«بسته مطالعاتی سما» به مخاطبان معرفی شد
«بسته مطالعاتی سما» شامل کتابهایی در دسته مهارت زندگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل در سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به مخاطبان معرفی شده است.
«بسته مطالعاتی سما» شامل کتابهایی در دسته مهارت زندگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل در سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به مخاطبان معرفی شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، «بسته مطالعاتی سما» شامل کتابهایی در دسته مهارت زندگی و با موضوعاتی از قبیل «تفاوت های زن و مرد»، «مهارت های همسرداری» و «مسائل و مشکلات خانوادگی، تربیتی و زناشویی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل در سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به مخاطبان معرفی شده است. این بسته با رویکرد سازش محبت و آرامش عرضه شده است.
از آنجایی که یکی از بحرانهای اساسی جوامع کنونی بشری، روابط همسران و خانواده در زیست مدرن است. ابعاد مختلف روابط همسران و خانواده در زمان حاضر دستخوش تغییرات و دگرگونیهای فراوانی شده است. در پی این تلاطمها، یک خانواده سالم و موفق نیاز دارد، روابط درونخانوادگی را مراقبت و مدیریت نماید. طبیعتاً پاسخ به این دغدغه بهصورت خودکار رفع نخواهد شد و همسران برای موفقیت در ابعاد مختلف خانوادگی شأن، باید دانشهای کافی پیرامون این مسئله را آموزش ببیند. این آموزشها نباید در بعد نظری و علمی باقی بمانند؛ بلکه باید با ابعاد زندگی همخوان و کاملاً کاربردی و قابل پیادهشدن در روابط باشند.
کتاب «چهجوری بهم بیاییم»، مجموعه دوجلدی
کتاب حاضر تحت عنوان کامل «چهجوری بهم بیاییم؛ ویترینی از تفاوتهای زن و مرد»، در دو جلد، توسط حسین رستمی به نگارش در آمده و توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
غدغه اصلی نویسنده تولید محتوای آمورشی در مسائل رایج روانشناسی بین زن و مرد است. ازاینرو مطالب کتاب با رویکردی کاملاً کاربردی نگاشته شده و از توصیههای شناختی و رفتاری بهصورت ریز و جزئی، سرشار است. این کتاب بهطور جامع، علمی و درعینحال کاربردی، ابعاد مختلف تفاوتهای زن و مرد را بررسی میکند. همچنین تشریح میکند که ناآگاهی از تفاوتها، چگونه میتواند موجب سوءتفاهم و درنتیجه تعارض بین زن و مرد شود. پس از توضیح هر تفاوت نیز توصیههای شناختی و رفتاری مؤثری را برای پیشگیری از اختلاف بیان میکند.
حسین رستمی، مؤلف این کتاب، در جلد اول به تفاوتهای جسمی، شناختی و هیجانی میپردازد و در جلد دوم به تفاوتهای ارتباطی، جنسی و تفاوت در ارزشها، انتظارات و نقشها اشاره دارد. در این دو جلد، موضوعات مهمی همچون «مقابله با نگرانی»، «شادکامی»، «مدیریت استرس»، «مثبتاندیشی»، «امیدواری»، «مقابله با مشکل»، «سازگاری با شکست» و «ترک عادت» مورد بررسی قرار گرفته است.
جلد اول کتاب «چهجوری بههم بیاییم»، شامل سه بخش اصلی در 102 صفحه و جلد دوم شامل پنج بخش اصلی در 144 صفحه تدوین شده است.
کتاب «هوای دونفره»، مجموعه سه جلدی
این کتاب با عنوان کامل «هوای دونفره؛ مهارتهای همسرداری»، در سه جلد، به قلم حسین رستمی به نگارش درآمده و توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است. همه افراد پیش از ازدواج، آرزوهای شیرینی درباره زندگی مشترک در ذهن دارند؛ اما پس از ازدواج، بیشتر آن آرزوها هیچگاه برآورده نمیشود. مشکل اینجاست که همسران در آغاز زندگی زناشویی، بسیار ساده به روابط شأن مینگرند؛ درحالیکه باید بدانند مسیر پرفرازونشیبی را پیش رو دارند. بیشک عوامل متعددی، موجب تنشها و چالشها در زندگی مشترک است؛ اما در حقیقت مشکل اصلی، به ناتوانی ارتباطی زوجها برمیگردد؛ چراکه مقابله با عوامل چالشآفرین، نیازمند مهارتهایی است که همسران، آنها را بلد نیستند؛ ازاینرو نمیتوانند بحرانهای زندگی مشترک را مدیریت کنند. به همین خاطر، آنها زندگی مشترک را با میدان جنگ اشتباه میگیرند و پیوسته یکدیگر را تخریب میکنند. ادامه این روند، رفتهرفته کار را به خشم، کینه، درگیری، قهر یا طلاق میکشاند. بنابراین تنها راه پیشگیری از این خطرها، فراگیری مهارتهای زندگی مشترک و زناشویی است.
