ایرنا به نقل از یک کارشناس: از دختران حاضر در اغتشاشات آمار گرفتیم؛ اکثرشان از خانوادههای طلاق اند!
فرشته روحافزا: در آمارگیری از دختران حاضر در اغتشاشات اخیر به نتیجه رسیدیم که اکثر آنها از خانوادههای طلاق هستندما باید آسیبپذیری هویتی را در قشرهای مختلف زنان شهری و روستایی در اولویت برنامه هفتم قرار دهیم و این نقطه در سیاستهای فرهنگی حوزه زنان و خانواده مغفول مانده است.
کارشناس حوزه خانواده نیز معتقد است که در موضوع آسیبهای حوزه اجتماعی باید دقیق تر ورود کرد بنابراین در برنامه هفتم توسعه باید به موضوع تعالی خانواده، ریشهها و چگونگی اجرای آن پرداخته شود.
به گزارش ایرنا؛ فرشته روحافزا با بیان اینکه یکی از علتهای طلاق در جامعه پیوست هویتبخشی است، افزود: ایجاد فضای سالم برای روابط زن و مرد موضوع مهمی است باید از کلیگویی با عناوینی نظیر حمایت از اشتغال خارج شویم موضوع هویت بخشی به خانواده مهم است و در بحث بنیان خانواده و هویتبخشی زن و خانواده کمتر پرداخته شده است.
وی افزود: در آمارگیری از دختران حاضر در اغتشاشات اخیر به نتیجه رسیدیم که اکثر آنها از خانوادههای طلاق هستندما باید آسیبپذیری هویتی را در قشرهای مختلف زنان شهری و روستایی در اولویت برنامه هفتم قرار دهیم و این نقطه در سیاستهای فرهنگی حوزه زنان و خانواده مغفول مانده است.
روحافزا افزود: در برنامه هفتم توسعه و سیاستهای کلی باید موضوعات تحکیم خانواده، ارتقا سرمایه اجتماعی، تربیت فرزندان، جایگاه همسری و مادری مهم باشد.
وی تصریح کرد: مجلس باید به حوزه ساعات کار اشتغال زنان و مادران بپردازد و اینکه زنان نمی توانند همانند مردان به کار بپردازند همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند که امورات بانوان باید به دست بانوان برگردد.
روحافزا با بیان اینکه باید در قوانین بحث هویت بخشی خود را نشان دهد، افزود: مسائل زنان و خانواده در موضوع آسیبهای اجتماعی خود را نشان میدهد و در بحث حمایت از خانه و خانواده باید ریشه قضیه که بتواند بحران خانواده را به نتیجه برساند مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه بالا رفتن سن ازدواج خیلی مهم و قابل رسیدگی است گفت: سیاستهای خانواده در حوزه فرزندآوری در مجلس قانون شد بنابراین چگونگی اجرای آن در برنامه هفتم آورده شود آسیبشنایی نشان میدهد برنامههای ما اجرا نمیشود و سیاسیکاری و گروهگرایی حوزه زنان و خانواده بسیار آسیبزننده است.
تماشاخانه