سه‌شنبه 29 مهر 1404

برترین مؤذن کشور در سال 1404 کیست؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
برترین مؤذن کشور در سال 1404 کیست؟

رقابت‌های آوایی مسابقات سراسری قرآن با معرفی برترین‌ها در رشته‌های دعاخوانی، اذان و همخوانی به ایستگاه پایانی خود رسید.

فرهنگی

محمد شکیبا، معاون مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اعلام نتایج مرحله نهایی رشته‌های آوایی مسابقات سراسری قرآن کریم گفت: در این دوره از رقابت‌ها، نفرات برتر سه رشته دعاخوانی، اذان و همخوانی قرآن کریم مشخص شدند و شاهد حضور پرشور و رقابت بسیار نزدیک میان شرکت‌کنندگان از سراسر کشور بودیم.

او با بیان اینکه سطح فنی شرکت‌کنندگان در رشته دعاخوانی نسبت به دوره‌های گذشته رشد قابل توجهی داشته است، اظهار کرد: در این بخش، شهاب امانت‌چی از استان قم با اجرای بسیار زیبا و تسلط کامل بر نغمات دعا و معانی روحانی آن، عنوان نخست را کسب کرد. سجاد نوری از خراسان رضوی نیز با صوتی دل‌نشین و اجرای تأثیرگذار توانست در جایگاه دوم قرار گیرد و علی صدقی از کرمان با خوانشی پر احساس و دقیق به عنوان نفر سوم معرفی شد.

معاون مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در ادامه با اشاره به رقابت فشرده شرکت‌کنندگان در رشته اذان تصریح کرد: در این رشته، مصطفی محمدپور از استان مازندران با اذانی خوش‌الحان و منطبق بر مقام‌های صوتی و لحنی به‌عنوان نفر اول برگزیده شد. همچنین سیدمحمدحسن حسینی از استان بوشهر با دقت در اجرای مقامات و حفظ اصالت لحن، رتبه دوم را از آن خود کرد و مجتبی خوش‌رفتار از گیلان با اذانی زیبا و هماهنگ در جایگاه سوم ایستاد.

شکیبا با اشاره به سطح بالای اجراها در بخش همخوانی قرآن کریم و همسرایی افزود: در این بخش، گروه‌های متعددی از استان‌های مختلف کشور با اجرای گروهی خود به میدان آمدند تا جلوه‌ای از وحدت، هماهنگی و زیبایی تلاوت جمعی آیات الهی را ارائه کنند.

رقابت دعاخوانان در بخش نغمات دینی مسابقات سراسری قرآن

او ادامه داد: در نهایت، گروه المختار از استان خوزستان با نمایشی چشمگیر و تلفیقی هنرمندانه از نغمه و معنا توانست رتبه نخست را از آن خود کند. گروه وارثین از استان یزد با اجرای دقیق و منظم دوم شد و گروه ملکوت از اصفهان با قرائتی دل‌انگیز به عنوان گروه سوم شناخته شد.

دبیر اجرایی مسابقات سراسر قرآن، در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: رقابت‌های بخش آوایی این دوره در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ نیز در دو بخش بانوان و آقایان و در رده‌های سنی بالای 18 سال و زیر 18 سال همچنان ادامه دارد. این مرحله از مسابقات تا پنجم آبان‌ماه به میزبانی استان کردستان و در شهر سنندج برگزار خواهد شد.

شکیبا در پایان با تأکید بر اهمیت برگزاری این‌گونه رقابت‌ها برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تصریح کرد: مسابقات سراسری قرآن کریم فرصتی ارزشمند برای نمایش ظرفیت‌های هنری و معنوی قاریان، حافظان و علاقه‌مندان به قرآن از سراسر کشور است؛ فضایی که در آن، هنر صوت و لحن در خدمت پیام الهی قرار می‌گیرد و شور قرآنی در میان نسل‌های مختلف جامعه تقویت می‌شود.