دوشنبه 26 آبان 1404

انقلاب در آموزش کشور اولین گام اساسی در توسعه دانش بنیان / مراقبت کنید جوانان نخبه از کشور خارج نشوند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انقلاب در آموزش کشور اولین گام اساسی در توسعه دانش بنیان / مراقبت کنید جوانان نخبه از کشور خارج نشوند

اهمیت توجه به مهیا شدن زمینه های ظهور امام زمان (عج)، توجه مسئولان به رشد علوم دانش بنیان، توجه به نخبگان و سالروز دهم فروردین در یزد مهم ترین محورهای خطبه های ائمه جمعه استان یزد بود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، ائمه جمعه استان یزد در خطبه های نماز جمعه این هفته به مسائلی چون مهدویت و تلاش برای ایجاد زمینه های ظهور، بیانات رهبر معظم انقلاب، شعار سال و توجه به دانش بنیان پرداختند.

امام جمعه یزد: نقلاب درآموزش کشور اولین گام اساسی در توسعه دانش بنیان

آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد خطبه های اولین نماز جمعه سال 1401 یزد با بیان اینکه نزدیک قلوب مومنین زمینه ساز ظهور حضرت ولی عصر (عج) خواهد بود اظهار کرد: اگر دوست داران حجت بن الحسن و منتظران فرجش می خواهند ظهور آن حضرت نزدیک شود باید اعمال خود را به سمتی سوق دهند که مورد رضایت پروردگار و ائمه اظهار باشد.

آیت الله ناصری با اشاره زمینه های ظهور امام زمان (عج) افزود: استمرار حاکمیت اسلامی یکی از زمینه های ظهور و فرج امام زمان (عج) است چراکه به گفته خود ایشان، زمانی ظهور می کنند که بیعتی از کسی بر گردن ایشان نباشد.

وی ادامه داد: ما در زمان غیبت موظفیم شرایط را برای ظهور حضرت فراهم کنیم و شرایط اینگونه است که اصحاب حضرت با احیای روحیه ظلم ستیزی در جامعه آماده دفاع از حکومت حضرت باشند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: رسم خداوند متعال بگونه ای است که وقتی نعمتی به انسان عرضه داشت و عنایتی کرد دیگر آن را پس نمی گیرد مگر اینکه خود انسان با ناسپاسی آن را پس بزند وقتی خداوند به انسان نعمت هایی چون سلامتی، تفکر، تعقل و استعدادی ارزانی می دارد هرگز ان را پس نخواهد گرفت و مهم بهره گیری انسان ها از این نعمت هاست.

آیت الله ناصری ابراز کرد: استقلال و آزادی که به برکت وجود انقلاب اسلامی نصیب ملت شده است از نعمت هایی بود که خداوند به این مردم عرضه داشت تا مانند سایر کشورهای دیگر در سیطره ظلم و کفر نباشند.

وی با بیان اینکه امروزه دشمن هم به استقلال و شکوفایی ایران اسلامی اقرار می کند ابراز کرد: شایسته است در راستای فرمان سال توسط رهبر معظم انقلاب مردم و مسئولان اهتمام دو چندان داشته باشند و با تلاش روافزون به سمت دانش بنیان کردن ظرفیت های کشور قدم بردارند چراکه همین موضوع محور کار دشمن است و با سطحی کردن اموزش در کشور صدها سال این انقلاب را عقب رانده اند و به عبارتی بنیان دانشی را از عمق تحصیلات ما ربوده اند.

امام جمعه یزد اذعان کرد: دشمن در صدد است سه اصل تدین، تفکر و تعقل را از فرزندان این سرزمین دریغ بدارد و الگو و راه و روش را خودشان به آن ها القا کنند پس شکی نیست که مسئله اساسی در توسعه دانش بنیان تحول عمیق در نظام آموزشی کشور است.

وی افزود: دانش بنیانی که مد نظر رهبر معظم انقلاب است تولیدی است که نوآوری آن بر پایه فناوری داخلی و بومی باشد نه اینکه دانش و فناوری را از خارج از کشور کپی برداری شود چراکه کپی برداری از دیگران برای روزهای اول بود امروز کشور به جایی رسیده است که می تواند با فناوری و نوراوری های داخلی و بومی نیاز خودش را برطرف کند.

