چهارمین ماه متوالی کاهش قیمت نفت
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل فارس به نقل از رویترز، پس از اینکه اعلام سوددهی شرکتهای انرژی و و کاهش تولید نفت آمریکا همزمان با افزایش تقاضا، قیمت نفت در معاملات آخرین روز کاری بازارهای جهانی بیش از 2 درصد افزایش یافت.
هر بشکه نفت برنت با 2 دلار و 11 سنت افزایش یافت و به 80.33 دلار در هر بشکه رسید.
نفت خام آمریکا نیز با 2 دلار و 2 سنت افزایش 76.78 دلار به ازای هر بشکه فروخته شد.
با وجود افزایش قیمت روزانه، هر دو شاخص نفتی طی هفته گذشته برای دومین هفته متوالی کاهش قیمت ثبت کردند.
نفت برنت به علت انتشار آمارهای اقتصادی ناامیدکننده آمریکا و بلاتکلیفی در مورد افزایش بیشتر نرخ بهره که بر چشمانداز تقاضا تاثیر خواهد گذاشت، چهارمین ماه متوالی کاهشی را نیز ثبت کرد.
فیل فلاین، تحلیلگر پرایس فیوچرز گروپ گفت: «بازار به علت نگرانی در مورد رکود اقتصادی و گسترش بحران بانکی از طریق بانک فرست ریپابلیک، بیشتر هفته گذشته کاهشی بود.»
وی افزود: «اما امروز خبرهایی مبنی بر وجود راهحلی برای مشکل فرست ریپابلیک منتشر شده است و آمارها به افزایش تقاضای نفت و کاهش تولید اشاره دارد.»
به گفته سه منبع آگاه، مقامات آمریکایی در حال هماهنگ کردن مذاکرات فوری برای نجات بانک فرست ریپابلیک هستند زیرا تلاشهای بخش خصوصی به رهبری مشاوران این بانک هنوز به توافق دست نیافته است.
به گفته این منابع، شرکت بیمه سپرده فدرال آمریکا (FDIC)، وزارت خزانهداری و فدرال رزرو از جمله نهادهای دولتی هستند که سازماندهی جلسات با شرکتهای مالی در مورد راه حلی برای این بانک را آغاز کردهاند.
بر اساس آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به 12.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافت که کمترین میزان از ماه دسامبر به شمار میرود. تقاضا برای سوخت نیز نزدیک به 20 میلیون بشکه در روز رسید که بالاترین میزان از نوامبر افزایش یافته است.
آمارهای آژانس بینالمللی انرژی در این هفته نشان داد که ذخایر نفت خام و بنزین آمریکا هفته گذشته بیش از انتظار کاهش یافته است، زیرا تقاضا برای سوختهای موتوری به علت فرا رسیدن فصل سفرهای تابستانی افزایش یافته است.
شرکت خدمات انرژی بیکر هیوز گفت، تعداد دکلهای حفاری نفت آمریکا در این هفته بدون تغییر به 591 رسید اما در ماه آوریل بک دکل کاهش یافت و پنجمین کاهش ماهانه را ثبت کرد.
شرکتهای نفتی ایکسون موبیل و شورون، از تقاضای بالایی برخوردار بودهاند و روند کاهش هزینهها را که در طول زمان کرونااجرایی کردند، ادامه میدهند.
قیمت نفت در هفتهها و ماههای اخیر به علت نگرانی در مورد افزایش نرخ بهره که میتواند تقاضا را کاهش دهد، کاهش یافته است.
نفت برنت در هفته گذشته 3 درصد کاهش یافت. این نوع نفت هفته پیش از آن نیز 5 درصد کاهش یافته بود.
نفت خام آمریکا نیز هفته گذشته حدود یک درصد و هفته پیش از ان حدود 6 درصد کاهش یافت.
هزینههای مصرفکننده در ماه مارس بدون تغییر باقی مانده اما ادامه فشار تورمی میتواند بانک مرکزی آمریکا به افزایش دوباره نرخ بهره در هفته آینده برای مقابله با تورم ترغیب کند. افزایش تورم نگرانی در مورد رکود را تقویت میکند.
انتهای پیام /