چهارشنبه 19 شهریور 1404

آموزشی خبرگزاری ایرنا

آموزشی خبرگزاری ایرنا

بیرجند - ایرنا - رئیس جهاد دانشگاهی گفت: فعالیت‌های علمی و پژوهشی این نهاد در زمینه‌های مختلف از جمله پزشکی، سلول‌های بنیادی و کشاورزی باعث سربلندی کشور در حوزه‌های بین‌المللی شده است.

اهواز - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز می‌تواند فعالیت خود را در ابعاد دیپلماسی علمی دنبال کند.

اهواز - ایرنا - کتاب جامع شهدای دانشگاه شهید چمران اهواز با عنوان "شاهدان ملکوت" روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسوولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه رونمایی شد.

تهران - ایرنا - رییس سازمان بسیج اساتید کشور تاکید کرد: ملت ایران سالگرد پیروزی انقلاب را در حالی برگزار می کند که با پشتیبانی همه جانبه دشمنان شاهد جنگ های شناختی ترکیبی بود و بهترین راه مواجهه با این جنگ ترکیبی جهاد تبیین است که نشاط اجتماعی و آمیدآفرینی را در پی خواهد داشت.

تهران - ایرنا - پژوهش مشترک محققان ایرانی در زمینه الکتروکاتالیست‌های چند منظوره در یک نشریه معتبر علمی بین المللی منتشر شد و طرح گرافیکی مقاله این پژوهشگران هم طرح روی جلد این نشریه شد.

تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی با تبریک فرا رسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: وظیفه ما به عنوان قشر فرهیخته دانشگاهی و الگوساز جامعه این است که بیانات رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب را سرلوحه فعالیت‌ها قرار دهیم.

تهران - ایرنا - پژوهشگران پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی به عنوان قطب تحقیقات سلول‌های بنیادی در جهان در طول 31 سال تاسیس این مرکز علمی، توانسته‌اند به موفقیت‌های زیادی ازجمله تولید و پیوند سلول‌های بنیادی جنینی انسانی و درمان بیماری پارکینسون و بیماران مبتلا به تومورهای بدخیم دست یابند.

تهران - ایرنا - هنگامی‌که دمای محیط به زیر صفر می‌رسد، بلورهای یخ روی بسیاری از برگ‌های گیاهان تشکیل می‌شوند. با این وجود، گیاهان معمولاً بدون آسیب در یخبندان زنده می‌مانند.

تهران - ایرنا - در دنیای رسانه و برنامه‌های ارتباطی، «تیک‌تاک» به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین در جهان، در بین مردم دنیا نفوذ کرده و حتی مردم آمریکا از مهمترین طرفداران این برنامه‌اند و این مساله سبب ترس دولت آمریکا شده و تیک‌تاک را همچون «فنتانیل دیجیتال» ماده اعتیادآور و خطرناک در ماری‌جوانا تعبیر کرده است.

تهران - ایرنا - امکان بهره‌برداری از زمینی 2 هزارمتری واقع در شمال دانشگاه صنعتی شریف از پژوهشکده مطالعات فناوری مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری به این دانشگاه انتقال یافت.

تهران - ایرنا - قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل در دیدار با سفیر ایران در بورکینافاسو، پس از پیروزی انقلاب و طی 44 سال با توجه به پیشرفت تکنولوژی در کشورمان، در بسیاری از صنایع ازجمله صنعت نفت به خودکفایی رسیده و می‌توانیم این توانمندی‌ها را در قالب انتقال تکنولوژی با کشور بورکینافاسو به اشتراک بگذاریم.

تهران - ایرنا - رییس دانشگاه صنعتی شریف در پیامی به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی، تاکید کرد: امروز وظیفه و تکلیف همگان، حفظ آن دستاوردها، تقویت وحدت ملی، تشدید روحیه همدلی، اخوت، برادری و اخلاص در عمل و جهاد در راه پیشرفت ایران اسلامی است.

تهران - ایرنا - محققان روشی جدید برای استفاده از نانوذرات مغناطیسی به منظور کمک به بهبود آسیب‌های وارد شده به سلول‌های عصبی (نورون‌ها) ارائه کردند.

تهران - ایرنا - رئیس مرکز جذب و امور هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: جذب اعضای هیات علمی نوبت دوم سال 1401 این دانشگاه روز شنبه 15 بهمن ماه آغاز می شود.

اهواز - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سرانه فضای آموزشی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاههای خوزستان با توجه به ظرفیت عظیم نیروی انسانی تحصیل کرده و امکانات مادی این استان باید افزایش یابد.

اهواز - ایرنا - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در آموزش عالی به این واقعیت رسیده ایم که آموزش عالی باید نیازمحور و مهارت محور شود و راهی جز این نداریم گفت: مشکلی که در آموزش عالی وجود دارد این است که آموزش های ما مهارت محور نبوده و علت این است که همه اختیارات در دست وزارت علوم نیست.