این امام جماعت مسجد، مصلای نمازجمعه را بازار فروش تولیدات خانگی کرد + عکس
به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، وقتی خود را از مردم بدانی و به درک از درد و رنج و شرایط بغرنج آنان برسی، تمام همت خود را برای کمک به آنان به کار میگیری، کاری که حاج آقا خلیفاوی کرده است. او از هر فرصتی برای کمک به همنوعان بهره گرفته تا علاوه بر تلاش برای کم کردن از حجم درد و مشکلات دیگران، توشهای برای آخرت خود ذخیره کرده باشد.
مسئولی که امام جماعتی مسجد را رها نکرد
حجتالاسلام علی خلیفاوی متولد سال 1364 و ساکن شهرستان بندر لنگه است که حدود 15 سالی میشود در جرگه روحانیت به انجام فعالیت تبلیغی مشغول است. او اکنون رئیس سازمان تبلیغات شهرستان است و با این وجود از فعالیت در مسجد دست نکشیده و حدود دو سال است که در مسجد ملک بن عباس بندرلنگه نیز به عنوان امام جماعت فعالیت دارد. این طلبه فعال در همین سمت و با انجام شبکهسازی و تشکیل هیأتهای اندیشهورز توانسته علاوه بر افزایش شور مراسم، جلسات اثرگذاری را برگزار کند. او سعی بسیاری برای ثمربخشی فعالیتها دارد و میگوید: «دختران پیشرفت، نهضت بانوان پیشران و فعالیتهای ذیل مهروارههای سازمان تبلیغات مانند محله همدل و... را که عملیاتی میشدند، باهم همافزا کردیم تا در فضای شهرستان در قالب شبکه عملیات کنند.»
بانوان را به میدان میآوریم
حجت الاسلام خلیفاوی همچنین با گردهم آوردن افراد فعال و تاثیرگذار در شهرستان همچون نخبگان و فعالان فرهنگی توانسته برنامههای خوبی را برگزار کند. او میگوید: «به طور مثال یکی از مشکلات برخی از محلات سنینشین شهرستان این بود که بانوان در هیچ اموری شرکت نداشتند که اکنون با توجه به در پیش بودن روز 13 آبان، با سخنرانی و صحبتهای مکرر با افرادی که در این امر دخیل هستند، توانستهایم بانوان را پای کار بیاوریم و با ارائه مطلب درخصوص موضوعات روز همچون استکبارستیزی به بانوان، درصددیم نشستی برای ارائه آنان برگزار کند و مستندی را از این رویداد تهیه و در فضای مجازی منتشر کند تا بانوان به خودباوری و اثرگذاری خود ایمان بیاورند.»
تشویق به داشتن ایرانی با جمعیت جوان
این روزها که بحث فرزندآوری داغ است و امتیازات مختلفی برای کسانیکه به این امر اهتمام میورزند درنظر گرفته شده و با توجه به ابراز نگرانی مکرر مقام معظم رهبری از وضعیت جمعیت ایران و تاکید ایشان به امر فرزندآوری، این مُبلغ تلاش کرده تا با برگزاری جلسات فرزندآوری، افراد را به داشتن فرزندان بیشتر تشویق کند. او میگوید: «تنها در یکی از جلساتی که برگزار کردیم، حدود 400 بانو دعوت شدند که در یک جلسه 3 ساعته برای آنان پیرامون این موضوع صحبت شد.»
برگزاری جلسات دعا با محوریت بانوان
او همچنین از ظرفیت بانوان برای رسیدگی به جوانان و نوجوانان دارای آسیبهای خاص همچون آسیبهای اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی بهره گرفته و از آنان خواسته جلسات قرائت دعا مثل حدیث کساء را برگزار کنند و جوانان را جذب این جلسات کنند که اکنون از جلسات آنان استقبال بسیار خوبی به عمل میآید.
10 خانواده شهرستان در محل نمازجمعه کسبوکار برپا میکنند
او با رایرنی با ستاد اقامه نماز جمعه غرفههایی را در کنار مساجد شهرستان راه اندازی کرده تا خانوادههای ضعیف و کم درآمد بتوانند با فروش هنردست خود و دیگر اقلام، درآمدی را برای امرار معاش خود به دست آورند. او میگوید: «حتی کاری کردیم که چنین افرادی در روز جمعه هم امکان کسب درآمد داشته باشند و جمعه هر هفته قبل و بعد از اقامه نماز جمعه این غرفهها در محل برگزاری نماز جمعه برپا میشود تا محلی برای کسب درآمد افراد نیازمند شود. بناست از هفته جاری در مسجد جامع شهرستان که محل برگزاری نماز جمعه است، 10 غرفه برپا شود تا 10 خانواده بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.»
توزیع روزانه 3500 پرس غذا
او همچنین تلاش بسیاری برای به میدان آوردن جوانان داشته و هرگز از این قشر مهم و تاثیرگذار جامعه غافل نبوده است. حجتالاسلام خلیفاوی برای مسجدی که در شهرستان متعلق به بحرینیهای ساکن بندرلنگه است، ستاد اربعین تشکیل داده و عدهای از جوانان و مسئولین هیأتها را با این ستاد آشنا کرده و سعی کرده از این جمع ایجاد شده برای کمک به کشور در مناسبتهای خاص همچون اربعین و در زمان وقوع بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله استفاده کند. او میگوید: «این گروه در سال گذشته و در زمان وقوع زلزلهای در بندر لنگه، روزانه قریب به 3 هزار و 500 غذا پخت و میان زلزله زدگان توزیع میکردند.»
اهتمام به تربیت طلبه تراز انقلاب
این طلبه به حدی دغدغه انجام کارهای اثرگذار را دارد که با استفاده از ظرفیت اداره تبلیغات اسلامی شهرستان، جلسات متفاوتی را برای روحانیون و هیأتهای مذهبی برگزار کرده است که در توضیح آن میگوید: «برخی از هیأتهای مذهبی و روحانیون ما متأسفانه تفکر سنتی دارند و چنین تفکری اگرچه تاحدی خوب است اما تلاش ما این بوده که روحانی تراز انقلاب تربیت شود بطوری که هیأت و روحانی در همه جا حضور پیدا کنند و فعالیت داشته باشد و در مواقعی رصد کنند و آسیبها را شناسایی کنند تا بتوانند از وقوع آنها پیشگیری کند.»
پایان پیام /