یک‌شنبه 4 آذر 1403

انصراف از اکران محض رضای خدا؟!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
انصراف از اکران محض رضای خدا؟!

جالب است در روزهایی که کرونا به گرفتن قربانی ادامه می‌دهد، تهیه‌کننده‌ای به بهانه کمک به پزشکان حرف از ترک اکران می‌زند؛ اگر واقعا دلسوزید بمانید یا اکران آنلاین را انتخاب کنید. شاید بهترین هدیه‌ای باشد که به پزشکان می‌دهید.

*س_ جالب است در روزهایی که کرونا به گرفتن قربانی ادامه می‌دهد، تهیه‌کننده‌ای به بهانه کمک به پزشکان حرف از ترک اکران می‌زند؛ اگر واقعا دلسوزید بمانید یا اکران آنلاین را انتخاب کنید. شاید بهترین هدیه‌ای باشد که به پزشکان می‌دهید. _س* - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم "شنای پروانه" شب گذشته در اقدامی ناگهانی از اکران خود در سینماهای کشور انصراف داد.

این در حالی بود که این فیلم هنگام اکران نیز یکبار از اکران انصراف داد و بعد از گذشت چند روز بازگشایی سینما، پذیرفت که وارد چرخه اکران شود. امتیازی که تنها به بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در جشنواره فجر اختصاص یافت. با این وجود تهیه‌کننده این فیلم شب گذشته به یکباره تصمیم گرفت که از اکران خارج شود، اقدامی که با عنوان "کمک به جامعه پزشکان" مطرح شد.

رسول صدرعاملی تهیه‌کننده فیلم در این باره گفته است که در حال رایزنی با وزارت بهداشت بودیم تا شرایطی فراهم کنیم کادر درمانی بیمارستان‌های درگیر با کرونا به دعوت ما رایگان به تماشای فیلم بنشینند و حالا با شرایط پیش آمده، به گونه‌ای شده است که بهتر دیدیم توقف نمایش فیلم را به آنها تقدیم کنیم و امیدوار باشیم در اکران مجدد این مدافعان سلامت این‌قدر فراغت داشته باشند و سرشان خلوت شده باشد که با آرامش به دیدن فیلم بیایند.

منتظر می‌مانیم تا وقتی این ویروس کنترل شد و امنیت خاطر برای تماشاگران به وجود آمد، اکران مجدد فیلم را در سراسر کشور فراهم می‌کنیم که امیدوارم این فرصت بعد از دهه اول محرم فراهم شود.

این تصمیم موجب ایجاد چند سؤال از تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار فیلم می‌شود: اول اینکه آیا غیر از این بود که هنگام اکران فیلم این ویروس نیز در حال قربانی گرفتن بود؟ پس چرا یکباره دیشب متوجه شدید که کرونایی وجود دارد؟

دوم اینکه اگر واقعا مشکل مالی و فروش فیلم در میان نیست، چرا با وجود ادعای علاقه‌مندی نسبت به مردم فیلم را در اکران آنلاین پخش نمی‌کنید تا هم خیال پزشکان راحت باشد و هم مردم در خانه‌های خود فیلم را تماشا کنند و از دیدن آن لذت ببرند؟

اکران آنلاین با فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا آغاز شد که از همان ابتدا با حملاتی مواجه شد مبنی بر اینکه به دلیل اینکه فیلم با سرمایه دولتی ساخته شده، توانسته است اکران آنلاین کند؛ آیا شنای پروانه که سرمایه‌گذار آن در چند فیلم دیگر نقش سرمایه‌گذار را داشته است و دارد از اکران آنلاین، این همه واهمه دارد؟

اگر دلسوزی برای پزشکان، مردم و کمک به سینمای کشور برای صاحبان فیلم مهم است ضمن آنکه حضور در سالن سینما در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند کم‌خطر باشد، اکران آنلاین نیز بستر مناسبی برای نمایش فیلم است.

اما سؤال آخر از شورای صنفی نمایش و خانه سینما این است که آیا فیلم از اکران 6 ماهه خود طبق قانونی که در نظام‌نامه اکران وجود دارد و بر آن تصریح شد محروم می‌شود؟ آیا برخورد با تهیه‌کننده این فیلم مانند دیگر صاحبان آثاری که با آنان برخورد می‌شود خواهد بود؟

اکران‌های جدید آب رفت انصراف تهیه‌کننده فیلم «پیشی میشی» از اکران تعامل دولت و سینما نباید یک طرفه باشد / سینما از سبد کالای مردم حذف نشود

انتهای پیام /