امروز مهمترین مسئله تبلیغ ترویج اسلام ناب است
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گردهمایی مبلغان استان تهران گفت: امروز مهمترین مسئله تبلیغ ترویج اسلام ناب است و تبیین و ترویج آن بهوسیله بانوان فرهیخته، بیشتر اهمیت یافته است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گردهمایی مبلغان استان تهران با موضوع «زنان مسلمان محور تحولات اجتماعی» که در سالروز میلاد حضرت زینب سلام الله علیها و در سالن همایش شیخ صدوق حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیهالسلام برگزار شد گفت: ذهن ما و به دنبال آن ذهنیت جامعه ما در مورد مقام زن با بلندای تفکر ناب اسلامی و تفکر و دیدگاه والای مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی (ره) فاصله بسیار دارد، بهصراحت حضرت امام (ره) عامل سعادت و شقاوت جامعه را زن، میدانند.
وی با اشاره به این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند: «فقط این نیست که نیمی از جامعه را زنان تشکیل میدهند بلکه زنان نیمی از جامعه هستند که بر آن نیمه دیگر بسیار تأثیر دارند» اظهار داشت: دشمن به اهمیت نقش زن در جامعه اسلامی و بهخصوص میهن اسلامی ایران پی برده و این امر واضح است که برای بهرهمندی از این عامل قدرتمند؛ دشمن سرمایهگذاری عظیم و بیش از گذشته را در این بخش در دستور کار قرار داده است و این موج تهاجم در رسانههایشان بهوضوح دیده میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خطاب به بانوان مبلغ استان تهران گفت: امروز که هجمههای دشمن علیه انقلاب اسلامی ایران افزایشیافته است؛ مسئولیت بانوان فرهیخته و عالمه نیز بیشازپیش در عرصه تبلیغ اهمیت پیداکرده و امروز مهمترین مسئله تبلیغ، ترویج اسلام ناب است و تبیین و ترویج آن بهوسیله بانوان فرهیخته، بهتبع آن بیشتر اهمیت یافته است.
قمی بابیان اینکه مؤانست اساس و لازمه تبلیغ است و دیگر لازمه تبلیغ که باید مدنظر مبلغان قرار گیرد، شنیدن است اذعان داشت: شخص اول عالم اسلام و بزرگ مبلغ هستی، حضرت محمد مصطفی صلیالله علیه و آله گاهی روی خاک مینشستند تا درد دل پیرزنی را بشنوند. شناخت درد و مسائل و مشکلات مخاطبان، مؤانست میخواهد و چارهاندیشی برای حل مشکلات و مداوای دردها وظیفه مبلغان است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بیان داشت: اولین نوبت که در محضر آقا مشرف شدم خدمت رهبر معظم انقلاب عرض کردم که بانوان را نهفقط در مقام مخاطب بلکه بهعنوان مبلغه باید جدی گرفت؛ امروز نیز بانوان حوزه علمیه، ظرفیت عظیمی برای تبلیغ به شمارمیروند.
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی ضمن گرامیداشت روز تولد حضرت زینب سلامالله علیها خاطرنشان کرد: کربلا و آرمانهایش مرهون صبوری، مجاهدتها و تبلیغ این بانوی بزرگوار است و شاعر بهدرستی گفته است که «کربلا در کربلا میماند اگر زینب نبود»؛ در این برهه از زمان هم که دشمن با تمام قوای خود به میدان آمده به استقامت و صبر بسیار نیاز داریم و وظیفه بانوان در این شرایط بسیار سنگین است.
قمی در پایان سخنان خود گفت: نقش اصلی بهرهمند ساختن جامعه از زلال معارف الهی، تحت اشراف علمای بزرگ شیعه، بر دوش بانوان مبلغ است و در این راه ما نیز در سازمان تبلیغات اسلامی خادم بانوان مبلغ هستیم.
اگر بانوان، آرمانی را انتخاب کنند، عزم اجتماع بهسوی آن آرمان حرکت میکند
حجتالاسلام سهرابی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران در این مراسم به تبیین اهمیت نقش زن در ایجاد امید در جامعه هنگام وقوع تهاجمات و مشکلات پرداخت و ابراز داشت: اگر بانوان آرمانی را انتخاب کنند، عزم اجتماع بهسوی آن آرمان حرکت میکند.
وی خطاب به بانوان مبلغ استان تهران گفت: اگر عزم شما امید باشد جامعه نیز امیدوار میشود، رهبری بانوان، رهبری عواطف است و شما بانوان هستید که عواطف اجتماعی را به سمت یک آرمان رقم میزنید.
وی افزود: مبلغان باید برای زنان جامعه؛ معارف اسلامی را که بسیار عظیم است بازگو کنند و سخن گفتن از امید در سختترین شرایط وظیفه بانوان مبلغ است.
حجتالاسلام سهرابی بابیان اینکه خداوند برای مؤمنین در ایامالله شاه راهی برای نجات باز میکند تصریح کرد: خداوند حقتعالی در قرآن میفرمایند اگر مردم به میدان بیایند چنان راه را برای آنها باز میکند که باورش در اذهان مؤمنان هم نمیگنجد.
تبلیغ عملی؛ مهمترین محور تبلیغ است
آیتالله تحریری تولیت و نماینده رهبری در حوزه علمیه مروی در این مراسم عنوان داشت: تبلیغ عرصههای مختلفی مانند تدریس؛ سخنرانی، بحثهای اختصاصی، بحثهای علمی و مشاورهای دارد که تمام این موارد یک محور اصلی دارد و آن محور؛ تبلیغ عملی است.
وی بابیان اینکه تبلیغ منحصر به طایفه مردان نیست اذعان داشت: دیدگاه قرآن بر این است که حرکت کمالی انسان، شخص نمیشناسد.
آیتالله تحریری افزود: کسانیکه رسالات الهی را تبلیغ میکنند باید دو محور را موردتوجه قرار دهند، محور اول توجه به رسالات الهی و محور دوم خشوع در برابر ذات اقدس الهی است. مبلغان نیاز به بهرهمندی مستمر علمی و معرفتی از جایگاه علمی دارند، مبلغ باید این ایمان را به جامعه تزریق کند که رسالات الهی حق است و میتواند انسان را به سرمنزل مقصود برساند؛ دیگر اینکه، مبلغ باید ارتباطات علمی مستمر را حفظ کند، مبلغ یکوقت نباید فکر کند حقیقت اسلام را درک کرده است و نیاز او به فراگیری علوم الهی نزد بزرگان دائمی است، همچنین رسالات الهی نیز یک صراط بیشتر ندارد که همان صراط المستقیم و صراط صدیقین، شهدا و اولیای خداست و مبلغان باید به این صراط التزام عملی داشته باشند.
آیتالله تحریری خطاب به بانوان مبلغ استان تهران گفت: مبلغان نیاز مبرم دارند که پس از فراگیری رسالتهای الهی، آنها را در قلب خود جای دهند و در برابر آنها تسلیم باشند و افکارشان حول محور این رسالات شکل بگیرد.
گفتنی است، در پایان این مراسم؛ از سه کتاب «طریق السعادت»، «منشور بزرگ زندگی» و «گامهای آغازین سلوک» نوشته آیتالله تحریری رونمایی شد.
- بیشتر بخوانید
- تبیین و ترویج اسلام ناب، بهترین خدمت به مردم است