با یک طلا به هانگژو آمدهاند / ورود کشتی آزاد: 48 ساعت طلای فشرده!
تیم کشتی آزاد ایران امید اول کاروان کشورمان برای کسب طلاهای متعدد است جایی که مردم تنها انتظاراتشان با شش طلا برآورده می شود
به گزارش ورزش سه، حالا در سیزدهمین و چهاردهمین روز بازیهای آسیایی هانگژوی چین، نوبت به رونمایی از عنوان دار ترین تیم کاروان ورزشی ایران با کلی مدال آور جهانی و المپیک رسید تا شاید تعداد مدالهای طلای کشورمان از مرز دو رقمی شدن به راحتی عبور کند.
نکته جالب در تیم اعزامی کشتی آزاد ایران به نوزدهمین دوره بازهای آسیایی این است که در بین شش کشتی گیر کشورمان تنها کاپیتان حسن یزدانی یک مدال طلا از بازیهای آسیایی در کلکسیون خود به یادگار دارد. تک مدال بازیهای آسیایی این تیم اعزامی در 2018 جاکارتا به رنگ طلا توسط یل جویبار و کشتی ایران کسب شده و هیچ یک از پنج کشتی گیر دیگر که مدالهای متعدد جهانی و المپیک در کارنامه دارند به بازیهای آسیایی اعزام نشده بودند.
تیم کشتی آزاد ایران امید اول کاروان کشورمان برای کسب طلاهای متعدد است جایی که مردم تنها انتظاراتشان با شش طلا برآورده می شود اما کارشناسان آن را با توجه به زمان بسیار کم بین رقابتهای قهرمانی جهان در بلگراد تا هانگژو برای ریکاوری متناسب بعید می دانند.
کره ای ها، ژاپنی ها، مغول ها، هند، ازبک، قرقیز و حتی بحرین با غول جدید روس الاصل خود در 97 کیلو برای صید طلا در شش وزن کشتی آزاد دندان تیز کرده اند.
*در بین کشتی گیران اعزامی تنها ابراهیم خواری هجده ساله شاید فشار مضاعفی را بر شانه های خود احساس می کند. کشتی گیری آینده داری که مدال نقره ی جوانان آسیا را در کارنامه دارد و به قول هادی عامل قرار است در قاره کهن آقایی کند و بشنود که نان پدر و شیر مادر حلالت پسر چه کشتی گرفت این ایراهیم خواری. باید دید در 57 کیلو که کشتی گیران شرق آسیا به راحتی باج نمی دهند در روز اول و وزن اول رقابتها آزاد چه سرنوشتی برای ابراهیم خواری رقم زده خواهد شد.
*در 65 کیلو منتظر یک مدال طلا هستیم، جایی که رحمان عموزاد دهه ی هشتادی با بی رحمی خاصی می خواهد مدال نیاوردن جهانی 2023 بلگراد را به فراموشی بسپارد. رحمانی که طلای جهان، دو طلای قهرمانی آسیا، طلای جام جهانی، طلای جوانان جهان و دو طلای نوجوانان جهان را به گردن آویخته و برای اندیشیدن به طلای المپیک پاریس باید طلای بازیهای آسیایی را یک دست و دو پا کند.
در روز دوم کشتی آزاد بازیهای آسیایی یعنی شنبه نیمه ی مهرماه نوبت یونس امامی، حسن یزدانی، مجتبی گلیج و امیرحسین زارع است.
*یونس امامی در 74 کیلو دو برنز جهان دارد، یک طلا و برنز قهرمانی آسیا و برنز زیر 23 ساله های جهان، یونس اگر می خواهد برای المپیک شاخ و شانه بکشد نباید در هانگژو به کسی باج دهد.
*حساب طلای صد درصد حسن یزدانی را باید در 86 کیلوگرم جدا کرد، مرد 9 مداله ی جهان و المپیک در آسیا یک طلای بازیهای آسیایی و دو طلای قهرمانی آسیا دارد. بهتر است بگوییم آقای کاپیتان تنها مدالیست و عنوان دار این تیم کشتی آزاد ایران در بازیهای آسیایی به حساب می آید. برای یل جویبار که طلا و نقره المپیک، سه طلا، سه نقره و یک برنز جهان و سه طلای تیمی جام جهانی کشتی را در کارنامه دارد کسب طلای هانگژو مثل خوردن آبی خنک و گوارا در آتش بار تابستان است، جایی که هیبت و عناوین او رقیبانش را قبل از هر کشتی 9 صفر عقب انداخته است.
*برای 97 کیلو و مجتبی گلیج یک کشتی تماشایی در فینال کنار گذاشته ایم. جایی که بی شک دارنده ی برنز جهان، طلا، نقره و برنز قهرمانی آسیا باید برای مدال طلای بازیهای آسیایی در فینال به مصاف تاجالدینوف غول کش، کشتیگیر روس الاصل تیم بحرین برود که پشت رشید سعدالله اف روس و کایل اسنایدر آمریکایی را به خاک رسانده است و حال قهرمان جهان است. اینجا در بازیهای آسیایی معادلات وزن 97 کیلوگرم المپیک پاریس تا حدودی شاید مشخص شود. مجتبی گلیج یا کامران قاسمپور؟
*طلای 125 کیلو را کسی نگاه هم نکند، درست مثل 86 کیلو، جایی که پادشاه فقط و فقط امیرحسین زارع است. پادشاهی با دو طلا و یک برنز جهان، برنز المپیک، طلای زیر 23 سال جهان و نقره ی المپیک جوانان جهان.
به نظر شما تیم ملی کشتی آزاد ایران در شش وزن المپیکی چند طلای بازیهای آسیایی را درو خواهد کرد؟
پوریا تابان