اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب
در حالی که دشمن با سیاهنمایی و دروغ به دنبال ترویج ناامیدی در بین نسل جوان بوده، تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی ایران بسیار ضروری است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، انقلاب اسلامی را باید سرآغاز تحولات بزرگ و بنیادین در ایران، منطقه، جهان اسلام و جهان غیراسلام دانست. رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از انقلاب اسلامی با عناوینی چون معجزه قرن و انفجار نور یاد کرده و همین کلمات برای توصیف عظمت و بزرگی انقلاب اسلامی کفایت می کند. دهه فجر و فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن در حوزه های گوناگون می باشد.
هرچه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفته شود، اهمیت پرداختن به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت تبیین دستاوردها و پیشرفتهای جمهوری اسلامی بیشتر می شود و یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه و به ویژه در نسل جوان نسبت به آینده از طریق سیاه نمایی، بزرگ کردن مشکلات، زیر سؤال بردن و یا کم ارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب و ناکارآمد نشان دادن نظام دینی است.
دشمنان تلاش می کنند تا از طریق قدرت رسانه ای خود، جلوی درک واقعیات انقلاب اسلامی و دستاوردهای ارزشمند جمهوری اسلامی از سوی جوانان ایرانی را گرفته و با نوع واقعیت پنداری برای آنان، در پشتوانههای مردمی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی خلل وارد سازند. در چنین شرایطی، اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی به عنوان یک وظیفه آشکار می گردد.
پیشرفت های صنعت نظامی و دفاعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی گسترش روزافزون تحریم های مختلف از سوی دشمنان اسلامی؛ متخصصان دلسوز و جوان این کشور را واداشت تا کمر همت در بی نیازی کشور از قدرت های جهانی ببندند و در این راه دستاوردهای گوناگونی را در حوزه های مختلف از جمله صنعت دفاعی و نظامی کشور رقم بزنند.
پیشرفت ایران در زمینه ساخت و تولید انواع سلاحها و تجهیزات نظامی به قدری شگفت انگیز بوده که سبب شده جمهوری اسلامی ایران در رتبه کشورهای برتر دنیا قرارگیرد، نمونه های زیر تنها بخشی کوچک از پیشرفت های خیره کننده ایران در صنعت نظامی و دفاعی کشور پس از انقلاب اسلامی است و این پیشرفت ها در حالی به دست آمده که تا پیش از انقلاب اسلامی نیروهای مسلح ایران در بعد تجهیزات و آموزش کاملا وابسته به غرب بودند.
ساخت انواع سلاح ها و تجهیزات نظامی از جمله ساخت انواع هواپیما و جت های جنگنده مافوق صوت رادارگریز مانند؛ صاعقه و آذرخش پرستو، درنا، سیمرغ، شفق، تندر؛ خودکفایی در تولید و ساخت انواع هواپیماهای بدون سرنشین مدرن ساخت انواع بالگرد مانند، بالگردهای شاهد، شباویز و بالگرد ضد تانک و تعمیر انواع هواپیما و بالگرد با کسب رتبه پنجم جهانی بخشی از دستاوردهای صنعت هوایی است.
پیشرفت ایران در زمینه ساخت و تولید انواع موشکهای بالستیک، دور برد زمین به زمین، زمین به هوا و انواع موشک های دریایی مانند: موشک ماهواره بر سفیر، شهاب، سجیل، موشک کروز به قدری شگفت انگیز بوده که ایران را در ردیف معدود کشورهای دارنده تکنولوژی ساخت موشک های فوق دقیق سطح به سطح قرار داده است.
ساخت انواع رادار با ُبرد بیش از یک هزار کیلومتر و پرتاب چندین ماهواره با سرنشین و بدون سرنشین به فضا از جمله مواردی هستند که کسب رتبه هفتم جهان در سامانه کامل پرتاب ماهواره و رتبه دوازدهم جهان در طراحی و ساخت ماهواره را برای یازدهمین عضو باشگاه فضایی جهان یعنی ایران به ارمغان آورده است.
ساخت زیر دریایی، ساخت و تعمیر انواع ناو و ناوچه ساخت هاور گرافت (قایقهای دوزیست) ساخت انواع قایقهای تندرو و قایق پرنده ساخت و تعمیر انواع زره پوش و تانک خودکفایی در ساخت انواع تجهیزات و سلاح های سبک، نیمه سنگین و سنگین مانند: انواع خمپاره انداز و توپهای مدرن، انواع سامانه ها و سلاح های پدافند ضد هوایی و مهمات سبک و سنگین توسعه صنایع مخابراتی و ساخت انواع بی سیم و تقویت و توسعه صنایع اپتیک و ساخت انواع دوربین های معمولی و دید در شب و صدور برخی از این محصولات به 32 کشور جهان این موارد از دستاوردهای صنایع نظامی محسوب می شوند که قبل از انقلاب اسلامی، تولید آنها در کشور سابقه نداشته و مهمتر اینکه بخش قابل توجهی از آنها، صرف تعداد معدودی از کشورها پیشرفته جهان قرار داشته است.
همایون رهبران؛ کارشناس مسائل سیاسی
انتهای پیام /