پنج‌شنبه 23 مرداد 1404

برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما نداریم

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
برنامه‌ای برای افزایش قیمت بلیت هواپیما نداریم

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، محمدحسن ذیبخش اظهار کرد: برخلاف برخی اظهارات صورت گرفته هیچ گونه افزایش قیمتی در نرخ بلیت هواپیما در پروازهای داخلی اعمال نشده و همواره همان سقف‌های تعیین شده سابق رعایت می‌شود.

وی افزود: تخلف در نرخ فروش بلیت هواپیما از سوی هر شرکت هواپیمایی یا دیگر ارائه کنندگان بلیت هواپیما تخلف محرز و بسیار بزرگی به شمار رفته و با عوامل آن برخورد قضایی خواهد شد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: البته بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته و آمارهای ارائه شده تا کنون شرکتی در این زمینه مرتکب تخلف نشده اما مسلما با گرانفروشان بلیت هواپیما در پروازهای داخلی برخورد می‌کنیم و مردم می‌توانند از طریق راه‌های ارتباطی سازمان هواپیمایی ما را در جریان تخلفات احتمالی در این زمینه قرار دهند تا با مسببان آن برخورد شود.

بنا به این گزارش، بیست و چهارم آبان ماه سال گذشته بود که جلسه شورای عالی هواپیمایی کشوری با حضور نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت امور خارجه، عضو ناظر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، دادستانی عمومی و انقلاب تهران، عضو مطلع شورای عالی هواپیمایی کشوری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" و نماینده شرکتهای هواپیمایی داخلی برگزار و مقرر شد قیمت بلیت پروازهای داخلی با 10 درصد افزایش نسبت به جدول نرخی اعلام شده در خرداد ماه سال 1399 مواجه و محدودیت حداقل قیمت نیز از این نرخنامه جدید حذف شد.

بر این اساس سه روز پس از این جلسه، انجمن شرکت‌های هواپیمایی نرخنامه جدید برای پروازهای داخلی را منتشر کرد و براین اساس حداکثر قیمت برای پروازهای داخلی در 227 مسیر پروازی مختلف مشخص و 481 هزار و 900 تومان پایین‌ترین نرخ منتشر شده برای قیمت بلیت پروازهای داخلی در مسیرهای کوتاه و یک میلیون و 518 هزار و 500 تومان بالاترین آن بود که به مسیر پروازی تبریز - بندرعباس اختصاص دارد.