ایلان ماسک
ایلان ماسک
تصاویر منتشر شده، این روبات را در حال کارهایی مثل آب دادن به گیاهان، حمل جعبه و بلند کردن میلههای فلزی را نشان می دهد.
تهران - ایرنا - در بحبوحه ناآرامیهای اخیر در ایران و قطع ارتباط با اینترنت جهانی، «ایلان ماسک» ثروتمندترین فرد دنیا، وعده ارائه خدمات اینترنت ماهوارهای استارلینک را به ایرانیان داده؛ اما آیا این امر در کوتاهمدت امکانپذیر است؟
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا میگوید که پیکاپ تمام الکتریکی سایبرتراک ضد آب خواهد بود.
گجت نیوز نوشت: داستان همیشگی ایلان ماسک و ادعاهای جنجالی او ادامه دارد. مدیرعامل تسلا میگوید که پیکاپ تمام الکتریکی سایبرتراک ضد آب خواهد بود.
اقتصادنیوز: مدیر عامل خودروساز آمریکایی تسلا اخیراً به رسم همیشه در توییتر ادعایی بحثبرانگیز کرده است مبنیبر اینکه سایبرتراک به حدی ضدآب خواهد بود که بتواند از رودها، دریاچهها و حتی دریاهایی بگذرد که خیلی مواج نیستند.
مصاحبه قدیمی آذری جهرمی (وزیر وقت ارتباطات) گفت: برخی دانسته و ندانسته برای اینترنت استارلینک آقای ایلان ماسک بازاریابی میکنند! منبع: جماران
مصاحبه قدیمی آذری جهرمی (وزیر وقت ارتباطات) گفت: برخی دانسته و ندانسته برای اینترنت استارلینک آقای ایلان ماسک بازاریابی میکنند! منبع: جماران
ایلان ماسک، مالک شرکت اسپیس ایکس بار دیگر در صدر فهرست ثروتمندان نشریه فوربز قرار گرفت.
مسافرت با تور گردشگری و شروع یک سفر برنامهریزی شده میتواند بهترین نوع سفر باشد.
اینترنت ماهواره ای استارلینک ارزان نیست و حتی در ماههای اخیر قیمت خرید دیش یا کیت آن و همچنین سرویس این اینترنت افزایش پیدا کرده است
برای استفاده از اینترنت ماهواره ای استارلینک چقدر باید هزینه کنید و قیمت سرویس و دیش آن چقدر است؟
بخش اعظم ثروت ماسک از خودروساز تسلاست، شرکتی که وی یکی از بنیانگذاران آن بوده و هست؛ ماسک حدود یک چهارم سهام این شرکت را در اختیار دارد و بسیاری از مابقی دارایی خالص وی را میتوان به شرکت اکتشاف فضایی اسپیس ایکس نسبت داد که طبق گفته فوربس در سه سال گذشته ارزش آن چهار برابر شده است.
ایسنا نوشت: ایلان ماسک، میلیاردر فناوری، در فهرست جدید فوربس صدرنشین فهرست 400 ثروتمند آمریکا قرار گرفت و از دومین فرد ثروتمند این کشور پیشی گرفت.
ایلان ماسک، میلیاردر فناوری، در فهرست جدید فوربس صدرنشین فهرست 400 ثروتمند آمریکا قرار گرفت و از دومین فرد ثروتمند این کشور پیشی گرفت.
قاره قطب جنوب فاقد ساکنان دائمی است و تنها پژوهشگران و تیم های اعزامی از کشورهای مختلف در آن سکونت دارند.