امام موسی صدر
امام موسی صدر
کتاب «خدا بود و دیگر هیچ نبود» کتاب بی نظیری برای مطالعه درباره شهید چمران است که از یادداشتهای خود شهید است. در این گزارش به برشهایی از این کتاب پرداخته شده است.
شهید چمران با وجود اینکه در حوزه مدیریت معاون نخست وزیر بود، اما مانند یک رزمنده ساده در میدان جنگ ظاهر میشد و در تمام عرصههای علمی، پژوهشی، نظامی و مدیریتی نماد یک مدیر جهادی بود، مدیری که امروز کشور برای رسیدن به توسعه به چنین مدیرانی نیاز دارد.
برخلاف ظاهر و زندگی سرتاسر مبارزه شهید چمران، کسانی که از نزدیک با او زندگی و رفاقت کرده اند، به روحیه شاعرانه و عارفانه او غبطه خورده اند. روحیه ای که کمتر گفته و شنیده شده است.
تسنیم نوشت: شهید چمران معتقد بود که نباید نتیجه و ثمره کارش به نفع صهیونیستها و کسانی تمام شود که بر ضد اسلام و انسانیت برنامهریزی میکنند.
چمران وزیر دفاع و یک نظامی برجسته بود. تیمسار فلاحی، رئیس ستاد مشترک ارتش هم، همیشه با ایشان بود. میفهمید وی یک نظامی کار بلد است و اگر جایی کار کند، جلوی پیشروی عراق را میگیرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شهید مصطفی چمران در سال 1310 در تهران متولد شد. وی تحصیلات خود را در دانشگاه تهران به پایان برد و برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت و در آمریکا موفق به اخذ مدرک دکترای فیزیک پلاسما شد. سپس برای گذراندن آموزشهای نظامی به مصر و بعد از آن به لبنان رفت و به همراه امام موسی صدر، در تشکیل جنبش امل نقش مؤثری ایفا کرد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، چمران به...
یک نفر آدم بلند شود، برود یکسری نیرو جمع کند و کار بزرگی انجام دهد و نگذارد اهواز سقوط کند، آن هم با نیروهای عادی و مردم که از هرجایی آمده بودند و آنجا خدمت میکردند.
جوان آنلاین نوشت: شهید دکتر مصطفی چمران تحصیلکرده امریکا، فیزیکدان، مبارز انقلابی و نماینده دور اول مجلس شورای اسلامی بود که با آغاز غائله ضدانقلاب در غرب کشور و جنگ تحمیلی، وارد میدان جهاد شد.
مصطفی در مصر آموزش های جنگ چریکی م دید و بعد از آن که انور سادات بر سر قدرت آمد با افکار او نتوانست کنار بیاید و مدتی به ایران آمد. بعدا با دعوت امام موسی صدر به لبنان رفت و در آن جا میخواست تشکیلاتی علیه شاه سازماندهی کند اما وقتی وضعیت شیعیان لبنان را دید نظرش عوض شد و تشکیلاتی برای آنها درست کرد.
همسر شهید بدرالدین گفت: غیر از مادر و خواهرش احدی از منزل ما اطلاع نداشت. میان خانههای متعددی جابجایی می شدیم از جمله خانه سیدحسن نصرالله و حاج عماد. حتی بچههای حزب الله مطلع نبودند.
عسگری نامزد انتخابات شورای اسلامی شهر قم گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر به استان برای دروازه ری بودجه ای را تخصیص دادند اما هیچ اقدامی نشد و امروز وقتی وارد این منطقه می شود گویی وارد یمن می شویم. وقتی وارد فاز پنج عمار یاسر می شویم محله قدیمی جوب شور قم، گویی وارد فلسطین می شویم. چند سال است این وضعیت را در محله های قم داریم.
سومین شماره مجله گفتمان پیشرفت با تصویر از مهدی گلشنی بر روی جلد در 344 صفحه و شش بخش «گفتمان»، «نقد»، «آینده»، «پرونده»، «علم و فناوری» و «متن و حاشیه» منتشر شد.
سومین شماره مجله گفتمان پیشرفت با تصویر از مهدی گلشنی بر روی جلد و اختصاص تیتر نخست به انتخابات ریاست جمهوری در 344 صفحه و شش بخش «گفتمان»، «نقد»، «آینده»، «پرونده»، «علم و فناوری» و «متن و حاشیه» منتشر شد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، گفت: یکی از موضوعات بسیار مورد توجه دولت دوازدهم دختران، حقوق دختران و جایگاه دختران بوده است. فقط از زاویه حقوق در سه یا چهار لایحه به موضوع "دختران" پرداختهایم که برخی به قانون تبدیل شده که مهم ترین آن قانون تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی است که تاکنون 1100 شناسنامه برای دختران و پسران ایرانی صادر شده است.
نامزد انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان با بیان اینکه رویکرد ما باید جهادی و بن بست شکن باشد گفت: حضور پر رنگ مردم در انتخابات عرصه را بر دشمن تنگ می کند.
شریف لکزایی در نشست معرفی و بررسی کتاب «امام خمینی (ره) و مساله آزادی» گفت: آزادی مساله بوده و همچنان هم هست اما نخبگان ما کمتر به آن توجه کردند و نظریهپردازی در اینزمینه صورت نگرفته است.