دوشنبه 19 آبان 1404

باید از ایثارگران در مدیریت کشور استفاده کنیم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
باید از ایثارگران در مدیریت کشور استفاده کنیم

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح اصلاح تبصره (1) قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در دستور کار جلسه علنی امروز (دوشنبه 18 بهمن) مجلس شورای اسلامی قرار داشت.

حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات این طرح اظهار داشت: بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) در وصیتنامه خود تاکید کردند که اجازه ندهید پیشکسوتان جهاد و شهادت در پیچ و خم امور اداری گرفتار شوند.

وی افزود: آیا در مجلس شورای اسلامی برای اجرایی کردن این توصیه امام خمینی (ره) نباید گام‌های بیشتری برداشته شود؟

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: آیا ما به جوانی که دو سال داوطلبانه به جبهه رفته نباید فرصت دهیم؟

سلیمی گفت: آنقدر تعداد این افراد زیاد نیست که فضای اشتغال کشور را تنگ کنند ما نیز به دنبال توسعه ظرفیت اشتغال در کشور هستیم اما باید از فردیت روحیه ایثارگری در مدیریت کشور استفاده کنیم.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس خانواده شهدا ایثارگران آزادگان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است