امام موسی صدر
امام موسی صدر
فرزند شهید بهشتی: پدر با آگاهی دادن، تشویق به خواندن کتاب های مرتبط با موضوع حجاب و امکان مقایسه بین دین مسیحیت و اسلام، آزادی بیش از حد و در واقع بی بند و باری دختران در جامعه غربی و بیان وظایف و مسئولیت های دختران و زنان در اسلام و ارائه الگوهای زن مسلمان، سبب شدند که با آگاهی کامل و علیرغم دشواریهای بسیاربرای یک دختر نوجوان، حفظ حجاب و رعایت دستورات شرعی حتی در جامعه بی بندو بار...
فرزند شهید بهشتی گفت: پدر برای رسیدگی به وضعیت درسی فرزندانشان هر شب تکالیف آنها را می دیدند و راهنمایی می کردند و شخصا به مدرسه فرزندانشان می رفتند و جویای پیشرفت تحصیلی آنها و احتمالا اشکالات کار می شدند. همین توجه و دقت پدر در این امر سبب شده بود که فرزندانشان در انجام تکالیف درسی نهایت سعی خود را بکنند و برای درس خواندن و تحصیل علم اهمیت فراوان قائل باشند.
فرزند شهید بهشتی گفت: در خانه ما مادر جایگاه خاصی داشت و این همه به واسطه احترام وافری بود که پدر برای همسرشان قائل بودند. در کارهای خانه به ایشان کمک می کردند و فرزندان را نیز تشویق به همکاری و تعاون می کردند. با مشورت فرزندان برای هر کدام بخشی از کارهای خانه را تعیین کرده بودند که در شبانه روز به کمک مادر بشتابند.
جماران نوشت: ملوک السادات حسینی بهشتی گفت: پدر معتقد بودند که تک تک اعضای خانواده دارای فکر و شعور و قدرت تشخیص هستند و حق انتخاب در شیوه زندگی فردی و اجتماعی دارند... هیچ گاه تحکم به داشتن حجاب و رعایت موازین شرعی نکردند، زیرا معتقد بودند اجبار در دین باعث دوری جوانان از مکتب پویای اسلام می گردد.
به مناسبت سالگرد شهادت شهید آیتالله سیدمحمد حسینی بهشتی دو روایت از او همراه با معرفی یک منبع مطالعاتی مناسب درباره این شهید ارائه میشود.
علی اکبری، پژوهشگر حوزه علمیه قم درباره کتاب «قیام نشست» می گوید لازم بود نویسنده این کتاب در یک فصل به این مسأله میپرداخت که چگونه میتواند اثبات کرد نشست اساتید یک جریان است؟
جماران نوشت: به مناسبت سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران، نشستی با عنوان «برای امروز ایران، کدام چمران؟» عصر روز گذشته (شنبه 4 تیر ماه) با سخنرانی عباس ملکی، حسین علایی و محمدحسین پناهی در سالن حافظ خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
حضرت آیتالله خامنهای در بیاناتی درباره گرامیداشت شهید چمران فرمودند: ستایش از شخصیتی مثل دکتر چمران، در حقیقت ستایش و تمجید از یک خط کلی است و چمران به عنوان یک راهرو در این خط کلی، مطرح است.
حضرت آیتالله خامنهای در بیاناتی درباره گرامیداشت شهید چمران فرمودند: ستایش از شخصیتی مثل دکتر چمران، در حقیقت ستایش و تمجید از یک خط کلی است و چمران به عنوان یک راهرو در این خط کلی، امروز برای من در اینجا مطرح است.
رهبر انقلاب فرمودند: تمجید و ستایش از دکتر چمران فقط تمجید و ستایش از یک شخص بود، در حقیقت ستایش و تمجید از یک خط کلی است.
کتاب نیم «قرن تا ناکامی» نوشتهی عباس سلیمینمین با حضور علی لاریجانی رئیس سابق مجلس و برخی مسئولان حوزه سیاست و فرهنگ رونمایی شد.
دبیرخانه نخستین همایش بینالمللی و پنجمین همایش ملی تبیین اندیشههای دفاعی امام خامنهای در گلستان راهاندازی شد، این همایش قرار است 30 آبان در محل دانشگاه علوم کشاورزی گرگان برگزار شود.
صلاح فحص گفت: مسیر مقاومت متعلق به ائمه (ع) است و رهبرانی چون شهیدان چمران و حاج قاسم سلیمانی سالک این مسیرند. بنابراین شهادت جریان مقاومت را قدرتمندتر میکند.
آخرین اثر انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با عنوان «نیم قرن تا ناکامی» با حضور شخصیتهای فرهنگی رونمایی میشود.