اورانیوم غنی شده
اورانیوم غنی شده
لندن - ایرنا - آژانس بینالمللی انرژی اتمی در تازهترین گزارش خود در رابطه با موافقتنامه پادمان ان پی تی با جمهوری اسلامی ایران تائید کرد که به مکانهای مورد نظر این سازمان در ایران دسترسی پیدا کرده است.
رسانه های دولتی و فعالین اصلاح طلب اذعان کرده اند که پرونده PMD درباره ایران همچنان باز است. با این اعتراف دیرهنگام «یک حباب دیگر از دستاوردسازی های برجام، ترکید».
سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان در گفت و گو با العالم به مسائل مختلف برنامه هسته ای ایران از جمله حادثه نطنز، پیشرفت های هسته ای کشور، ذخایر اورانیوم، کیک زرد و...، نحوه رفتار اروپا در برجام و شروط ایران برای حضور بازرسان آژانس در کشور پرداخت.
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران انفجار اخیر در تاسیسات نطنز را پروژهای خرابکارانه توصیف کرد.
تهران - ایرنا - «الی گرانمایه»، کارشناس اندیشکده «شورای روابط خارجی اروپا» تاکید می کند: «واشنگتن برای بازگرداندن خود به خودی تحریم های ایران مشروعیت کافی ندارد و اروپایی هایی قصد دارند برجام را تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حفظ کنند تا ببیند روزنه ای برای احیای آن در دولت جدید آمریکا وجود دارد یا خیر.»
سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو عنوان کرد: تداوم روند کنونی در اجرای برجام خود به خود باعث مرگ برجام میشود.
کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه گفت: کشورهای باقیمانده در برجام مصمم هستند بحران موجود پیرامون برجام را حل و آن را به رغم فشار فزاینده غیرقانونی آمریکا حفظ کنند.
مسکو - ایرنا - کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه گفت: کشورهای باقیمانده در برجام مصمم هستند بحران موجود پیرامون برجام را حل و آن را به رغم فشار فزاینده غیرقانونی آمریکا حفظ کنند.
تهران - ایرنا - بسیاری از تحلیلگران رسانههای عربی میگویند دولت روحانی توانسته از رهگذر سیاست تعاملی و کاربرد ابزارهای دیپلماتیک، جایگاه بینالمللی ایران را ارتقا بخشیده و تصویر بهتری از کشورمان به جامعه جهانی عرضه کند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «جوزپ بورل» نماینده عالی اتحادیه اروپا در امور خارجه و سیاست های امنیتی و نایب رئیس کمیسیون اروپا روز سهشنبه در مقالهای در پایگاه خبری «پروجکت سیندیکیت» به پنجمین سالگرد برجام اشاره کرد. مشروح مقاله وی در این پایگاه خبری به شرح زیر است: پنج سال پیش این هفته در وین، سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلیس به همراه چین و روسیه و آمریکا با مسئول سیاست...
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین کمانکش؛ از همان خرداد ماه سال 1381 که دستیابی ایران به فناوری هستهای رسما اعلام شد، پیشبینی میشد که کشورهای به اصطلاح ابرقدرت جهانی با احساس خطری جدی از مواجهه با ایران هستهای، به فکر مقابله همه جانبه با این دستاورد انقلاب بیفتند. کشمکش ها اما از گزارش محمود البرادعی و در پی آن قطعنامه شدیدالحن آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر توقف تمام...
یک پژوهشگر تاریخ معاصر تاکید کرد: «بمب اتمی» برچسبی بود که آن را بر جمهوری اسلامی چسباندید تا با همان شیوههای ترمیناتوری بر او یورش آورید و مسأله را به نفع خود تمام کنید، اما نتوانستید.
«اگر آقای اوباما میتوانست بساط کل صنعت هستهای ایران را جمع میکرد اما هنگامی که خود را ناتوان از این کار دید، آن را تا آنجا که در توان داشت به پیش برد. اینک در چرخه سیاسی موجود در آمریکا، این مأموریت به آقای ترامپ داده شده است.»
سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران در یادداشتی نوشت: بیگمان عدم احترام به قوانین بینالمللی از سوی تصمیمسازان دولت ایالات متحده محکوم به شکست است.