جمعه 2 آبان 1404

اگرفردی در زمینه وام ازدواج شکایت دارد باید به کجا مراجعه کند؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اگرفردی در زمینه وام ازدواج شکایت دارد باید به کجا مراجعه کند؟

سخنگوی بانک مرکزی گفت: در خصوص وام ازدواج متقاضی ابتدا باید در سامانه بانک مرکزی ثبت نام کند و تعیین شعبه بشود و ده روز بعد از آن حتما باید وام متقاضی پرداخت شود.

آقای قمری وفا در خصوص آماری از متقاضیان ثبت نام تسهیلات تکلیفی گفت: تسهیلات تکلیفی سه بخش است وام ازدواج وام فرزند و ودیعه مسکن. در وام قرض الحسنه ازدواج که از فروردین ماه بخشنامه این صادر شد تا دهم آبان که ما دیروز آمار دادیم نزدیک 580 هزار نفر تسهیلات خودشان را دریافت کردند، کسانی که ثبت نام کرده بودند ابتدای سال خیلی بیشتر بودند، ولی به تناسب که پرداخت‌ها انجام شد تعدادشان کمتر شد یعنی کسانی که در صف بودند پرداخت‌ها انجام شد نزدیک 650 هزار نفر ثبت نام کردند تا دهم آبان، که 580 هزار نفر تقریبا تسهیلات خودشان را دریافت کردند به میزان 80 هزار میلیارد تومان، یک رشد 56 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل ما در زمینه وام ازدواج داشتیم.

او گفت: اما در زمینه وام فرزندآوری هم به همین ترتیب تا دیروز که ما آمار را اعلام کردیم نزدیک 478 هزار نفر تسهیلات خودشان را دریافت کردند به میزان تقریبا 20 هزار میلیارد تومان، در زمینه وام فرزندآوری هم تعداد کسانی که ثبت نام کردند نزدیک 680 هزار نفر بودند که توانستند فعلا موفق شدند نزدیک 490 یا 478 هزار نفر این وام را دریافت کنند و در زمینه وام ودیعه مسکن هم که از ششم تیرماه بخشنامه آن صادر شد و بانک‌ها ملزم شدند که پرداخت کنند با همکاری وزارت راه و شهرسازی تا دیروز نزدیک 128 هزار نفر وام خودشان را دریافت کردند تعداد تشکیل پرونده ا‌ی هم که در بانک‌ها انجام شده با معرفی وزارت مسکن 166 هزار نفر بوده است و مبلغی هم که تا دیروز پرداخت شده حدودا 8 هزار میلیارد تومان است.

قمری وفا می گوید: بعد از این که این تسهیلات خیلی زود هم بانک مرکزی امسال برغم سال‌های گذشته که همیشه خرداد بخشنامه اش صادر می‌شد ما همان هفتم یا هشتم نهایت دهم فروردین فکر می‌کنم بخشنامه اش ابلاغ شد و گیر و گور‌هایی در خود بانک‌ها داشت که بانک مرکزی با بخشنامه‌های متعدد که صادر کرد خداراشکر این موانع هم برطرف شد؛ حتی در خردادماه رئیس کل بانک مرکزی آن بخشنامه مهم را پس از دستور رئیس جمهور صادر کرد که بانک‌ها حتما باید ده روز پس از تشکیل پرونده در بانک این وام‌ها پرداخت شود که بعد از آن ما شاهد بودیم که این تعداد پرداختی‌ها بسیار بیشتر شد و الان که ما در خدمت شما هستیم عرض کردم 580 هزار نفر توانستند این وام را دریافت کنند که تمام شبکه بانکی هم ابلاغ شده این موضوع که بعد از تشکیل پرونده در بانک حداکثر تا ده روز این وام به متقاضی پرداخت شود.

او می گوید: فرد ابتدا باید برود سامانه بانک مرکزی ثبت نام کند و تعیین شعبه بشود وقتی مراجعه می‌کند به بانک در بانک وقتی تشکیل پرونده می‌دهد ده روز بعد ازآن حتما باید وام متقاضی پرداخت شود. اگر کسی در این زمینه شکایتی داشت حتما به شماره رسیدگی مردمی در بانک مرکزی تماس بگیرند 2706 یا رسیدگی به شکایات بانک مرکزی که در سامانه آدرس آن موجود است آنجا ثبت کنند حتما پیگیری می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه