انتصاب جنجالی در وزارت کشور؛ مصطفی کواکبیان گزینه معاونت سیاسی وزیر کشور کیست؟
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: انتصابم به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور را نه تایید میکنم و نه تکذیب چراکه اسم من در 8 کمیته آورده شده بود، اما نهایتا اتفاقی رخ نداد. دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: انتصابم به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور را نه تایید میکنم و نه تکذیب چراکه اسم من در 8 کمیته آورده شده بود، اما نهایتا اتفاقی رخ نداد. به گزارش عرشه آنلاین؛ مصطفی کواکبیان در گفتگویی در رابطه با...
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: انتصابم به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور را نه تایید میکنم و نه تکذیب چراکه اسم من در 8 کمیته آورده شده بود، اما نهایتا اتفاقی رخ نداد.
به گزارش عرشه آنلاین؛ مصطفی کواکبیان در گفتگویی در رابطه با انتصابش به سمت معاون سیاسی وزیر کشور گفت: در رابطه با این پست با من از ابتدا صحبتهایی شده بود، اما اخیرا خیر.
او افزود: به رئیس جمهور و کمیتهها گفته ام من عاشق خدمت هستم، اما گدای قدرت نیستم.
کواکبیان ادامه داد: انتصابم به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور را نه تایید میکنم و نه تکذیب چراکه اسم من در 8 کمیته آورده شده بود، اما نهایتا اتفاقی رخ نداد.
بیوگرافی مصطفی کواکبیان
مصطفی کواکبیان در اسفند ماه 1341 در محله جهادیه شهر سمنان در خانوادهای متدین متولد شد، او پنجمین فرزند پسر خانواده بود. وی در فعالیتهای سیاسی پیش از پیروزی انقلاب علیه رژیم پهلوی حاضر میشد و 3 بار توسط رژیم دستگیر شده که به دلیل سن کم پرونده اش مختومه اعلام شده است، او همچنین پس از پیروزی انقلاب نیز علاوه بر حضور در جببههای دفاع مقدس در عرصه سیاسی حاضر بوده است، و به عنوان نماینده مردم سمنان و تهران در مجلس شورای اسلامی نقش آفرینی کرده است.
توضیحات:
او دوران ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در سمنان طی کرد، و پس از آن در سال 1361 وارد دانشگاه امام صادق (علیه السلام) شد، و در رشته علوم سیاسی به ادامه تحصیل پرداخت. او در 7 سال حضور در این دانشگاه علاوه بر فراگیری علوم دانشگاهی به یادگیری علوم حوزوی نیز اقدام کرد، و دروس حوزوی را تا پایان دوره سطح نزد آیت الله سیدرضی شیرازی در مسجد شفا تهران به اتمام رساند.
او در سال 1367 در مقطع دکتری در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد، و توانست در سال 1376 با راهنمایی اساتیدی از جمله مرحوم آیت الله عمید زنجانی مدرک دکتری علوم سیاسی را دریافت کند، او از اساتید دانشگاه علامه طباطبایی است.
کواکبیان در سال 1367 مسئول ستاد تبلیغات آقای سیدمحمد خاتمی در سمنان شد، و پس از دوم خرداد همان سال به تأسیس تشکل مدافعین پیام دوم خرداد که اعضای اولیه آن از اعضای ستادهای سابق آقای خاتمی در شهرهای مختلف استان سمنان بودند، اقدام کرد. این تشکل از اولین احزاب دوم خردادی بود که پروانه فعالیت و مجوز رسمی از وزارت کشور دریافت نمود و در کنگره اول خویش نام حزب مردم سالاری را برای خود انتخاب کرد.
دکتر کواکبیان در مجلس هشتم به عنوان نماینده مردم سمنان، و در مجلس دهم به عنوان نماینده مردم تهران بود، او در ادامه فعالیتهای سیاسی اش در سال 1384 و 1396 برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد، که توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
او مدیر مسئول روزنامه مردمسالاری و صاحب امتیاز و مدیرمسئول روزنامه محلی پیام استان سمنان نیز هست.
آثار دکتر مصطفی کواکبیان:
مبانی دموکراسی در نظام ولایت فقیه
مبانی مشروعیت درنظام ولایت فقیه
هفت قطره
گفتمان آزادی و مردمسالاری در قوانین انتخاباتی از آغاز تاکنون
موانع مردمسالاری در ایران
منبع: نواندیش --> هم اکنون دیگران می خوانند-
اعلام ساعات کاری جدید بانکها از 15 شهریور
-
تقویم نجومی امروز چهارشنبه 14 شهریور 1403 / تقویم همسران امروز
-
قیمت ارزانترین و گرانترین گوشیهای محبوب بازار / قیمت گوشیهای سامسونگ، شیائومی و آیفون /
-
فال حافظ امروز | فال حافظ آنلاین با معنی چهارشنبه 14 شهریور 1403
-
کوبیدن در هفت مسجد در پایان ماه صفر حاجت می دهد؟ دق الباب چیست
-
فال قهوه امروز چهارشنبه14 شهریور 1403 | قهوه ات رو بخور بعد فال بگیر
-
فال شمع امروز 14 شهریور 1403 | اینجا فال شمع روزانه ات را بخوان