یک‌شنبه 4 آذر 1403

بازگشت رنگ و بوی رونق به گیشه سینما

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بازگشت رنگ و بوی رونق به گیشه سینما

تهران - ایرنا - همزمان با رونق نمایش آثار جدید در سالن‌های سینما به نظر می‌رسد گیشه هنر و هفتم هم روزهای خوبی و پرفروشی را در راه دارد.

به گزارش عصر چهارشنبه خبرنگار سینمایی ایرنا، بعد از چند ماهی که خبری از تمایل صاحبان آثار و فیلم‌های سینمایی برای نمایش آثار خود در سینماها نبود حالا به نظر می‌رسد به بهبود شرایط واکسیناسیون و اقبال مخاطبان هنر هفتم فیلمسازان هم به فکر نمایش آثار خود در سینماها درآمده‌اند.

در بررسی میزان فروش فیلم‌های تازه اکران شده سینما هم هرچند هنوز تا میزان فروش متوسط فیلم‌ها در سینما نیز فاصله بسیاری داریم اما همین رونق و اقبال در اکران فیلم‌های جدید حتما منجر به رونق گیشه هم خواهد شد.

در بررسی میزان فروش فیلم‌های تازه اکران شده دینامیت همچنان یکه‌تاز است و بعد از 11 هفته نمایش 15 میلیارد و 595 میلیون تومان فروخته و دردر صدر پرفروش‌های هفته قرار گرفته است.

فیلم سینمایی دینامیت به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیه کنندگی ابراهیم عامریان، با بازی پژمان جمشیدی، محسن کیایی، احمد مهرانفر، نازنین بیاتی، نادر سلیمانی، زیبا کرمعلی و میرطاهر مظلومی در سال 1398 ساخته شده است.

در خلاصه‌داستان دینامیت آمده است: با نقل مکان کردن دو جوان دانشجو به ساختمانی با همسایه های متفاوت، چالش ها و مشکلاتی پیش روی آنها قرار می‌گیرد.

اما فیلم سینمایی درخت گردو دومین تعقیب کننده جدی دینامیت نیز بعد از 4 هفته نمایش در سینماهای سراسر کشور 2 میلیارد و 413 میلیون تومان فروخته است و در رده دوم پرفروش های سینما قرار گرفته است.

فیلم سینمایی درخت گردو به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه کنندگی سید مصطفی احمدی در سال 1398 ساخته شده است.

در این فیلم پیمان معادی، مهران مدیری، مینا ساداتی و مینو شریفی پور ایفای نقش می‌کنند.

این فیلم برای اولین بار در جشنواره فجر سال 1398 به نمایش درآمد که توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و بهترین بازیگر نقش اول مرد از همان جشنواره باشد.

همچنین در سال 1399، این فیلم به مدت یک هفته در کردستان اکران شد. در خلاصه داستان درخت گردو آمده است: داستان بمباران شیمیایی سردشت است این روایت در روستاهای غرب کشور اتفاق می‌افتد.

اما از فیلم‌های تازه اکران شده سینما فیلم سینمایی پوست به کارگردانی بهرام و بهمن ارک و به تهیه کنندگی محمدرضا مصباح است که بعد از 1 هفته نمایش در 129 میلیون تومان فروخته است.

این فیلم برای اولین بار در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر نمایش داده شد و نظر بسیاری از منتقدان و مخاطبان را به خاطر ژانر متفاوت، بازی‌های درخشان، سنت شکنی و جسارت در محتوا به خود جلب کرد و شش نامزدی در رشته‌های تدوین، صدابرداری، صداگذاری، طراحی لباس، طراحی صحنم و جلوه‌های ویژه میدانی داشته و موفق به کسب دو سیمرغ بلورین برای بهترین فیلم هنر و تجربه و همچنین بهترین موسیقی شده است. ساخت موسیقی این فیلم بر عهده بامداد افشار است. فیلم‌برداری پوست در روستای باویل شهرستان اسکو انجام گرفته که در خلاصه داستان آن آمده است: موضوع این فیلم عشق، جادو و خرافه پرستی است و درباره خانواده‌ای است که شامل یک مادر و پسر هستند و زندگی آن‌ها به دلیلی دچار مشکل می‌شود.

دیگر فیلم کمدی اکران این روزهای سینما کله پوک به کارگردانی جواد مزد آبادی است که 117 میلیون تومان فروخته است. این فیلم که بدون حضور در جشنواره فیلم فجر راهی اکران شده در نخستین هفته نمایش مورد اقبال مخاطبان قرار گرفته است.

فیلم سینما کله پوک آخرین حضور مرحوم فتحعلی اویسی در سینمای ایران است.

یوسف تیموری، سیروس گرجستانی، حدیث فولادوند، مریم سلطانی، مهدی امینی‌خواه، عزت‌الله رمضانی‌فر، سیدرضا حسینی، احمد ایراندوست، سیدجواد هاشمی دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

فیلم سینمایی تک تیرانداز به کارگردانی علی غفاری محصول بنیاد فرهنگی روایت فتح فیلمی قهرمان محور است که 113 میلیون تومان در نخستین هفته فروش خود فروخته است.

این فیلم برشی کوتاه از حضور بهترین تک تیرانداز دوران دفاع مقدس در قالب داستانی اکشن روایت می‌شود. فیلم تک تیر انداز در سال 1399 ساخته شده است. اولین نمایش این فیلم در جشنواره فجر 1399 بوده است که برنده جایزه بهترین جلوه‌های ویژه میدانی و بهترین فیلم از نگاه ملی شده است.

در فیلم سینمایی تک تیرانداز کامبیز دیرباز نقش عبدالرسول زرین را ایفا می‌کند که تک تیرانداز ایرانی در زمان جنگ ایران و عراق است. همچنین در این فیلم امیررضا دلاوری، علیرضا کمالی، عبدالرضا نصاری، مالک محمدآبادی، اسماعیل خلج، حسین پوریده، عبدالحلیم تقلبی، انوش معظمی، یاسین مسعودی و حسین شریفی ایفای نقش می‌کنند.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: تک تیرانداز ایرانی تبدیل به کابوسی مرگبار برای افسران و فرماندهان ارتش بعثی شده. تا جایی که صدام شخصا جایزه ای برای سر او تعیین می‌کند.

*س_برچسب‌ها_س*