ایجاد تحول باید با یک الگو و کار منضبط جلو برود / نشریه «امام تحول» میتواند امیدآفرینی لازم برای دانشجو را ایجاد کند
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی؛ همزمان با سی و چهارمین سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از ویژهنامه نشریه حیات با عنوان «امام تحول» رونمایی کرد که به همین مناسبت مصاحبهای اختصاصی داشتیم با سید علی رضوی دهکردی، مسئول واحد نشر بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام و محمد حسین کرانی، دبیر شورای مرکزی بسیج دانشجویی...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی؛ همزمان با سی و چهارمین سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) از ویژهنامه نشریه حیات با عنوان «امام تحول» رونمایی کرد که به همین مناسبت مصاحبهای اختصاصی داشتیم با سید علی رضوی دهکردی، مسئول واحد نشر بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام و محمد حسین کرانی، دبیر شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام.
سید علی رضوی در ابتدا توضیحاتی پیرامون ویژگی برجسته این شماره از نشریه حیات بیان کرد، وی گفت: در یکصد و بیست و پنجمین شماره از نشریه حیات که ماهنامه فرهنگی سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق میباشد سعی شد ویژهنامه ای متناسب با سی و چهارمین سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) طراحی شود. در این شماره اندیشه راهبردی حضرت امام در ابعاد گوناگون سیاسی، اقتصادی و اجتماعی توسط جمعی از اندیشمندان و کارشناسان علوم انسانی کشور مورد بازخوانی قرار گرفته است.
رضوی ادامه داد: این شماره از نشریه حیات، در 2000 نسخه به صورت چاپی منتشر شده و نسخه الکترونیک آن نیز در نرم افزار طاقچه در دسترس علاقه مندان به موضوع مکتب امام خمینی و متناسب با ذائقه نشریات دانشجویی قرار میگیرد.
وی گفت: ما در بسیج دانشجویی دانشگاه پس از صحبتهای اخیر رهبری در سال جدید و تاکیدات چند باره ایشان بر موضوع تحول به دنبال این بودیم که بتوانیم این دغدغه را مورد بررسی قرار دهیم. با مشورتهایی که در این موضوع داشتیم، کار ویژهای را بر اساس صحبتهای سال 99 رهبری در 14 خرداد برنامه ریزی نمودیم. تصمیم بر آن شد که قسمتهای گوناگون صحبتهای ایشان پیرامون شخصیت امام خمینی (ره) در گفت و گو با متخصصین مکتب امام مورد بحث قرار گیرد و ما بتوانیم ابعاد گوناگون حرکت امام از کودکی تا نهضتی که منجر به انقلاب اسلامی شود، مورد بررسی قرار گیرد.
حرف اصلی نشریه امام تحول
محمد حسین کرانی، در پاسخ به این سوال که حرف اصلی نشریه امام تحول چیست؟ گفت: نشریه امام تحول در واقع به دنبال نشان دادن نمونه های عینی و ملموس کردن تحولاتی است که در ذیل انقلاب اسلامی به رهبری و پیشوایی حضرت امام رقم خورد. اما حرف اصلی این است که امروز هم اگر جبهه انقلاب میخواهد و باید دست به تحول بزند فرمول تحول و راه تحول از دل اندیشه های غربی و تمسک به علوم انسانی غربی و لیبرال دمکراسی یا چپ مسلمان بودن نیست بلکه مکتب امام خمینی راه جدیدی و تجربه شده است که میتواند امروز هم مشکلات کشور را حل کند و دعوت حضرت آقا هم برای پیشرفت و اینجا تحول بزرگ در کشور به همین امر هست.
نشریه امام تحول چه نیازی را از جوان دانشجوی امروزی برطرف میکند؟ کرانی توضیح داد: امروز ما باید این را متوجه باشیم که نیازمند تحول هستیم و این باور و نیاز به تحول را میشود گفت همگانی شده است. باور به تحول و ایجاد تحول باید با یک الگو و یک کار منضبط جلو برود. نمیشود هر کاری که انجام میدهیم را اسمش را تحول بگذاریم با تحول تحول گفتن تحول ایجاد نمیشود. فلذا در این نشریه سعی کردیم بیان کنیم که اگر امروز جوان دانشجو به دنبال یک الگوی قابل اطمینان که توانایی ایجاد تحول واقعی را دارد، آن الگوی قابل اطمینان مکتب امام هست و این نمونه های عینی آورده شده در این نشریه میتواند دوباره آن امید آفرینی لازم و آن دلگرمی لازم برای جوان دانشجو که مهم ترین عنصر تحولی در گام دوم انقلاب هست را بازگو کند.
رضوی در پایان تاکید کرد: نکته حائز اهمیت دیگر در نشریات دانشجویی رشد تشکیلاتی و فردی است که در حین فرآیند آمادهسازی نشریه دانشجو درگیر فعالیتهایی میشود و میتوان گفت که قلم زدن در نشریات و جمع آوری مطالب میتواند راهبردی برای شکلگیری عصاره اندیشهای دانشجویان شود و دانشجو بتواند مطالب علمی که در طی دوران دانشجویی کسب کرده را در جهت ایجاد نظام فکری خود مورد استفاده قرار دهد. این امر در برهههای متعدد مورد تاکید رهبری نیز بوده و به نظر در این دوران که رسانهها فراگیر هستند، مورد غفلت قرار گرفته است.