از دوستان به او میگفتند در جایی که هستید بیشتر میتوانید کمک کنید اما راضی به ماندن نبودند. مادرم میگفتند که پدرم قبل از رفتن به سوریه، سفری به کربلا داشتند و در بین الحرمین رضایت من را گرفتند و مادر آنجا متوجه شدند که حاج علی دیگر متعلق به این دنیا نیستند. مرحله اول که اعزام شدند یک ماهی در سوریه...
در فضیلت ماه شعبان، همین بس که ماه پیامبر اکرم (ص) نامیده شده و هنگامی که آن حضرت هلال ماه را مشاهده میکرد، کسی در سراسر مدینه ندا میداد که:ای مردم! این ماه، ماه من است، خدا رحمت کند کسی که مرا بر ماه من یاری دهد، یعنی آن را روزه بدارد!
ماه شعبان یکی از عزیزترین ماههای اسلامی و یادآور خاطرههای بزرگ است که از همه مهمتر، خاطره میلاد مبارک سالار شهیدان کربلا، امام حسین (ع) و میلاد فرخنده حضرت بقیهالله مهدی منتظر (ع) است که فضای این ماه را به بوی ولایت عطرآگین ساخته است. ماه شعبان یکی از عزیزترین ماههای اسلامی و یادآور خاطرههای بزرگ است که از همه مهمتر، خاطره میلاد مبارک سالار شهیدان کربلا، امام حسین (ع) و میلاد...
عضو هیأت علمی دانشگاه اهلبیت (ع) می گوید تنها تولیدات هنری شنیداری که با استفاده از تاریخ به مسئله هویت حماسی خودآگاه یا ناخودآگاه پرداخته است، موسیقی هیأتهای مذهبیاند.
آیتالله میرزاعلی فلسفی بیش از 30 سال آخر عمر خود را در حوزه علمیه مشهد به تدریس خارج فقه و اصول سپری نمود و شاگردان و فضلای بسیاری را تربیت نمود که در زمان حیات و پس از فوت ایشان از مدرسین سطوح عالیه و خارج حوزه علمیه مشهد میباشند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی سازمان هیأت و تشکلهای دینی، دهمین پیشنشست تخصصی «همایش علمی هیأت و آیینهای مذهبی»، تحت عنوان «هویت حماسی و موسیقی هیأت» با همکاری پژوهشکده هویت و سبک زندگی ایرانیان دانشگاه شیراز با سخنرانی مهدی محمدی عضو هیأت علمی دانشگاه اهلبیت (ع) و محسن فتحی صاحبنظر در حوزه موسیقی آیینی و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه شیراز...