چهارشنبه 10 دی 1404

برف و سرما مدارس استان اردبیل را برای دومین روز تعطیل کرد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برف و سرما مدارس استان اردبیل را برای دومین روز تعطیل کرد

اردبیل - ایرنا - سرمای شدید حاکم بر استان اردبیل برای دومین روز، مدارس تعدادی زیادی از شهرها و روستاهای استان را در روز سه‌شنبه تعطیل کرد.

روابط عمومی آموزش و پرورش اردبیل اعلام کرد که بعلت برودت هوا روز سه‌شنبه مدارس پیش دبستانی و ابتدایی شهر اردبیل و تمامی مقاطع مدارس استثنایی و روستاهای این شهرستان، در شهر هیر تمامی مقاطع تحصیلی، در مشگین‌شهر، ارشق، لاهرود و سرعین مدارس مقطع پیش دبستانی، ابتدایی و دور اول متوسطه تعطیل هستند.

همچنین در خلخال مدارس در مقطع تحصیلی پیش دبستانی و ابتدایی و نیز تمامی مقاطع مدارس استثنایی، در شهرستان‌های نیر، نمین مدارس پیش دبستانی و ابتدایی و در شهرستان کوثر مدارس مقطع پیش دبستانی در نوبت صبح تعطیل می باشد ضمن اینکه در شهرستان گرمی نیز مقطع پیش دبستانی و دبستان کلاس‌های خود را با یک ساعت تاخیر شروع خواهند کرد.

مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل نیز اعلام کرد که تمامی جاده های استان به جز راه خلخال - پونل باز بوده اما در گذر از جاده‌های کوهستانی استان به دلیل یخبندان و لغزنده بودن، رانندگان باید با احتیاط حرکت کرده و حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

هواشناسی استان اردبیل نیز اعلام کرد که با قطع بارش برف اغلب مناطق استان شب سردی را پشت سر گذاشته و نیر و اردبیل بترتیب با 11 و 10 درجه زیر صفر سردترین شهرهای استان بوده اند.

بر اساس پیش‌بینی هواشناسی، هوای سرد تا پایان هفته جاری در استان حاکم خواهد بود.

*س_برچسب‌ها_س*