دوشنبه 26 مرداد 1405

انعقاد قراردادهای 25 ساله با چین در ماه‌های آینده

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
انعقاد قراردادهای 25 ساله با چین در ماه‌های آینده

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، بورس دیروز هم منفی به کار خود پایان داد. شاخص کل بورس افت 11.7 هزار واحدی (معادل 0.9 درصد) را تجربه کرد. شاخص هم‌وزن هم با افت یک درصدی همراه شد.

ارزش معاملات خرد به 2280 میلیارد تومان رسید. در بین صنایع خودروسازان، شیمیایی‌ها و فلزات و در بین نمادها خودرو، دارا یکم و پالایشی یکم بیشترین ارزش معاملات را داشتند.

حقیقی‌ها همچنان در سمت فروش فعال‌تر بودند و خروج پول 380 میلیارد تومانی را رقم زدند. بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای شفن و پسهند بود. حقوقی‌ها هم بیشترین خالص خرید را در صنایع فلزات و خودروسازان و نمادهای فولاد و خودرو داشتند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: تا امروز افزایش حامل‌های انرژی نه پیشنهاد دولت است و نه مجلس نظر داده و اگر دولت هم پیشنهاد دهد مجلس قطعا آن رد می کند./ دولت می گوید مابه التفاوت را در قالب یارانه به مردم می‌دهد اما ما می گوییم پرداخت یارانه به صلاح کشور نیست.

ایرانیان با رکوردشکنی دوباره در ترکیه، طی آخرین ماه میلادی 1462 خانه دیگر خریدند تا مجموع تعداد خانه‌هایی که در سال 2021 در ترکیه خریده‌اند به 10 هزار واحد برسد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی: هم‌اکنون به طور میانگین بین 84 تا 85 میلیون لیتر در روز مصرف بنزین داریم که رشد قابل توجهی نسبت به مدت مشابه سال قبل پیدا کرده است.

وزیر اقتصاد: برای رشد درآمدهای مالیاتی 1401 از محل کاهش فرارهای مالیاتی وارد میشویم.

معاون فناوری‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور از ایجاد «سامانه دریافت مالیات نقل و انتقال خودرو» به صورت نمونه و پایلوت در یکی از استان‌های کشور و سراسری شدن آن در آینده نزدیک خبر داد.

از دیروز کف مبلغ پرداخت ساتنا از 15 میلیون تومان به 50 میلیون تومان و سقف مبلغ پایا از 50 میلیون تومان به 100 میلیون تومان به ازای هر دستور پرداخت افزایش یافت.

قیمت دلار دیروز بدون تغییر در سطح 27850 تومان ماند.

خاندوزی، وزیر اقتصاد: قراردادهای اجرایی توافق 25 ساله با چین در ماه‌های آینده منعقد می‌شود.

جهان‌آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: روابط ایران و عربستان در حال احیا بوده و سفارتخانه‌ها در حال آماده شدن برای بازگشایی است.

الجزیره به نقل از یک منبع در هیئت ایرانی در وین: کار بر روی پیش نویس سوم برای اجرای هرگونه توافق احتمالی در حال انجام است. اختلافات در حال فروکش است و نکات مهم همچنان برجسته است.

دادگاه فدرال آمریکا «کامبیز عطار کاشانی» را به بهانه آنچه که این دادگاه «تلاش برای ارائه تجهیزات و فناوری الکترونیکی» به ایران مطرح می‌کند، متهم و اعلام کرد او قوانین صادرات آمریکا را نقض کرده است.