یک‌شنبه 22 شهریور 1405

امضای تفاهمنامه وزرای ورزش و تعاون با هدف اجرای برنامه ملی اشتغال

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امضای تفاهمنامه وزرای ورزش و تعاون با هدف اجرای برنامه ملی اشتغال

تهران - ایرنا - حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان و حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز سه‌شنبه با هدف اجرای برنامه ملی اشتغال در جمهوری اسلامی ایران تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان در مراسم امضای این تفاهمنامه ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: اکنون 3700 سازمان مردم نهاد در حوزه معاونت ورزش و جوانان در زمینه ورزشی فعالیت می‌کنند که در حوزه کارآفرینی هم باید بتوانند در خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جامعه قرار گیرند زیرا موتور تولید، امید و عزت در کشور به همت جوانان به حرکت می افتد.

وی با اشاره به نتایج یک تحقیق در سال 2004 میلادی تصریح کرد: براساس یک مطالعه که تحت عنوان تحصیل طرح جامع به انجام رسید، مشخص شد که ورزش و تفریحات سالم ورزشی پنجمین شغل پرطرفدار دنیا است.

سجادی افزود: اکنون نیز مشاغل مربوط به حوزه ورزش جزو 10 شغل برتر دنیا به شمار می‌رود که از منظر درآمدهای اقتصادی و... نیز محبوبیت داشته و از این ظرفیت باید در کشور استفاده شود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به 225 گونه ورزشی در ایران تصریح کرد: امروز بیش از هزار گونه ورزشی در دنیا وجود داشته و دو هزار سازمان بین‌المللی برای حوزه‌های ورزشی فعالیت می‌کند که هر یک از این سازمان‌ها هزاران شغل به همراه خواهد داشت.

ادامه دارد...

*س_برچسب‌ها_س*