چهارشنبه 1 مرداد 1404

بمباران کارگاه‌ها در جنگ 12 روزه | کسب و کار مردم تعطیل شد؟

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
بمباران کارگاه‌ها در جنگ 12 روزه | کسب و کار مردم تعطیل شد؟

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در دوران دفاع مقدس 12 روزه هیچ یک از کارگاه‌ها یک روز هم تعطیل نشد و علی رغم آنکه چندین کارگاه را بمباران کردند و چندین نفر شهید شدند یک روز هم تعطیل نشد.

هوشنگ بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی در مراسم آغاز عملیات اجرایی آزادراه پردیس _ هراز اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس 12 روزه هیچ یک از کارگاه‌ها یک روز هم تعطیل نشد و علی رغم آنکه چندین کارگاه را بمباران کردند و چندین نفر شهید شدند یک روز هم تعطیل نشد.

وی با بیان اینکه از هفت پروژه برنامه‌ریزی شده، امروز سومین پروژه آزادراهی است که با بخش خصوصی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود، گفت: برنامه ما شامل 359 کیلومتر پروژه با سرمایه‌گذاری حدود 110 هزار میلیارد تومان است. از این مبلغ 57 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی تأمین خواهد شد که به واقع تحقق شعار سال مقام معظم رهبری مبنی بر سال سرمایه‌گذاری برای تولید است. به همین دلیل، برنامه‌ریزی ما برای امسال، سرمایه‌گذاری 57 هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در حوزه زیرساخت‌هاست.

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل‌و نقل افزود: تا به امروز و در سه پروژه گذشته، شامل قطعه‌ای از ارومیه به تبریز، اراک به شازند و خرم‌آباد، همچنین محور پردیس به امامزاده هاشم، 21 هزار میلیارد تومان از این 57 هزار میلیارد تومان تحقق یافته و عملیات اجرایی آنها نیز آغاز شده است.

بازوند تاکید کرد: حدود 2350 میلیارد تومان پول نقد و 20 هزار میلیارد تومان اوراق، همچنین 8100 میلیارد تومان از تهاتر نفت جذب کردیم که نسبت به سال‌های گذشته، وضعیت بهتری دارد. در بخش آزادراهی حدود 150 کیلومتر پروژه داریم که امیدواریم نیمه دوم سال 1404 بتوانیم این پروژه‌ها را به افتتاح برسانیم.

همچنین در ادامه این مراسم، رضا خالقی، مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران با بیان اینکه آزادراه پردیس هراز یک خلقه مفقوده بود و دو دهه آرزوی منطقه و استان و اخیرا هم یک مطالبه ملی هم بود، گفت: این پروژه سنگین با چهار دستگاه و 6.5 کیلومتر تونل، دو خط رفت و دو خط برگشت آزادراهی دارد و مزیت بسیار خوبی که دارد، مشارکت بخش خصوصی است که سرمایه گذاری بخش خصوصی در این پروژه 70 درصد بوده و که در این شرایط سخت دولت، جذب سرمایه‌گذاری برای پروژه‌های زیرساختی واقعا قابل توجه است.