بهاروند: قرارداد اسکوچیچ بهصورت ریالی تنظیم شده / نسخه دلاری توافق با دراگان را منتشر کنید!
سرپرست پیشین فدراسیون فوتبال گفت: افرادی که مدعی تغییر در قرارداد ریالی به دلار اسکوچیچ هستند، این نسخه را منتشر کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران؛ حیدر بهاروند، سرپرست نایبرئیسی فدراسیون فوتبال پیرامون عقد قرارداد با دراگان اسکوچیچ اظهار داشت: زمانی که بنده سرپرست فدراسیون فوتبال بودم؛ پس از پیشنهاد اینجانب و با تایید کمیته فنی و هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، آقای دراگان اسکوچیچ را برای هدایت تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردیم.
وی در ادامه بیان داشت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی و افزایش نرخ ارز در کشور، قرارداد سرمربی تیم ملی را به صورت ریالی تعیین کردیم. این قرارداد توسط تیم حقوقی فدراسیون فوتبال تنظیم و امضا شد.
سرپرست اسبق فدراسیون فوتبال عنوان داشت: برخلاف شایعهسازی برخی افراد، این قرارداد هیچ گونه تغییری نداشته و مبلغ قرارداد اسکوچیچ به ریال است. متن قرارداد همان متن تایید شده توسط تیم حقوقی است که به امضای سرمربی تیم ملی هم رسیده، اصل قرارداد در فدراسیون فوتبال موجود و درحال اجراست. بهاروند در پایان گفت: این قرارداد به دستگاههای نظارتی نیز ارسال گردیده؛ لذا این موضوع را به ارکان محترم قضایی فدراسیون فوتبال جهت بررسی و اقدام قانونی ارسال نمودهایم. بهتر است افرادی که مدعی تغییر در قرارداد ریالی به دلار اسکوچیچ هستند، این نسخه را منتشر کنند.