انتقاد عضو کمیته فنی دوچرخه سواری از فدراسیون: فقط به اسم هستیم
عضو کمیته فنی فدراسیون دوچرخه سواری از حضور در جلسات کنارهگیری کرد و گفت: بهتر دانستم نباشم تا نقشی در اتفاقات و حق کشی هایی که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افتد، نداشته باشم.
مصطفی چایچی در گفتگو با ایسنا درباره علت غیبت خود در جلسه کمیته فنی فدراسیون دوچرخه سواری بیان کرد: تصمیم گرفتم که دیگر در جلسات کمیته فنی فدراسیون شرکت نکنم. من قبلا هم گفته ام زمانی که احساس کنم که کمیته فنی تنها به اسم وجود دارد و اصول کار رعایت نمی شود، در آن حضور پیدا نخواهم کرد. کدام کمیته فنی را دیده اید که از تصمیمات مهم بی خبر باشد. کمیته فنی هر فدراسیون محلی برای تصمیم گیری موارد مهم و تعیین خط مشی فدراسیون در قبال موارد بسیار مهم است. همچنین محل گفتگو و اتخاذ استراتژی هر فدراسیون است. از زمان استعفای آقای رشیدی تاکنون این اولین جلسه کمیته فنی بود که برگزار شد. در صورتی که قبل از برگزار شدن این جلسه، تمام تصمیمات گرفته شده بود. تمام اعضا کمیته فنی دارای شخصیت منحصر به فرد هستند که نباید به این شخصیت ها بی احترامی کرد. این در حالی است که جامعه دوچرخهسواری همه نتایج و کارهای فدراسیون را از چشم کمیته فنی می بیند. بهتر دانستم نباشم تا نقشی در اتفاقات و حق کشی هایی که خواسته یا ناخواسته اتفاق می افتد، نداشته باشم. زمان دارد می گذرد و فرصت برای خیلی از دوچرخه سواران به ویژه جوانان و امید در حال از دست رفتن است. جامعه دوچرخه سواری ما را به دلیل نتیجه نگرفتن در مسابقات قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی و حتی گرفتن سهمیه المپیک محاکمه خواهد کرد و باید جوابگو باشیم.
او ادامه داد: من می خواهم به جامعه دوچرخهسواری نشان دهم که هیچ نقشی در این تصمیمگیریها نداشتم. البته من جزء کوچکی از این جامعه دوچرخه سواری هستم و با کسی مشکلی ندارم اما حرفم را هم میزنم. ایراداتی که وجود دارد را سه یا چهار سال پیش هم مطرح کردم و نتیجه اش را الان می بینید که کمیته ملی المپیک اعلام کرده اعزام دوچرخه سواران به بازیهای آسیایی بستگی به عملکردشان در قهرمانی آسیا دارد. شرایط برای کسب سهمیه المپیک 2024 هم اگر این شیوه ادامه داشته باشد، همین خواهد بود. در حال حاضر به جای اینکه به آینده دوچرخهسواری توجه شود فکرها معطوف به چیزهای دیگری است. شاید من اشتباه می کنم اما تجربه نشان داده است که با این شیوه و روش راه به جایی نمی بریم. این که بی هدف و بدون برنامه ریزی اردوها برگزار شود درست نیست و چوبش را در آینده فقط دوچرخه سواری می خورد. همانگونه که الان چوب عملکرد چند سال گذشته را می خوریم و کمیته ملی المپیک برای شرکت ما در بازیهای آسیایی شرط تعیین میکند. کمیته فنی را برای همین موضوعات گذاشته اند تا این مسائل مطرح و نتیجه گیری شود. برنامه های مدیر تیم های ملی، مربیان و کمیته ها مطرح شود و گزارش عملکرد به کمیته فنی داده شود تا بتوان کمبود ها و توانمندی ها را شناسایی و نسبت به آن مسیر را مشخص کرد.
عضو کمیته فنی فدراسیون با اشاره به دعوت افراد زیادی به این کمیته تاکید کرد: من آدم سیاسی نیستم و دوست ندارم وارد بحث انتخابات و چینش هیات ها شوم چون کار من نیست و کار من فنی و کمک کردن برای گرفتن نتیجه است. در دوره اول ریاست آقای قمری گفتم عملکرد او میتواند با استفاده از کمیته فنی معرف او باشد. اگر در بحث تیم ملی و آموزش کارهای خوبی انجام گیرد، تخلف صورت نگیرد و سیستم انتخابی درست باشد می تواند موفق باشد و همین مسئله معرف او خواهد بود و همانطور هم که دیدید در دوره اول حضورش نتایج خوبی در قهرمانی آسیا، بازیهای آسیایی اینچئون و قهرمانی پیست و جاده جهان به دست آمد. در دوره دوم ریاست او موجودیت کمیته فنی از هم پاشید و تمرکز بر روی موارد دیگر معطوف شد که باز هم نتایج آن را در بازیهای آسیایی جاکارتا، قهرمانی آسیا و کسب سهمیه المپیک دیدیم. اکنون می بینیم در کمیته فنی 16 نفر دعوت می شوند و به جای اینکه فکر و تصمیمگیری شود که چگونه می توانیم در قهرمانی آسیا و بازیهای آسیایی موفق شویم و برای کسب سهمیه المپیک بعدی برنامه ریزی کنیم، در مورد لیگ سال آینده بحث می شود. نمیگویم لیگ مهم نیست بلکه منظورم این است اولویت ها در نظر گرفته نمیشود. اگر اینقدر بحث لیگ مهم بود چرا مربیان تیم ها را دعوت نکردند که صحبت هایشان را بشنوند. با توجه به این دلایل و موضوعات دیگری که در آینده روشن می شود، تصمیم گرفتم که دیگر در جلسات کمیته فنی شرکت نکنم.
چایچی در پاسخ به این پرسش که او و دیگر اعضای کمیته فنی هیچ نقشی در انتخاب کادر فنی تیمهای ملی یا سیستم دعوت نفرات به اردو ها نداشته اند، تاکید کرد: هیچ کدام دخالتی نداشتیم. جلسه ای برگزار نشد که دخالتی داشته باشیم. یکی از دلایل عدم حضورم هم همین است. اگر دوچرخه سواری ما الان دچار مشکل هست و در آسیا هیچ هستیم به خاطر همین کارها است. به جای اینکه تمرکزها بر این باشد که چینش برای انتخابات رئیس فدراسیون چگونه صورت گیرد تا فرد مورد نظر رای بیاورد، باید منطقی فکر کنیم که چگونه می توان در مسابقات قهرمانی آسیا و بازی های آسیایی موفق شد. وقتی شرایط اینگونه است من هم تصمیم گرفتم که دیگر شرکت نکنم و این کار را در دوره دوم آقای قمری هم انجام دادم چون حداقل می خواهم وجدانم راحت باشد و بعد با خودم نگویم که من عضو کمیته فنی بودم اما هیچ کاری انجام ندادم. قرار نیست همه در فدراسیون حضور داشته باشند اما این حق را دارند که در خصوص آینده دوچرخه سواری نظر بدهند و حتی اعتراض خود را به فدراسیون داشته باشند و بگویند که کدام کار صحیح و یا اشتباه است.
انتهای پیام