بسیاری از قراردادهای عمرانی شهرداری در اتاقهای دربسته امضا شده
گزارش حسابرسی سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در جلسه امروز شورای شهر بررسی شد و اعضا نسبت به وجود حجم زیادی از تخلفات مالی و دور زدن قوانین اعتراض داشتند.
گزارش حسابرسی سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران در جلسه امروز شورای شهر بررسی شد و اعضا نسبت به وجود حجم زیادی از تخلفات مالی و دور زدن قوانین اعتراض داشتند.
به گزارش خبرنگار مهر، گزارش حسابرسی سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران تا پایان سال 93 در جلسه امروز شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت.
در این خصوص مجید فراهانی رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر گفت: حسابرس منتخب شورا عملکرد جریان نقدی این سازمان را از تمام لحاظ مورد بررسی قرار داده است. ارزیابی ما به عنوان کمیته بودجه شورای شهر، عدم رعایت شفافیت در صورت های مالی و قراردادها، مباحث مالیاتی، عدم پایبندی به اساس نامه سازمان، عدم رعایت الزامات قانونی و غیره است.
وی با اشاره بر تکالیف در نظر گرفته شده برای سازمان مهندسی عمرانی شهرداری تهران عنوان کرد: این سازمان موظف به انجام برخی امور است که بر این اساس، سازمان موظف است ظرف سه ماه نسبت به این تعلل در بدهی مالیاتی سازمان و تعیین جریمه برای آن پاسخگو باشد. وضعیت مبهم نقل و انتقال سه قطعه زمین و دو قطعه آپارتمان دریافتی از شهرداری منطقه 22 و 18 باید مشخص شود.
فراهانی تصریح کرد: عدم ارائه برآورد ریالی و مقداری پروژه ها که سازمان باید طرف سه ماه فهرست پروژه های راکد را ارائه کند. وضعیت واگذاری 4 واحد آپارتمان به دور از قیمت منطقه و ترک تشریفات باید مشخص شود. عدم ارائه صورت های مالی، واگذاری چندین واحد آپارتمان به دور از تشریفات، عدم رعایت برخی مفاد اساس نامه سازمان، دلایل انحراف از بودجه مصوب، دلایل عدم اجرای آیین نامه مصوب این سازمان ازجمله مواردی است که سازمان مذکور باید نسبت به آنها پاسخگو باشد.
در ادامه محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران درباره این گزارش گفت: متاسفانه ما زمانی که مدیران وقت سازمان ها رفته اند گزارش آنها بررسی می کنیم. در یکی از بندهای این گزارش 497 میلیارد تومان حساب بلاتکلیف داریم. در تاریخ این گزارش پروژه های راکد و درصد پیشرفت مشخص نیست. این گزارش سازمانی است وقتیکه پل صدر یکی از پروژه های آن است و هنوز ما می گوییم که چه میزان برای این پروژه هزینه شده است. این در حالی است که بر اساس این گزارش، از سال 93 اغلب قراردادها با ترک تشریفات بوده است.
وی افزود: وقتی هنوز وضعیت مالی این سازمان مشخص نیست، ما کجای این گزارش را تایید کنیم. ما نباید این حجم از اشتباه و دور زدن قوانین را تایید کنیم. بسیاری از این قراردادها و امضاها در اتاق های دربسته و بدون طی تشریفات قانون انجام شده است لذا باید در این زمینه تصمیم جدی گرفته شود.
سپس فراهانی با توضیح درباره این گزارش ابراز داشت: ساخت پل صدر سال 90 شروع شد و آذر 92 این پل بهره برداری شد و باید گزارشات سال 90 الی 92 ارسال می شد اما در حال حاضر ما گزارشات دو سال بعد را داریم و طبق بودجه باید پروژه صدر 600 میلیارد تومان بودجه مصرف می کرد اما بیش از هزار و 300 میلیارد تومان صرف آن شد. مجموعا ساخت پل صدر و تونل نیایش نیز بیش از 4 هزار میلیارد تومان هزینه برد. این در حالی است که می شد با این رقم کارهای زیادی در حمل و نقل عمومی انجام شود.
در ادامه میرلوحی عضو شورای شهر تهران با ارائه پیشنهادی مبنی بر حذف بند مربوط به دلایل عمل نکردن به آیین نامه مالی کلیه سازمان های وابسته به شهرداری تهران را مطرح کرد.
این پیشنهاد با 13 رای موافق به تصویب رسید.
میرلوحی پیشنهاد دیگری مبنی بر اینکه مسئولیت مدیران وقت این سازمان تا زمانی که مقررات قانونی بررسی نشده، برقرار باشد مطرح کرد.
این پیشنهاد نیز با 14 رای موافق به تصویب رسید.
کلیات این گزارش در نهایت با 11 رای موافق به تصویب رسید.