یک‌شنبه 30 دی 1403

انتصاب صحرایی به سمت معاون بنیاد مستضعفان

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
انتصاب صحرایی به سمت معاون بنیاد مستضعفان

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش دولت رئیسی که به تازگی مسئولیت این وزارتخانه را تحویل داده، به تازگی از سوی رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، حکمی جدید دریافت کرده و به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع این بنیاد منصوب شده است.

رضا مراد صحرایی که چند سالی است در سمت های مختلفی مشغول به کار است و مهم ترین سمت او؛ وزیر آموزش و پرورش بود، در حکمی جدید به معاوت توسعه منابع بنیاد مستضعفان منصوب شده است. در حکم او اینچنین آمده است:

طی حکمی از سوی حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، رضامراد صحرایی (وزیر سابق آموزش و پرورش) به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب شد.

در متن حکم دهقان آمده است: «بدینوسیله با عنایت به بهره‌مندی از شایستگی‌های فردی، تخصصی و حرفه‌ای به موجب این حکم جنابعالی را به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی منصوب می‌نمایم.

امیدوارم با اتکال به خداوند متعال و اتکا به شایستگی و تجارب ارزشمند خود با بهره‌گیری از خرد جمعی، در بکارگیری این امانت ملی برای خدمت موثر به محرومان موفق و سربلند باشید.

توفیقات جنابعالی را از خداوند منان خواستارم و امید است در پناه الطاف حضرت ولی عصر (عج) و دعای خیر مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در تحقق اهداف بیش از پیش موفق باشید.»

به گزارش مرکز رسانه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، صحرایی هم‌اکنون استاد تمام دانشگاه علامه طباطبایی است و پیش از این وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم بود و در کارنامه خود ریاست دانشگاه فرهنگیان را نیز دارد.

نگاهی به عملکرد وزیر آموزش و پرورش

صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در دولت سیزدهم ارائه کرد و گفت: در طول دولت بیش از 7 هزار مدرسه و 33 هزار کلاس درس با جهت‌گیری مناطق محروم و همچنین 2 هزار و 700 فضای ورزشی درون مدرسه‌ای ساخته و 5 همت تجهیزات برای مدارس ارسال و 192 هنرستان جدید تحویل و 400 هنرستان هم در دست ساخت است.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ظهر یکشنبه 31 تیر 1403 در جلسه هیئت وزیران به ارائه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در دولت سیزدهم پرداخت و با بیان اینکه «رهبر معظم دولت سیزدهم را دولت کار، امید و حرکت نامگذاری کردند»، اظهار کرد: اجرای حقیقی سند تحول بنیادین در دولت در دستورکار رئیس جمهور، شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت. در این زمینه چند کار مهم انجام شد که مهمترین آن کاهش فاصله سند با صحنه است؛ سند مدرسه در تراز تحول سندی بود که در شورای عالی آموزش و پرورش قرار گرفت و الان در دستور کار قرار گرفته‌است. نقشه راه سند تحول بنیادین بعد از 12 سال و بیش از 10 مرتبه تاکید رهبر انقلاب توسط رئیس جمهور شهید تدوین شد و تا پایان سال 1412 برنامه‌ریزی های لازم انجام شده است و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و در دستور کار وزرای آموزش و پرورش آینده خواهد بود. وی افرود: همچنین در راستای تقویت کمی و کیفی نظام تربیت معلم کشور سیاست‌ها و ضوابط کیفیت بخشی دانشگاه فرهنگیان تصویب شد و 14 تحول ایجاد کرد که مهم‌ترین آنها هیئت جذب مرکزی برای دانشگاه فرهنگیان، تاسیس پردیس تربیت مربی پرورشی در قم، تاسیس پردیس تربیت مدیر مدرسه و همچنین کنکور اختصاصی تربیت معلم است. وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت 37 حکم برای آموزش و پرورش به تصویب رسید که به گواه متخصصان بی سابقه است؛ جهت‌گیری این احکام عبارات است از عدالت، تقویت جایگاه مدرسه، تقویت دانشگاه تربیت معلم، تقویت امور پرورشی و تربیت بدنی تقویت مدرسه سازی و همچنین تقویت صندوق ذخیره فرهنگیان. مراد صحرایی همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده توسط وزارت آموزش و پرورش در خصوص نهضت ملی مدرسه‌سازی گفت: معروف است که در دولت سیزدهم دولت به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد؛ در طول دولت بیش از 7 هزار مدرسه و 33 هزار کلاس درس با جهت‌گیری مناطق محروم و همچنین 2 هزار و 700 فضای ورزشی درون مدرسه‌ای ساخته و 5 همت تجهیزات برای مدارس ارسال و 192 هنرستان جدید تحویل و 400 هنرستان هم در دست ساخت است. وی هم‌چنین به ارائه توضیحاتی درباره اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان پرداخت و اظهار کرد: انتظار 10 ساله معلمان به همت دولت سیزدهم انجام شد و تا این لحظه بیش از 1 میلیون و 5 هزار پرونده بررسی شدند و میانگین 26 درصد حقوق معلمان افرایش پیدا کرد. امروز شاهد مهاجرت معکوس کارمندان از دستگاه‌های دیگر به وزارت آموزش و پرورش هستیم و تدوین آیین نامه مسیر رشد معلمین نیز در همین مسیر اتفاق افتاد. فارغ از چالشی که در اجرای اول داشت، رتبه بندی یک خاطره شیرین در کام معلمان در تاریخ آموزش و پرورش کشور بوده‌است. البته تازه آغاز کار رتبه بندی است؛ چراکه رتبه‌ها فقط به اندازه 5 سال اعتبار دارند. وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه بحران کمبود معلم مدیریت شد و امروز به مساله‌ای مدیریت پذیر تبدیل شده است، عنوان کرد: در مجموع 263 هزار ردیف استخدامی به وزارت آموزش و پرورش داده شد و بیش از 105 هزار معلم نیز در سال 1403 جذب می‌شود. همچنین قانون تاثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی در راه‌یابی به دانشگاه‌ها امروز اجرایی شده است که دو نتیجه اصلی آن بازگشت مرجعیت به مدرسه و عدالت است.