برنامه جدید آموزش و پرورش برای مدارس غیردولتی
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: تآموزش و پرورش امری حاکمیتی است؛ یعنی حکمرانی آن در دولت اتفاق میافتد و واگذاری سیاستگذاری و حکمرانی به غیرممنوع است. این حکمرانی و اجرای سیاستگذاری مطلوب در مدارس، نیازمند اهتمام معلمان و موسسان مدارس است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: سیاستگذاری کردهایم از این به بعد مدارس غیردولتی را به کسانی بدهیم که دارای صلاحیت حرفهای مدرسهداری و سختافزاری و نرمافزاری باشند.
احمد محمودزاده اظهار کرد: منظور از اجرای سند تحول بنیادین، برنامهریزی برای تربیت دانشآموز از نظر علمی و اخلاقی و اعتقادی است؛ سرمایههای انسانی که در کلاس درس تربیت میشوند آینده کشور را تضمین میکنند.
او افزود: باید به گونهای برنامهریزی کنیم که در کنار ورود به میادین علمی، دانشآموز دارای اعتماد به نفس و هویت باشد و به آرمان انقلاب و شهدا پایبند و با افتخارات و دستاوردهای انقلاب آشنا باشد؛ بخشی از این مسئولیت توسط معلمان انجام میشود.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: توطئه همه جانبهای این روزها اتفاق میافتد و این توطئههای ترکیبی در کنار توطئههای اقتصادی و امنیتی امروز در حال انجام است. امروز روی ایران قوی حساسیت وجود دارد و برایش برنامهریزی میشود و این مساله به دلیل قوی بودن نظام است. تا امروز همه دشمنان قسمخورده تمام دسیسهها را انجام دادهاند اما اتفاقی نیفتاده است. دشمن از تسلط ایران در منطقه آشفته است و خواهان عزت و استقلال ما نیست.
محمودزاده ادامه داد: تصویرسازی غلط و تاریک و ناامید کننده از وضعیت کشور برای نسل جوان و نوجوان در حال انجام است اما تصویرسازی سفید و آرمانی از وضعیت دیگر کشورها ارائه داده میشود، مخصوصا از فرصت فضای مجازی در این سالها استفاده شد. آموزش و پرورش به ویژه معلمان، نقش محوری و مرجعیت را در این امور باید ایفا کنند همان گونه که در هشت سال دفاع مقدس این اتفاق افتاد.
وی با تاکید بر اهمیت بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در همه حوزهها برای دانشآموزان، یادآور شد: البته گفتن این مطالب ناشی از این نیست که در جمهوری اسلامی اشکالاتی نداریم بلکه ایراداتی هم هست اما مردم نسبت به ایران، اسلام و آرمانهای انقلاب علاقهمندی دارند. نظرسنجیهایی که انجام شده نشان میدهد مردم با مسئولان مشکل دارند و ما خوب کار نکردهایم. باید در آینده نظام، برنامهریزی جدی تر اتفاق بیفتد تا بتوانیم با نسل امروز که نسلی مطالبهگر و پرسشگر است و به گفتمان علاقه دارد، این برهه از تاریخ را ادامه دهیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش امری حاکمیتی است؛ یعنی حکمرانی آن در دولت اتفاق میافتد و واگذاری سیاستگذاری و حکمرانی به غیرممنوع است. این حکمرانی و اجرای سیاستگذاری مطلوب در مدارس، نیازمند اهتمام معلمان و موسسان مدارس است.
وی افزود: ما سه برنامه و رویکرد جدی داریم که یکی شامل برنامههای تدوینی و بازنگری در قوانین است که در حال انجام است. ظرفیتهای جدیدی در مدارس غیردولتی ایجاد میکنیم تا مشکلات زودتر حل شود. یک برنامه دیگر نیز داریم که در بحث سیاستگذاری است؛ ما خیلی علاقهمند نیستیم که مدارس غیردولتی را به دست افرادی بدهیم که چندان صلاحیتی از نظر سختافزار و نرم افزار ندارند بنابراین سیاستگذاری کردهایم از این به بعد مدارس غیردولتی را به کسانی بدهیم که دارای صلاحیت حرفهای مدرسهداری و سختافزاری و نرمافزاری باشند.
محمودزاده ادامه داد: موضوع ما تنها بحث کنکور نیست؛ مدرسهای که تنها آموزش محور است، ملاک ما نیست بلکه به دنبال مدارس کیفی در حوزه آموزش و پرورش هستیم که بخشی از این مساله به شهریه و رتبهبندی بازمیگردد و البته مدارس خوب زیاد داریم.
وی تاکید کرد: باید برنامههای کیفی در مدارس غیردولتی داشته باشیم و این مدارس باید در آموزش و پرورش پیشتاز باشند./ ایسنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
جزئیات تازه از دستگیری «وریا غفوری» | چرا کاپیتان سابق استقلال بازداشت شد؟
-
علت مسمومیت 270 دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان چه بود؟
-
بازدید رئیسی از نیروهای یگان ویژه تهران | حفظ نظام از واجبات است + عکس
-
افشاگری نوید محمدزاده و فرشته حسینی | به حرمت خانواده هایی که عزیز از دست دادند، چیزی نگفتیم + عکس
-
عکسهای بیسابقه، غیرمنتظره و بدون سانسور ایسنا از چهره جدید زنان تهران
-
علت فوت نوجوان گرگانی | توضیحات دادگستری درباره مهدی کابلی | تصویر
-
ممنوعیتهای جدید و عجیب در مدارس دخترانه | پوشیدن هودی برای دختران ممنوع شد؟