پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

بدهی جهانی به سرعت به رکورد 300 تریلیون دلار نزدیک می‌شود

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
بدهی جهانی به سرعت به رکورد 300 تریلیون دلار نزدیک می‌شود
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، بر اساس داده‌های مؤسسه بین‌المللی دارایی (IIF)، در سه ماهه دوم سال جاری میلادی حدود 4.8 تریلیون دلار به توده بدهی کشورهای جهان اضافه شد که مجموع آن را به رکورد 296 تریلیون دلار رساند.

دولت‌هایی که میلیاردها دلار برای حمایت از مردم بسته‌های محرک اقتصادی به ارزش تریلیون‌ها دلار هزینه کردند تا در دوره همه گیری کرونا اقتصاد آن‌ها زنده بماند، اکنون بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ بدهکار هستند حتی بیشتر از زمان جنگ جهانی دوم.

بر اساس این گزارش، دولت‌ها و بانک‌های مرکزی جهان از زمان شروع همه گیری کووید -19 برای حمایت از برنامه‌های محرک مالی، حدود 25 تریلیون دلار هزینه کرده اند.

این در حالی است که دولت‌ها همچنان کسری بودجه خود را با توجه به شرایط نابرابر بهبود اقتصادی جهانی، افزایش می‌دهند و به استقراض خود ادامه می‌دهند.