بهای امنیت پرداخت شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ در روز 31 شهریور 1359 جنگ تحمیلی علیه ایران به دستور صدام و با تصور اینکه به راحتی میتواند خرمشهر، آبادان و حتی اهواز را تصرف کند آغاز شد. صدام دست به حمله حداکثری در جنوب کشور زد، اما با دفاع همهجانبه مردم در اوایل جنگ توانست به هدف خود برسد. در ادامه ارتش، سپاه، شهربانی، ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی و بسیج با ساماندهی برای دفاع از کشور به...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ در روز 31 شهریور 1359 جنگ تحمیلی علیه ایران به دستور صدام و با تصور اینکه به راحتی میتواند خرمشهر، آبادان و حتی اهواز را تصرف کند آغاز شد. صدام دست به حمله حداکثری در جنوب کشور زد، اما با دفاع همهجانبه مردم در اوایل جنگ توانست به هدف خود برسد. در ادامه ارتش، سپاه، شهربانی، ژاندارمری، کمیته انقلاب اسلامی و بسیج با ساماندهی برای دفاع از کشور به مرزها اعزام شدند. در دفاع مقدس، فرماندهی انتظامی کشور (نیروی انتظامی) از سه بخش (شهربانی، ژاندارمری و کمیته انقلاب اسلامی) تشکیل میشد که هر کدام وظیفه جداگانهای داشتند. یکی از یگانهایی که در زمان دفاع مقدس علاوه بر نبرد با دشمن بعثی در عقبه جنگ وظیفه حراست از خانوادههای رزمندگان را برعهده داشت، فرماندهی انتظامی (ژاندارمری، شهربانی و کمیته انقلاب اسلامی) بود. نیروهای انتظامی در طول هشت سال دفاع مقدس علاوه بر حفاظت از شهرها و مرزهای کشور در خط مقدم حاضر میشدند و از خاک ایران دفاع میکردند. انتظامی با توجه به اینکه در زمان شروع جنگ مسئولیت حفاظت از مرزها را بر عهده داشت، اولین شهدای جنگ تحمیلی را تقدیم نظام کرد و اولین تیری که به سمت ایران شلیک شد به پاسگاههای نیروی انتظامی شلیک شد و اولین تیر نیز از سوی ایران توسط نیروهای انتظامی به سمت دشمن شلیک شد. پس از دفاع مقدس نیروی انتظامی همچون دیگر نیروهای مسلح برای برقراری امنیت از مرزها تا جای جای کشور حضوری مقتدر پیدا کرد و با جانفشانی و از خودگذشتگی فضا را برای فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برقرار کرد؛ نیروی انتظامی از ابتدای سال 1402 تا کنون و در راه برقراری امنیت 36 شهید تقدیم کرده است. حالا فقط به فاصله پنج روز 9 بزرگمرد شهید شدند. یعنی 9 خانواده بی سرپرست و حدود 12 فرزند خردسال یتیم شدند. مردانی که هر کدام نور امید و آرامش خانوادهای بودند برای حفظ امنیت خانوادههای دیگر جان خودشان را فدا کردند. آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی امام جمعه اراک در پیامی گفته بود: به راستی در ایام شریف ماه محرمالحرام، حمله و ترور خادمان ملت و سربازان و گشت فداکار راهها وجادهها از چه توجیهی میتواند برخوردار باشد، جز جنایت و خشونت نسبت به خدمتگزاران ملت. آمار شهدای ماههای گذشته این عزیزان، هر انسان با وجدان و شرفی را متاثر میکند، آیا تحریک کنندگان و آنان که با خطبهها و سخنان خود آب به آسیاب دشمن میریزند و موجب تحریک نابحق احساسات و شهادت خادمان اسلام و ملت میشوند، اعمال خود را چگونه توجیه میکنند و جواب خدا و خون شهدا را چگونه میدهند؟ مطمئنا دستگاه قضا باید به سرعت این آشوبگران را شناسایی کند و برخورد جدی با آنها داشته باشد. بالا رفتن تعداد شهدای ما در این دوره اثبات کننده این امر است که فقط و فقط مجازات سنگین و قاطع، باعث بازدارندگی این گروه از افرادی است که موجب ناامنی و شهادت بهترین مردمان این مرز و بوم میشوند.
