امپریالیسم
امپریالیسم
جماران نوشت: رحیمی جهان آبادی گفت: غرب ما را به سمت شرق چین و روسیه هل داد، اما بخشی از تقصیر هم به گردن خود ماست؛ چرا که منافع خودمان را درست تعریف نمیکنیم، دوست و دشمن خود را دائمی فرض میکنیم و منافع خود را در دستگاه دیپلماسی و بخشهای دیگر نمیشناسیم.
رئیس سازمان سینمایی گفت: سینمای مستند، نمایش دهنده ایران امروز است، سرزمینی سرفراز، بالنده و پرامید. تصویری که تنها به پایتخت، محدود نمیشود.
مهر نوشت: مخبر ضمن تاکید بر لزوم سرعت بخشیدن به روند اجرای برنامه 25 ساله همکاری ایران و چین بر ضرورت احترام به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی به عنوان اصلی خدشه ناپذیر تاکید کرد.
روزنامه کیهان نوشت: گسترش روابط چین و عربستان بیش از آن که چالشی برای ما باشد، چالشی راهبردی برای سیطره بلا منازع آمریکاست. چین در حال ورود به جایی است که همواره «حیاط خلوت، گاو شیرده و یکی از دو رکن سیاست دو ستونی آمریکا در منطقه» محسوب می شد.
روزنامه ایران نوشت: هر کشوری با در نظر گرفتن اولویتهای استراتژیک، اقتصادی و سیاسی، رابطه خود را با دیگر کشورها تنظیم میکند و بروز تعارض مواضع و منافع در باب موضوعات خاصی در فرایند مصالحه ناشی از درک معادله قدرت در مناسبات راهبردی قابل پذیرش است.
چرا چرخش شرکای راهبردی آمریکا به سمت چین، بجای افول قدرت آمریکا تفسیر به شکست ایران میشود؟
جماران نوشت: نصرت الله تاجیک، سفیر پیشین ایران در اردن و دیپلمات بازنشسته، در واکنش به ارتباط اخیر چین و عربستان، گفت: این حق چین است که با هر کشوری رابطه داشته باشد اما مشکل آنجا است که چین نباید داشتن رابطه خوب با هر کشور و یا حتی هزینه تأمین منافع ملی خودش را از جیب کشور دیگر تأمین کند. ما کاری به اصل سفر و روابط چین و عربستان نداریم اما این بیانیه ها نامتوازن و برای ایران غیر قابل...
ایسنا نوشت: نیکزاد گفت: متاسفانه عدهای در حال طراحی سناریوهای رسانهای و فشار بر افکار عمومی هستند که بر اساس آن طوری وانمود میکنند که اگر چین با ایران قرارداد امضا کرده، معنایش این است که با دیگر کشورها نباید در ارتباط باشد. غافل از اینکه آنچه برای ما مهم است پایبندی چین به توافقاتش با ایران و پایبندی به اصول و تمامیت ارضی کشورمان است.
گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو_ انحصار سرمایهداری در حوزه رسانه، آوردهای جز سانسور و پایان دادن به آزادی بیان رسانههای مستقل در جهان نداشته و هیسپان تی وی هم در کسوت رسانه مستقل اسپانیولی زبان جمهوری اسلامی، از این قاعده مستثنی نبوده و طی دهه اخیر بارها هدف هجمهها و محدودیتها قرار گرفته است. از همین رهگذر بود که پلتفرمهای یوتیوب، فیسبوک و توئیتر نیز از سال 2018 تاکنون چندین...
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: به آنان نمیشود خرده گرفت. خرده را باید به کسانی گرفت که روی دیوار اینان نقاشی دائمی میکشند. حالا انگار چینیان امروز، داستان نقاشی مولوی را خواندهاند و این بار جای خود را با رومیان عوض کردهاند.
فارس نوشت: مدیر مسئول کیهان گفت: آیا این همصدائی به مفهوم و معنای آن نیست که به آمریکا نیز حق می دهید حاکمیت چین بر تایوان را مورد تردید قرار داده و قابل مذاکره بداند؟! آقای جینگ پین! مطالعات شما در جغرافیای سیاسی ضعیف است و یا مشاوران غیر قابل اعتمادی دارید.
ایلنا نوشت: یک نماینده مجلس گفت: این ضعف دستگاه دیپلماسی ما بوده که از ترس عقرب جراره که غربیها باشند به مار غاشیه که دو قدرت شرق یعنی همان چین و روسیه هستند، پناه برده است.
محمد طاهری، همزمان با تشدید فضای انتقادی از اقدامات ضدایرانی چین، از «احضار و ارشاد» پیشین خود بابت طرح «جلد» ضدچینی نشریه «تجارت فردا» خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات پنجمین نشست از پیشنشستهای همایش ملی امنیت فرهنگی را برگزار کرد. دکتر حامد حاجیحیدری، دکتر حسین حسنی و دکتر امیررضا باقرپور مهمانان این نشست بودند که دربارهی «کلانداده، پلتفرمها و امنیت فرهنگی» به گفتگو پرداختند. دکتر حاجیحیدری استاد دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در توصیف اقتضائات حکمرانی فضای مجازی با اشارهای...
ایسنا نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: به مسئولان چینی تذکر می دهم که خود را در مسیر کجی که صهیونیست ها و محور عبری - عربی طراحی کردند، قرار نداده و به مسیر درست باز گردند.
نامه نیوز نوشت: تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: روز به روز مشخص می شود که تعریف رابطه راهبردی با چین و روسیه یک توهم بود چون فقط ایرانی ها چنین موضوعی را به زبان می آورند.