آیت الله ناصری با تاکید بر اینکه دولت باید در رشد فناوری دانش بنیان ورود جدی داشته باشد گفت: با اقدامات انگشت شمار و روش های کم بازده نمی توان به نتیجه مطلوب در عرصه دانش بنیان رسید و می طلبد مسئولان با جدیت در این امر اهتمام داشته باشد.

وی انقلاب در اموزش کشور را اولین گام اساسی در تحقق شعار سال عنوان کرد و گفت: آموزش و پرورش و آموزش عالی باید بر پایه علوم دانش بنیان از مراحل علمی عبور کنند نه اینکه دانش آموز بعد از دوازده سال بدون ذره ای مهارت و علم واقعی بخواهد درصد رشد علوم دانش بنیان قدم بردارد.

امام جمعه بهاباد: تحقق شعار «تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین» نیازمند اراده جمعی است

حجت الاسلام علی اکبر ابراهیمی بشکانی امام جمعه بهاباد درخطبه های نماز جمعه بهاباد با سفارش نمازگزاران جمعه به رعایت تقوای الهی اظهارداشت: دانش بنیان پیش از هر چیزی یک فرهنگ است که این فرهنگ در هر بخشی باید مد نظر قرار بگیرد.

امام جمعه بهاباد باتاکید براینکه نام‌گذاری سالها توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اکنون به یک امر تاثیر گذار تبدیل شده است افزود: بیشترین هدف این نامگذاری‌ها، توجه به مردم و نگاه ویژه به مشکلات جامعه بوده است که مقام معظم رهبری با عنایت به اشراف بر مسائل کلان کشور و همچنین دوراندیشی همواره بر روی آن تاکید داشته‌اند.

امام جمعه بهاباد با بیان اینکه برای رشد اقتصاد کشور باید به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم گفت: اقتصاد دانش‌بنیان منجر به تولید و رفع بیکاری می‌شود.

وی با تأکید بر این که شعار سال را باید مسئولان به میدان عمل بیاورند، اظهارکرد: به عنوان مثال در کشاورزی سنتی ما خاک و آب کشور را نابود می‌کنیم و باید هرچه سریع‌تر به علم روز دنیا مجهز شویم.

وی با تاکید برا ینکه مسئولین شهرستان جهت تحقق دانش بنیان و تولید و اشتغال آفرین درشهرستان باید ازظرفیتهای موجود ونخبگان استفاده کرد افزود: مسئولین شهرستان ظرف مدت 6 ماه با تششکیل کارگروهی در زمینه های کشاورزی ودامداری و صنعتی درشهرستان با افراد با تجربه و کاردان بتوانند شهرستان را به سوی تولیدات دانش بنیان به پیش ببرند اگر این کار انجام شد شهرستان موفقی خواهیم داشت.

رئیس شورای فرهنگ عمومی بهاباد انتخاب شعار سال را توسط مقام معظم رهبری بسیار هوشمندانه دانست و گفت: این امر سبب می‌شود تا همه نگاه‌ها به سوی اقتصاد دانش بنیان متمرکز شود.

امام جمعه بهاباد آغاز قرن 15 و سال جدید و عید سعید باستانی نوروز را تبریک گفت و ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان نوروزی افزود: قرن جدید، قرن اسلام و انقلاب اسلامی است.

وی بیان داشت: نوروز امسال لحظه تحویل قرن است. در نگاه کلی قرن چهاردهم قرن انقلاب اسلامی ملت عزیز ایران بود و این ملت در تاریخ درخشان باقی خواهد ماند. انشاالله قرن آینده، قرن ظهور و اعتلای تمدن ایرانی‌-‌اسلامی برآمده از انقلاب شکوهمند اسلامی باشد.

حجت الاسلام بشکانی اضافه نمود: قرن 15 قرنی که مردم مسلمان ایران به رهبری امام خمینی رحمت‌الله‌علیه، خود را از زیر سلطه استکبار و استبداد دست نشانده رها کرد و استقلال و آزادی را با استقرار مردم سالاری دینی، در قالب نظام مقدس جمهوری اسلامی نهادینه کرد.

انتهای پیام /