سردار رادان، فرمانده کل انتظامی کشور هم در رابطه با شهدای فراجا گفت: در ایام محرم هستیم و نگاه به این ایام میتواند نگاه ما را به مسیر و طریقت هموار و آسان کند، سفر امام حسین علیه السلام از مکه تا کربلا گرچه کوتاه، اما یک سفر از جنس عبادی و برای انجام یک تکلیف الهی بود در چهل منزلی که اباعبدالله الحسین (ع) قرار میگیرد که خود چهل حدیث مفصل راه و طریقت است. عاشورا همیشه زنده است و امیدواریم در کنار شور حسینی، شعور حسینی نیز باشد و همانطور که اگر سینه زنی نباشد حس نیست، در کنار این شور حتما باید شعور حسینی باشد که به معنی اینکه سینه خود را در مقابل همه خصم دشمن سپر میکنیم و باید هوشیار باشیم، تصور نکنیم کسانی که در برابر امام حسین (ع) ایستاده بودند گبر و کافر بودند که برخی از آنها به جز پیشانی، زانویشان نیز در نماز و عبادت پینه بسته بود، اما شعور دینی نداشتند و نتوانستند، ولی امرشان را بشناسند و حق را از باطل تشخیص دهند. وی افزود: برای تشخیص بزنگاه یک خط وجود دارد، آن هم ولایت است از مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تا اکنون، اگر در مسیر و خط ولایت بودیم راه و طریق درست را طی کردیم و این یک نعمت برای ما است. تا حق و باطل است، رویارویی بین این دو وجود دارد، چون حق هست و باطل و ظالم و مظلوم و تا این رویارویی است شهادت و مجروحیت و جانبازی و اسارت نیز وجود دارد و دراین جدال ظفر و پیروزی و شکست هم هست در لشکر حق هم که باشیم باید بر اساس قاعده و قانون پیش رویم. سردار رادان تاکید کرد: نکته مهم اینکه ما در مسیری که قرار گرفته ایم هیچ عقب نشینی نداریم محکم و استوار مردانه قدم گذاشته ایم و تا آخر با عهد و پیمانی که با خدا و امام و ولایت و شهدا و مردم بسته ایم تا پای جان ایستاده ایم. البته که رعایت حقوق مردم یک تکلیف است و باید سرلوحه کار ما باشد، اما کسانی که بخواهند به هر طریقی از مامور پلیس عبور کنند شک نداشته باشند به حکم قانون از آنان عبور خواهیم کرد قرار نیست مامور پلیس جایی درگیر شود و سینه اش بشود هدف گلوله تا بتواند شرور و عربده کشی را دستگیر کند کسی جرات کرد در هر نقطهای از کشور به ماموری تعرض کند، شاهد عواقب آن هم خواهد بود.
سردار محمدسعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا نیز در یادداشتی برای همکاران شهیدش نوشت:
برای همکاران و همرزمان شهیدم در فراجا مینویسم؛ برای شهیدی که در خاش، به امداد خواهی دروغینِ درراه ماندگان، دست یاری میدهد و پاسخش میشود گلولههای سربیِ آتشین.
برای همسنگرانم که مورد اصابت گلوهایِ داغِ سارقینِ مسلح قرار گرفته و نامشان به بلندای تاریخ ماندگار شد.
پلیسی که با انواع متخلفین، متهمین و مجرمین درگیر است از مرزهای کشور گرفته تا همین میدان ونک در قلب تهران؛ اشرار، اراذل و اوباش، منافقین، سارقین خرد و کلان و مسلح، آدم ربایان و گروگان گیران تا قاچاقچیان مواد مخدر و انسان و...
پلیس در راستای وظایف و ماموریتهای تعریف شده خود ارتباط ناگسستنی با همه شهروندان دارد و از روزی که برای حفاظت از امنیت این خاک و شهروندان قسم یاد میکند؛ گوشه چشمی به مدال خوشرنگ شهادت دارد که بر گردن بیاویزد؛ با خونش قسمنامه را امضا نماید و ستارههای روی پیراهنش راه آسمان را به او نشان دهند.
به حال شهدایمان غبطه میخورم؛ همان سروهای سبز امنیت، برای تامین اقتدار و آرامشِ حریمِ امنِ این خانه، جان فدا میکنند؛ همانهایی که زنده اند و نزد پروردگار روزی میخورند.
اما مجرمین و تبهکاران بدانند که صبر اندازه دارد و حلم، مدارا و اغماض هم میزانی، نمیگذاریم تیشه به ریشه آسایش و آرامش شهروندان زده شود و سرزمینمان جولانگاه بد طینتان و کژ راهه پرستان شود؛ همان قدر که در مقابل شهروندانمان رافت و ملایمت داریم به همان میزان در مقابل تبهکاران و مجرمین سخت و مقتدر هستیم.
قسم بر خون یارانمان که در عرصه نظم، انتظام و امنیت بر زمین جاری شد، ما تا انتهای این مسیر سبز و روشن ایستاده ایم؛ خون شهدای گرانقدرمان مُهری است بر آرامش هر نقطه از خاک کشور. امیدواریم همانطور که سردار منتظرالمهدی گفت صبر بر تبهکاران تمام شده باشد و تصمیمی در جهت بالا بردن اختیارات نیروهای انتظامی جهت حفاظت از جانشان اتخاذ شود.
هدیه دختر شهید اله پور برای تولد پدر