امام موسی صدر
امام موسی صدر
صدر گفت: محتشمی پور تحمل نظر مخالف خودش را داشت و با روی گشوده رفتار میکرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، موضوع تحصیل کودکان افغانستانی در مدارس ایرانی امسال به موضوعی مناقشهبرانگیز تبدیل شد. محدودیتهای اولیه برای ورود دانش آموزان مهاجر به مدارس موجب برانگیختن اعتراضات فراوانی شد و اداره اتباع وزارت کشور در سه مرحله به تغییر قوانین اولیه و تسهیل ورود کودکان مهاجر به مدارس پرداخت و هم اکنون دانش آموزان افغانستانی در حال گذراندن مراحل اداری برای حضور...
امام موسی صدر مقدمه ای بر کتاب «فاطمه زهرا وتر فی غمد» نوشته سلیمان کتانی، نویسنده مسیحی لبنانی نوشته که به بررسی شخصیت فاطمه زهرا پرداخته است.
شاید کمتر کسی پشتصحنه انتقال موشک به حزبالله در جنگ 16روزه را بداند، همه آنها را احمد جبریل به حزبالله داد، انبارهایش را بهروی آنها باز کرد و گفت "هرچقدر میخواهید بردارید."»
«شاید کمتر کسی پشت صحنه انتقال موشک به حزبالله در جنگ 16 روزه را بداند. همه آنها را احمد جبریل به حزب الله داد. انبارهایش را به روی آنها باز کرد و گفت هرچقدر میخواهید بردارید.»
حرم امام حسین (ع) در طول تاریخ چند بار تخریب و دوباره ساخته شد؛ تا اینکه آخرین بار در دوره صدام حرم سیدالشهدا (ع) مورد تخریب قرار گرفت و پس از آن با سرنگونی صدام، ایرانیان برای توسعه کربلا پیشقدم شدند
ایسنا نوشت: چنان هوش و زکاوتی داشت که در سن چهار سالگی سر کلاس چهارم مکتبخانه نشست. حوادث شهریور 1320 سرنوشت زندگیش را از مدرسه به فیضیه تغییر داد. هفت سال بعد به صورت خودخوان دیپلم ادبی گرفت و به دانشگاه معقول و منقول رفت و با تحول در حوزههای علمیه در مسیر نهضتی قدم گذاشت که برای به ثمر رساندنش جان خود و 72 نفر از هم حزبی هایش را در 53 سالگی تقدیم کرد.
چنان هوش و زکاوتی داشت که در سن چهار سالگی سر کلاس چهارم مکتبخانه نشست. حوادث شهریور 1320 سرنوشت زندگیش را از مدرسه به فیضیه تغییر داد. هفت سال بعد به صورت خودخوان دیپلم ادبی گرفت و به دانشگاه معقول و منقول رفت و با تحول در حوزههای علمیه در مسیر نهضتی قدم گذاشت که برای به ثمر رساندنش جان خود و 72 نفر از هم حزبی هایش را در 53 سالگی تقدیم کرد.
به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید دکتر مصطفی چمران، جنبش امل، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و مؤسسه شهید چمران، مراسمی را با حضور شخصیت های سیاسی و فرهنگی در دفتر شورای اجرایی این جنبش برگزار کرد.
به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت دکتر مصطفی چمران، شهرداری منطقه غبیری بیروت، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان، مراسمی را با حضور برخی همرزمان وی و شخصیتهای سیاسی برگزار نمود
اندیشه و گفتار و رفتار خلاق نخبگان هر نسل، همچون بارانی حیات بخش، فرهنگ هر عصر و دوران را بارور میکند. فرهنگ امروز ایران زمین، مدیون شعله تابناک روح این سرآمدان سترگ تاریخ است و تنها راه سعادت و رهیابی به کاخ پرشکوه فرهنگ امروزی، بررسی زندگی و روح اندیشه این نخبگان است.
شهید چمران نه تنها پایهگذار مقاومت اسلامی در لبنان بود بلکه با تاکید بر لزوم نابودی رژیم اشغالگر صهیونیستی و آزادی قدس، شمار زیادی از جوانان مسلمان عرب را برای ایستادن مقابل اشغالگران و پروژه شوم صهیونیستی آموزش داد.
به مناسبت چهلمین روز شهادت عارف باللهمصطفی چمران، فرهنگسرای ارسباران ویدیویی تحت عنوان «چمران عزیز» منتشر کرد.