برای حفظ زمین ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر باید تا سال 2030 دو برابر شود
سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد: برای حفظ زمین از گازهای گلخانهای، ظرفیت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر باید تا سال 2030، دو برابر شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش جدید سازمان جهانی هواشناسی (WMO)، تأمین برق از منابع انرژی پاک مانند انرژی خورشیدی، بادی یا برق آبی باید تا پایان این دهه دو برابر شود تا گرمایش جهانی کاهش یابد.
اگر این امر محقق نشود، تغییرات آب و هوایی و بحران آب ممکن است به شدت امنیت انرژی ما را تضعیف کند و منابع انرژی تجدیدپذیر را به خطر بیندازد.
در گزارش سازمان جهانی هواشناسی آمده است تولید انرژی، منبع انتشار حدود سه چهارم گازهای گلخانهای در جهان است و برای حفظ کره زمین، افزایش ظرفیت اشکال پاک تولید انرژی، مانند انرژی خورشیدی، بادی، و برق آبی و همچنین بهبود بهرهوری انرژی حیاتی است.
پتری تالاس، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی توضیح داد: گذر زمان به نفع ما نیست و آب و هوای زمین درست جلوی چشمان ما در حال تغییر است بنابراین ما به یک تحول کامل در سیستم انرژی جهانی نیاز داریم و تنها در صورتی به این تحول خواهیم رسید که عرضه برق کم آلاینده را طی هشت سال آینده دو برابر کنیم.
این گزارش میافزاید در فرآیند تأمین نیازهای جهانی برق با انرژی پاک، کشورهای آفریقایی ممکن است به بازیگران اصلی بازار تبدیل شوند زیرا قاره آفریقا خانه 60 درصد از بهترین منابع خورشیدی در سطح جهان است اما متأسفانه در حال حاضر تنها از یک درصد این ظرفیت استفاده میکند.
در این باره، مدیر اجرایی آژانس بینالمللی انرژی (IEA) گفت: 2 برابر شدن ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر، مستلزم برنامهریزی بلندمدت و اقدامات سیاستی جسورانه برای تشویق سرمایهگذاری در این زمینه است. اکنون زمان تسریع انتقال به آینده انرژیهای تجدیدپذیر است و اگر دیر اقدام کنیم، شانس ماندن در مسیر حفظ دمای متوسط جهانی در 1.5 درجه سانتیگراد از بین میرود.
مخالفت دولت انگلیس با توسعه انرژی خورشیدی در مزارع این کشور! برنامه الجزایر برای تولید 15 هزار مگاوات برق خورشیدی تا سال 2035