بحران آب
بحران آب
آیت الله رئیسی رئیس جمهور کشورمان در بیست و هفتمین سفر استانی خود فردا جمعه 17 تیر ماه به استان کردستان سفر می کند، سفری که منشاء خیر و برکت برای استان می شود و مطمناً اعتبارات جهش واری در رفع نیازمندی های مردم قرار می گیرد.
کشت فراسرزمینی چقدر در کاهش بحران آب میتواند موثر باشد؟ در حالحاضر کشت فراسرزمینی یکی از بهترین گزینه های کنترل بحران آبی کشور است. البته نه گزینه فوری؛ زیرا بیش از 5 سال برنامهریزی دقیق و هدفمند نیاز است که صرفا سطح کشت اراضی ایرانیان در سایر کشورهای دنیا، از 800هزار هکتار کنونی به 6میلیون هکتار برسد. در حالحاضر کل اراضی قابل کشت در کشور 5/ 18میلیون هکتار است که از این میزان...
بحران آب در لرستان بسیار جدی است، خشکسالیهای استان در حالیست که لرستان پس از حوضه آبریز دریای خزر دومین حوضه پرباران ایران بوده و سالانه حجم قابلتوجهی از آبهای سطحی از استان خارج میشود.
یک کارشناس آب و محیط زیست گفت: کارون در پیک آبی خود سالانه 60 میلیارد مترمکعب آب داشت اما اکنون این آب به سالی 8 میلیون مترمکعب هم نمیرسد؛ با این وجود باز هم شاهد هستیم که آب کارون را میگیرند تا به اصفهان بفرستند.
طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری بیش از 25 سال است به اتمام نرسیده و معطل تخصیص آب از سوی وزارت نیرو است.
رشد نقدینگی و پایه پولی در اردیبهشتماه هم کاهشی شد و سقوط بیش از 50 درصدی تورم سالانه مسکن در خرداد 1401، سایر عناوین اقتصادی مهم امروز روزنامهها هستند.
برد اسمیت، رئیس مایکروسافت هم درست مثل بسیاری از فعالان حوزه تکنولوژی و حتی خیلی از مردم دنیا، تصور میکرد که سال 2022 کمی به آنها استراحت دهد. اما حالا که نیمی از سال گذشته، کاشف به عمل آمده که واقعیت چیز دیگری است. او روز سی ام ژوئن در مصاحبه ای با وبسایت گیک وایر در دفترش در ردموند گفت: «امسال هم از آن سالهایی است که به قول معروف باید از خوابمان بزنیم تا کارها پیش برود. وقتی سال...
محمدرضا رضائی کوچی با تاکید بر ضرورت رفع مشکل تامین آب در استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: این استان به لحاظ جادههای روستایی و مواصلاتی با مشکلات بسیار زیادی مواجه است.
استانداری استان قم سرانجام و پس از کشته شدن 2 کودک توسط سگهای ولگرد؛ برای این قضیه تشکیل جلسه داد!
یک کارشناس حوزه آب گفت: اقدامات صورت گرفته برای حل بحران آب کافی نیست و جای نگرانی جدی دارد، روالی که دولتهای مختلف طی کردند در جهتی نیست که دلگرمکننده و به سمت حل مسئله باشد. عمدتا نگاه دولتهای مختلف از جمله دولت فعلی در بخش مدیریت تامین است.
ما به سمت حل مسئله نرفتیم و افق آینده به طور جدی نگرانکننده است، باید بپذیریم ادامه مسیر کنونی راهحل مسئله نیست، باید باور کنیم نیازمند تغییر دیدگاه و مسیر هستیم
بینجامین کوک، دانشمند محیط زیست در دانشکده آب و هوای دانشگاه کلمبیا گفت:«سه عنصر لازم است تا یک طوفان گرد و خاک به راه بیفتد: باد، یک منبع خاک که پوشش گیاهی آن نزدیک به هیچ باشد و آب و هوای به شدت خشک. طوفانهای اخیر عراق به دلیل کمبود بارندگی، بحران آب و فعالیتهای انسانی شدت گرفتهاند.»
شرایط خاص محیط زیستی و بحران آبی کشور نشانگر اهمیت توسعه رویکردهای مشارکت بین بخشی است.
بحران آب در حالی به مهم ترین مشکل در سیستان و بلوچستان تبدیل شده که این معضل با آمدن روزهای گرم و داغ تابستان آن هم در مناطق جنوب شرق شدت بیشتری می گیرد.