سه‌شنبه 16 بهمن 1403

بازی‌های آسیایی | عطایی: در دیدار مقابل نپال بازیکنانم را خسته نکردم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
بازی‌های آسیایی | عطایی: در دیدار مقابل نپال بازیکنانم را خسته نکردم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، نوزدهمین مسابقات والیبال بازی‌های آسیایی هانگژو روز گذشته (سه‌شنبه 28 شهریور) در کشور چین آغاز شد و تیم ملی والیبال ایران امروز در نخستین دیدار خود در این رقابت‌ها برابر نپال 3 بر صفر به پیروزی رسید.

بهروز عطایی، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از کسب این پیروزی اظهار کرد: مسابقه‌ای تمرینی برابر نپال داشتیم و بازیکنان فشاری را تحمل نکردند. ست اول را با فاصله امتیازی زیاد به پایان رساندیم و در ست دوم از ابتدا پنج بازیکن را تعویض کردیم.

وی افزود: طبیعی است که در این شرایط وقتی بازیکنان برابر تیمی چون نپال قرار می‌گیرند، انگیزه کافی برای بازی پرفشار نداشته باشند و راحت بازی کنند البته خطاهای ما باعث می‌شد گاهی آن‌ها هم امتیاز بگیرند و نصف پوئن‌های حریف را خودمان با خطای سرویس به آن‌ها تقدیم کردیم.

عطایی با تاکید بر این که مسابقه پرفشاری نبود، تصریح کرد: به بازیکنان در ست اول و ست های بعدی این فرصت را دادیم که آمادگی‌شان را برای مسابقه فردا که مهم‌تر است، حفظ کنند. چون بعد از مسابقه فردا زمان کمتری برابر حریفمان در مرحله پلی‌آف که احتمالا تایلند خواهد بود، در اختیار داریم. سعی کردیم بازیکنان را خسته نکنیم و برای مسابقات بعدی آماده شویم.

وی در پایان گفت: دیدار با نپال تمرینی بود و امیدوارم مسابقه بعدی شرایط خوبی داشته باشد و شاهد بازی خوبی از جانب تیم ایران باشیم.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

بازی های آسیایی هانگژو

بهروز عطایی سرمربی تیم ملی والیبال والیبال ایران والیبال تیم ملی والیبال ایران این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
بازی‌های آسیایی | عطایی: در دیدار مقابل نپال بازیکنانم را خسته نکردم 2