دوشنبه 1 بهمن 1403

بازگشت ماجرای نیروی «ماوراء الطبیعه» به فوتبال ایران

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
بازگشت ماجرای نیروی «ماوراء الطبیعه» به فوتبال ایران

«ماوراءالطبیعه» بار دیگر در فوتبال ایران مطرح شد تا یادآور عجیب ترین ادعاها در این زمینه و پیگیری های قضایی آن باشد. هر چند که این ادعاها هیچ وقت به سرانجام نمی رسد.

به گزارش مشرق، هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران در حالی برگزار شد که بازی‌های نساجی مازندران، سپاهان اصفهان و پرسپولیس به دلیل حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به تعویق افتاد. همچنین دیدار بین تیم‌های گل گهر سیرجان و صنعت نفت آبادان نیز به دلیل حضور بازیکنان آنها در تیم امید در بازی‌های آسیایی هانگژو برگزار نشد تا تنها چهار دیدار حساس برای تیم‌های انتهای جدول برگزار شود.

یکی از مهم‌ترین دیدارهای هفته پنجم بین مس رفسنجان و آلومینیوم اراک برگزار شد. ساکت الهامی سرمربی مس به خوبی می‌دانست برای فرار از لبه تیغ اخراج چاره‌ای جز کسب نخستین پیروزی فصل جاری مقابل نماینده اراک ندارد.

آلومینیوم اراک که در چهار دیدار ابتدایی در لیگ برتر با کسب سه پیروزی و یک شکست جایگاهی مطلوب را با 9 امتیاز داشت با اعتماد به نفس بالا در این بازی حاضر شد اما مسی‌ها تمام داشته‌های خود را در زمین پیاده کردند تا بالاخره سه امتیاز این دیدار را کسب کرده و اولین برد فصل را دشت کنند.

همین پیروزی کافی بود تا مجتبی حسینی با وجود سابقه طولانی در مربیگری صحبت‌های عجیبی را به زبان بیاورد که تا حالا از او کمتر شنیده بودیم تا بار دیگر ماجرای «رمالی» در فوتبال باشگاهی کشور بر سر زبان‌ها بیفتد. سرمربی آلومینیوم اراک برد مس را با کمک‌های ماورا الطبیعه قابل توجیه دانست.

مسبوق به سابقه با بوی بد!

جملات سرمربی آلومینیوم اراک بار دیگر یادآور عجیب‌ترین اتفاقات در سالیان گذشته فوتبال ایران بود. اتفاقاتی ناشایست که گاهی یک روز قبل از مسابقه با ادرار روی خطوط طولی و عرضی زمین بازی توجهات را به خود جلب می‌کرد و گاهی هم با نوشته‌های عجیب و غریب روی حوله یا داخل دروازه برخی گلرهای لیگ برتری خودنمایی می کرد.

در این بین اعترافات برخی اعضای تیم‌ها در جلسات کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال نیز وجود داشت که سرمربی به نحوه نشستن بازیکنان ذخیره روی نیمکت تیم حساسیت داشته و کارهای عجیبی را قبل و بعد از بازی انجام داده است.

رئیس فدراسیون متهم شد!

چرخه رمالی و دعا نویسی در فوتبال ایران نه تنها یقه بازیکن و مربی و حتی مدیر باشگاه‌ها را گرفت بلکه شهاب‌الدین عزیزی خادم رئیس پیشین فدراسیون فوتبال نیز متهم به ارتباط با چنین افرادی شد تا واکنش بعضی بازیکنان تیم ملی ایران همچون مهدی طارمی را در دوران سرمربیگری دراگان اسکوچیچ به همراه داشته باشد. از توجه ویژه به شماره پیراهن بعضی از بازیکنان تا نحوه تقسیم پاداش بین آنها جزو مواردی بود که در دوران حضور عزیزی خادم در فدراسیون فوتبال به آن اشاره می‌شد.

سفرهای شبانه به جاده‌های شمالی

ادعاهای فراوان در خصوص دعانویسی و رمالی برخی فوتبالی‌ها باعث تشکیل پرونده‌هایی در ارکان قضایی فدراسیون نیز شده است که طی آن صحبت از رفت و آمد بعضی از چهره‌های سرشناس فوتبال پایتخت به جاده‌های شمالی کشور و مقصدهایی که صحبت درباره آنها زیاد است وجود دارد که باعث دعوت از آنها به کمیته اخلاق نیز شده است تا در صورت اثبات تخلف برخوردهای جدی صورت پذیرد.

آنچه مسلم است صحبت درباره اتفاقاتی از این قبیل همچنان در فوتبال ایران حاشیه آفرین است اما بی شک جریان فوتبال هرگز با طرح این مسائل زیر سوال نخواهد رفت تا تیم‌ها با وجود تمام این شایعات دنبال راهکارهای جدی برای ترمیم نقاط ضعف و قوت خود باشند.

منبع: مهر
بازگشت ماجرای نیروی «ماوراء الطبیعه» به فوتبال ایران 2