کتاب حاضر در راستای رفع همین نیاز تدوین شده است. این کتاب در سه جلد بهطور جامع، علمی و درعینحال کاربردی به آموزش مهارتهای همسرداری میپردازد. نویسنده در جلد اول مهارتهای «ارتباط مؤثر»، «گوشدادن فعال»، «بیان درست خواستهها»، «انتقاد سازگارانه» و «اصلاح خطاهای فکری» را توضیح میدهد. در جلد دوم نیز از مهارتهای «انجام رفتارهای خوشایند همسر»، «انتقادپذیری»، «مقابله شناختمدار با مشکلات»، «تصمیمگیری درست»، «مذاکره موفق» و «حل مسئله» گفتوگو میکند. جلد سوم نیز بهطور کامل به بحث از «مهار خشم در زندگی مشترک» اختصاص دارد. نویسنده در این سه جلد، درمجموع دوازده مهارت را آموزش میدهد.
جلد اول کتاب «هوای دونفره» شامل پنج بخش در 200 صفحه، جلد دوم شامل شش بخش در 172 صفحه و جلد سوم شامل ده بخش در 218 صفحه، تدوین شده است.
مجموعهکتابهای «مسائل و مشکلات»، شامل سه عنوان مختلف؛
این کتابها تحت سه عنوان متفاوت، «مسائل و مشکلات زناشویی»، «مسائل و مشکلات خانوادگی» و «مسائل و مشکلات تربیتی» توسط پژوهشگر و نویسنده توانا، آیتالله احمد بهشتی تدوین و نگارش و توسط شرکت چاپ و نشر بینالملل منتشر شده است.
کتاب «مسائل و مشکلات زناشویی»
ایده اصلی شکلگیری این کتاب که چاپ نخست آن به سال 1368 برمیگردد، پاسخ سوالهای مخاطبان مجله «زن روز» بود که در آن سلسلهمقالاتی با موضوع خانواده به قلم احمد بهشتی منتشر میشد. نویسنده در پیشگفتار چنین گفته است: «اکنون شما خواننده عزیز این کتاب با دهها و صدها مشکلی که انسانها با آن درگیر هستند، مواجه میشوید و بالطبع علاقهمند هستید که ببینید برای رفع مشکلات آنها چه پاسخ و رهنمودی داده شده است؟ مشکل خانوادهها بیارتباط با مشکلات اقتصادی، اخلاقی، فرهنگی و دینی جامعه نیست؛ بنابراین اگر مشکلات جامعه رفع شود، بیشک، بسیاری از مشکلات خانوادگی نیز رفع میشود.»
برخی سرفصلهای کتاب حاضر عبارتند از: «حق حضانت»، «مصلحت کودک»، «شرم و حیا»، «مقوله زیبایی و اقسام آن»، «ازدواج و زیباییپرستی»، «آفتها و تنگناهای زناشویی»، «ازدواج موقت» و «آداب معاشرت و اسباب تدوام زندگی زناشویی».
هشتمین چاپ کتاب «مسائل و مشکلات زناشویی» شامل 25 بخش و در 300 صفحه چاپ و روانه بازار شده است.
«مسائل و مشکلات خانوادگی»
ایده شکلگیری این کتاب بر اساس نامههای متعددی درباره مشکلات خانوادگی است که طی سالها برای مؤلف ارسال شده بود. او نیز به این نامهها بر پایه تعالیم اسلامی و اخلاقی پاسخ داده بود. در این کتاب برخی نامهها موضوعبندی و تنظیم شدند و در قالب این کتاب درآمدند تا برای دیگران نیز که پاسخ مشکلاتشان در پاسخ همین نامهها نهفته است، کارساز باشد. مؤلف مینویسد: «سعی نگارنده بر این است که به خانوادهها هشدار بدهد و آنها را از غفلت و کمتوجهی بر حذر دارد. سعی بر این است که نوجوانان را آگاهی بخشد تا خودشان خواستار عفت خود و اطفال خردسال و معصوم باشند و از سقوط همنوعان خود در ورطه بدبختی جلوگیری کنند. هدف این است که اولیای مدارس را تذکر دهد تا آنها هر چه بیشتر به این مسئله حیاتی توجه کنند. هدف این است به نوجوانان تفهیم شود که عفیفزیستن مایه سرافرازی است و مبادا برای اشباع و ارضای خود، در گرداب شهوت سقوط کنند.»
هشتمین چاپ کتاب «مسائل و مشکلات خانوادگی» شامل 27 بخش و در 203 صفحه به چاپ رسیده است.
«مسائل و مشکلات تربیتی»
مبالغه نیست اگر بگوییم عمدهترین و اصلیترین مسئله جامعه، تربیت است. تربیت یا به تعبیر قرآن، تزکیه، همان است که هدف بعثت پیامبر گرامی اسلام صلیاللهعلیهوآلهوسلم است و قرآن در دو آیه، آن را بر تعلیم مقدم داشته است. تربیت از وظایف مهمی است که در درجه اول متوجه والدین و در درجه بعد متوجه همه کسانی است که بهنحوی در سرنوشت انسانهای دیگر، مؤثرند؛ اما هسته اصلی تربیت، بیشک متوجه خانواده است.
مؤلف این کتاب، آیت الله احمد بهشتی، در کتاب حاضر، با الهامگرفتن از آیات قرآن و روایات اهلبیت علیهمالسلام، به موضوعاتی نظیر: «اهمیت، نقد، تشویق و برکات ازدواج»، «ویژگیهای همسر مناسب»، «ابعاد مختلف زندگی زناشویی»، «فرزندآوری و مسئولیت آن»، «اخلاق والدین در قرآن و روایات» و بسیاری از موضوعات دیگر پرداخته است.
سومین چاپ کتاب «مسائل و مشکلات تربیتی»، شامل 17 بخش و در 292 صفحه چاپ شده است.