بانک مرکزی آمریکا
بانک مرکزی آمریکا
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با حدود 4 دلار معادل 4.12 درصد افزایش به 98 دلار و 57 سنت رسید.
شاخص کل سهام معاملات هفتگی را با رشد 3.4 درصدی به پایان رساند که از فروردینماه نظیری برای آن نمیتوان یافت.
پس از سخنرانی پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا مبنی بر اینکه هیچ نشانهای مبنی بر کاهش تورم وجود ندارد، شاخص دلار در بازار جهانی تقویت شده و انس طلا ریزش را ثبت کرد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ تا قبل از جنگ جهانی اول در کشورهای جهان نظام پولی بر پایه برابری با طلا یا فلز گرانبهایی دیگر برقرار بود. تحت این نظام واحد پولی معادل میزان مشخصی از آن فلز گرانبها تعریف میشد. به عنوان مثال قبل از جنگ جهانی اول، هر انس طلا معادل بیست دلارتعریف میشد، در این نظام پولی بانک مرکزی آمریکا تعهد میداد در ازای دریافت یک بیستم انس طلا یک دلار تحویل دهد و به...
بانک مرکزی آمریکا همانطور که بازارها پیش بینی می کردند برای مبارزه با تورم بی سابقه در 40 سال اخیر نرخ بهره را 75 صدم درصد افزایش داد اما از نظر تحلیل گران سیگنال احتمال کاهش سرعت گام های بعدی را نیز به بازارها مخابره کرد.
معاملات انس امروز با وضعیت صعودی آغاز شده است.
شاخص مؤسسه مدیریت عرضه از فعالیت کارخانهای در آمریکا 0.7 واحد کاهشیافته و به 50.2 رسیده است. شاخص پایینتر از 50 نشانه رکود است.
قیمت نفت پس از انتشار آماری که کاهش غیرمنتظره ذخایر آمریکا را نشان داد، در معاملات روز چهارشنبه بیش از یک درصد صعود کرد.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.15 درصد افزایش به 1650 دلار و 41 سنت رسید.
در حالی که کاهش ارزش دلار و نرخ سود اوراق قرضه می تواند به طور موقت پشتوانه ای برای قیمت طلا باشد اما این سوال که آیا این روند می تواند ادامه داشته باشد یا خیر به سیگنال های فدرال رزرو درباره گام های بعدی اش مربوط می شود. در حال حاضر برای جلسه فردا پیش بینی می شود که فدرال رزرو نرخ بهره را مجددا 75 صدم درصد افزایش دهد.
اقتصاددانان در آمریکا هشدار میدهند که با ادامه تورم در این کشور رکود اقتصادی همچنان موضوعی نگران کننده محسوب میشود.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.27 درصد افزایش به 1637 دلار و 96 سنت رسید
طلا به افزایش نرخ بهره هدف حساس است و در این مواقع با کاهش قیمت مواجه می شود.