بافت تاریخی اردکان قابلیت جهانی شدن ندارد / تامین 60 درصد درآمد شهرداری از عوارض
متالهی، شهردار اردکان، گفت: بافت تاریخی اردکان از نظر انسجام و زنده بودن بافت، نیز بافتی منحصر به فرد است و بعد از یزد چندان فاصله ای از نظر مساحت بافت منسجم ندارد اما آیتم های مورد نیاز برای جهانی شدن، در این بافت موجود نیست.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، رضا متالهی عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به تعداد طرح های نیمه تمام در اردکان، اظهار کرد: خیابان ها، پارک ها، خروجی شهر، آسفالت معابر و شروع مجدد پروژه ساختمان العلما بعد از دو سال از جمله طرح های نیمه تمام در این شهر بود که با کمک شهرداری در حال انجام است.
وی افزود: پارک بانوان، پارک مسکن مهر و... به میزان 90 درصد تکمیل شده و امید است تکمیل 10 درصد باقی مانده نیز تا چند ماه آینده به اتمام برسد.
شهردار اردکان با اشاره به اهمیت بافت تاریخی در این شهر تصریح کرد: خانه صدر الفظلا برای فرهنگسرای شهرداری در حال مرمت است و مجموعه سلطان العلما تا سال آینده تکمیل خواهد شد، همچنین بحث بافت تاریخی نیاز به نگاه ویژه ای دارد.
متالهی ادامه داد: طراحی مسیر قنات برای گردشگران، پیاده رو سازی و مرمت برخی از نقاط بافت تاریخی از دیگر برنامه های در دست اجرا در راستای بهبود بافت تاریخی و معرفی آن به گردشگران است.
وی بیان کرد: بافت تاریخی اردکان از نظر انسجام و زنده بودن بافت، نیز بافتی منحصر به فرد است و بعد از یزد چندان فاصله ای از نظر مساحت بافت منسجم ندارد اما آیتم های مورد نیاز برای جهانی شدن، در این بافت موجود نیست و تلاش بر این است که به صورت تک موردی و برای ثبت ملی و جهانی اقدام شود.
شهردار اردکان با اشاره به عوارض گرفته شده ار صنعت بیان کرد: قانون در سال های اخیر بسیار تغییر کرده و به علت تقسیم بندی بر اساس جمعیت، عایدی شهرداری ارکان کاهش یافته است.
وی افزود: عمده ارزش افزوده به علت جمعیت ببیشتر یزد نسبت به اردکان، به مرکز استان تعلق می گیرد و امید است علاوه بر بحث جمعیت، به مبحث صنایع هم بیشتر توجه شود.
شهردار اردکان ادامه داد: 60 درصد از درآمد شهرداری از عوارض است و تلاش ما بر این است که به درآمد پایدار برسیم.
متالهی با اشاره به سیل اخیر عنوان کرد: پاکسازی تمام مسیل ها، بازدید و استحکام سدهای اطراف شهر و مسیل های با کمک شهرداری، جهاد کشاورزی و... از اقدامات انجام شده در راستای کنترل سیل اخیر بود و بنابر اقدامات انجام شده، آسیب زیادی به اردکان وارد نشد.
شهردار اردکان با تاکید بر اهمیت مسائل فرهنگی در اردکان، تصریح کرد: صنعتی شدن اردکان باعث فاصله گرفتن اردکان و مردم آن از سبقه فرهنگی خود شده و به همین علت اقدامات فرهنگی زیادی از جمله برگزاری مراسم و جشن ها در اردکان انجام شد.
وی با اشاره به مباحث ورزشی و زیر ساخت ورزشی در شهر اردکان، گفت: تجهیز زمین فوتبال، کلنگ زنی سالن ورزشی بانوان در هفته دولت، طراحی فضای ورزشی در پارک ها و طراحی ورزش های محلی و خیابانی در سطح شهر از جمله اقدامات انجام شده در زمینه ورزشی است.
معاون خدمات شهری اردکان با اشاره به اقدامات پیشگیرانه انجام شده در زمینه سیل تصریح کرد: لایروبی رودخانه های فصلی و پایش مسیرهای بالادست و رفع مشکلات موجود از جمله اقدامات پیشگیرانه انجام شده بود.
وی خدمات شهری را ویترین شهر دانست و افزود: تلاش است سیستم خدمات شهری و جمع آوری زباله در اردکان در مسیری حرکت کند که تولید زباله کاهش و بازیافت زباله افزایش یابد.
انتهای پیام /