یک‌شنبه 30 دی 1403

برندسازی تولیدات صنعتی که در بازار جهانی رقیب دارند

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برندسازی تولیدات صنعتی که در بازار جهانی رقیب دارند

به گزارش گروه قضائی خبرگزاری فارس به نقل از قوه قضائیه، سیامک اسلامی، سرپرست مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و الکساندرا گرازیولی، مدیر ثبت لیسبون سازمان جهانی مالکیت معنوی (wipo)، زمینه‌های استفاده موثر ایران از ظرفیت معاهده بین المللی لیسبون را مورد بررسی قرار دادند.

اسلامی ضمن اشاره به الحاق ایران به موافقتنامه لیسبون در خصوص حمایت از اسامی مبدا و ثبت بین المللی آن‌ها از سال 1383 اعلام کرد: فرایند الحاق کشور ایران به سند ژنو موافقت نامه لیسبون در مورد حمایت از نشانه‌های جغرافیایی و ثبت بین المللی آن‌ها در مراحل نهایی تصویب قرار دارد.

وی با اشاره به اجرای قانون حمایت از نشانه‌های جغرافیایی مصوب سال 1383 در کشور، تلفیق ویژگی‌های جغرافیای، فرهنگی و تاریخی ایران را یکی از دلایل مهم تنوع در محصولات طبیعی و کشاورزی و صنایع دستی دانست و بر لزوم اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی و ایجاد بهینه پروژه‌های برندسازی و توسعه بازار‌های جهانی محصولات ایرانی تاکید کرد.

سرپرست مالکیت معنوی اعلام کرد: در مرحله اول سه محصول فرش، زعفران و پسته در دستور برنامه‌های برندسازی قرار دارند تا علاوه بر حفظ شهرت با مرغوبیت زمینه بهره مندی کلیه فعالان و ذی نفعان چرخه تولید فراهم و از حیث مسئولیت اجتماعی، حقوق فعالان حفظ شود و در مرحله دوم سایر محصولات ایرانی و از جمله تولیدات صنعتی که دارای مزیت رقابتی در بازار‌های جهانی هستند برند سازی می‌شود. بازار‌های جهانی محصولات ایرانی با ثبت بین‌المللی نشانه‌های جغرافیایی و برندسازی آن‌ها گسترش می‌یابد. در ادامه، گرازیولی ضمن تشریح آخرین دستاورد‌های مربوط به سیستم لیسبون، آمادگی سازمان جهانی مالکیت معنوی را برای ارائه کمک‌های فنی و مشاوره به منظور ظرفیت سازی و توسعه نشانه‌های جغرافیایی ایران اعلام کرد و الحاق ایران به سند ژنو موافقتنامه لیسبون را برای تقویت نشانه های جغرافیایی ضروری دانست.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید قوه قضائیه سیامک اسلامی سرپرست مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است