اهدای عضو در دشتستان به سه بیمار جان تازه بخشید

بوشهر - ایرنا - رئیس مرکز فراهمآوری اعضا پیوند دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اهدای عضو یک بیمار مرگ مغزی در بیمارستان شهید گنجی دشتستان این استان به سه بیمار در انتظار پیوند عضو جان تازه بخشید.
علیرضا باقری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مرحومه "آفتاب قره قانی" 36 ساله اهل نورآباد ممسنی فارس ساکن شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان برای زایمان طبیعی به بخش زایشگاه بیمارستان شهید گنجی این شهر مراجعه و با عمل موفق نوزادی را متولد کرد اما بعد از زایمان و انتقال به بخش پست پارتوم دچار دیسترس تنفسی شدید شد.
وی اضافه کرد: این مشکل به ایست تنفسی و بدنبال آن ایست قلبی وی انجامیدکه با فرایند احیا دوباره تپش قلب برقرار شد ولی به دلیل مشکلات متعاقب آن مرگ مغزی رخ داد و نتیجه تستهای مربوطه مرگ مغزی را تایید کرد.
باقری با بیان اینکه این مرحومه صاحب پنج فرزند است ادامه داد: با رضایت خانواده نوع دوست و ایثارگر مرحومه آفتاب قره قانی سحرگاه امروز کبد و کلیههای این مرحومه برداشت و برای پیوند به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز فرستاده شد.
باقری گفت: این سومین عمل اهدای عضو در سال 99 در استان بوشهر است.
*س_برچسبها_س*