امپریالیسم
امپریالیسم
وقایع روز نوشت: نماینده چابهار گفت:«یکی اینکه در موضوع تایوان که کشور چین آنرا قابل مذاکره نمیداند ما نیز باید این نکته را عنوان کنیم که اگر قرار است جزایر سهگانه ایران قابل مذاکره باشد قطعا موضوع تایوان هم باید قابل مذاکره باشد.»
جماران نوشت: جبهه اصلاحات ایران در مورد مواضع رئیس جمهوری خلق چین در سفر به کشورهای منطقه خلیج فارس بیانیه ای را منتشر کرد.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مسئولان اعم از دولتی و مجلسی و به ویژه متولیان سیاست خارجی، اگر با چین تعارف دارند، این را با صراحت بگویند ولی اگر دچار تعارفات و رودربایستی نیستند، چرا با همان ادبیات که با دیگران سخن میگویند به رئیس جمهور چین تذکر ندادهاند؟
ترقی با بیان اینکه حزب موتلفه اسلامی ارتباط طولانی و زیادی با چین داشته گفت: اعتقاد ما این است که همین الان نیز در دستگاههای اجرایی کشور مثل وزارت نفت و بدنه نفتی ایران، هنوز جریاناتی وجود دارند که با هرگونه رابطه با شرق، اعم از روسیه و چین مخالفند و به طور مستمر کارشکنی میکنند. موارد زیادی از این کارشکنیها را حتی در مورد روسیه نیز داریم که مانع کمک روسیه به ما میشود. این در رابطه...
طبیعی است، چین روابطش با عربستان را بخاطر کشور دیگر، کاهش نمیدهد.
آندریاس کلوت، تحلیلگر بلومبرگ با انتشار یادداشتی با عنوان «برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، از استونی پیروی کنید، نه فرانسه» استدلال کرده قبل از صحبت با ولادیمیر پوتین، غرب باید به سخنان کاجا کالاس، نخست وزیر استونی گوش کند، نه امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه.
جماران نوشت: رحیمی جهان آبادی گفت: غرب ما را به سمت شرق چین و روسیه هل داد، اما بخشی از تقصیر هم به گردن خود ماست؛ چرا که منافع خودمان را درست تعریف نمیکنیم، دوست و دشمن خود را دائمی فرض میکنیم و منافع خود را در دستگاه دیپلماسی و بخشهای دیگر نمیشناسیم.
رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای مستند، نمایش دهنده ایران امروز است، سرزمینی سرفراز، بالنده و پرامید. تصویری که تنها به پایتخت، محدود نمیشود.
مهر نوشت: مخبر ضمن تاکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای برنامه 25 ساله همکاری ایران و چین بر ضرورت احترام به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی به عنوان اصلی خدشه ناپذیر تاکید کرد.
روزنامه کیهان نوشت: گسترش روابط چین و عربستان بیش از آن که چالشی برای ما باشد، چالشی راهبردی برای سیطره بلا منازع آمریکاست. چین در حال ورود به جایی است که همواره «حیاط خلوت، گاو شیرده و یکی از دو رکن سیاست دو ستونی آمریکا در منطقه» محسوب می شد.
روزنامه ایران نوشت: هر کشوری با در نظر گرفتن اولویتهای استراتژیک، اقتصادی و سیاسی، رابطه خود را با دیگر کشورها تنظیم میکند و بروز تعارض مواضع و منافع در باب موضوعات خاصی در فرایند مصالحه ناشی از درک معادله قدرت در مناسبات راهبردی قابل پذیرش است.
چرا چرخش شرکای راهبردی آمریکا به سمت چین، بجای افول قدرت آمریکا تفسیر به شکست ایران میشود؟
جماران نوشت: نصرت الله تاجیک، سفیر پیشین ایران در اردن و دیپلمات بازنشسته، در واکنش به ارتباط اخیر چین و عربستان، گفت: این حق چین است که با هر کشوری رابطه داشته باشد اما مشکل آنجا است که چین نباید داشتن رابطه خوب با هر کشور و یا حتی هزینه تأمین منافع ملی خودش را از جیب کشور دیگر تأمین کند. ما کاری به اصل سفر و روابط چین و عربستان نداریم اما این بیانیه ها نامتوازن و برای ایران غیر قابل...
ایسنا نوشت: نیکزاد گفت: متاسفانه عدهای در حال طراحی سناریوهای رسانهای و فشار بر افکار عمومی هستند که بر اساس آن طوری وانمود میکنند که اگر چین با ایران قرارداد امضا کرده، معنایش این است که با دیگر کشورها نباید در ارتباط باشد. غافل از اینکه آنچه برای ما مهم است پایبندی چین به توافقاتش با ایران و پایبندی به اصول و تمامیت ارضی کشورمان است.
گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو_ انحصار سرمایهداری در حوزه رسانه، آوردهای جز سانسور و پایان دادن به آزادی بیان رسانههای مستقل در جهان نداشته و هیسپان تی وی هم در کسوت رسانه مستقل اسپانیولی زبان جمهوری اسلامی، از این قاعده مستثنی نبوده و طی دهه اخیر بارها هدف هجمهها و محدودیتها قرار گرفته است. از همین رهگذر بود که پلتفرمهای یوتیوب، فیسبوک و توئیتر نیز از سال 2018 تاکنون چندین...
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به آنان نمیشود خرده گرفت. خرده را باید به کسانی گرفت که روی دیوار اینان نقاشی دائمی میکشند. حالا انگار چینیان امروز، داستان نقاشی مولوی را خواندهاند و این بار جای خود را با رومیان عوض کردهاند.